KWL Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Tak. Pani z Majorki ma przyjechać i ocenić czy da sobię radę z Ciasteczkiem. Bo Ciasteczko ma jednak trochę kaukaziego charakteru i potrafi warknąć, pokazać zęby czy spróbować dominować. Opcja Majorki nie oznacza też że nie szukamy domu tu - Pani ma przyjechać i ocenić czy da sobie radę z naszym pupilem. Tak więc prośba o wznowienie Allegro i ogłoszenia. Nie pamiętam czy Ciastek miał dopisek że jest mixem kaukaza i potrzebuje poważnego i ostrożnego traktowania ? Quote
SZPiLKA23 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ja narazie z allegro nie poszaleje bo wszystko mi wywalaja :( Quote
Rossa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ciasteczko , pokazujemy się ,może za któryms razem się uda.... musi Quote
Lucy* Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 na górę Misiu-Nie-Do-Przytulania :cool3: a wiem co piszę bo mam 3 kaukazy :evil_lol: Quote
Rossa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Lucy* napisał(a):na górę Misiu-Nie-Do-Przytulania :cool3: a wiem co piszę bo mam 3 kaukazy :evil_lol: A nie chcesz czwartego;):evil_lol:, Misku skaczemy do góry Quote
Lucy* Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Rossa napisał(a):A nie chcesz czwartego;):evil_lol:, Misku skaczemy do góry "Chęciowo" oczywiście :evil_lol: tylko realnie nie ma jak... oprócz nich mamy jeszcze 3 inne bydlątka :cool3: Quote
Rossa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Lucy* napisał(a):"Chęciowo" oczywiście :evil_lol: tylko realnie nie ma jak... oprócz nich mamy jeszcze 3 inne bydlątka :cool3: No właśnie , gdyby wystarczyły tylko same dobre chęci.... niestety trzeba takze liczyc sie z możliwościami:-( Quote
Rossa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Na dobranoc do góry , ale czy noc w schronie może byc dobra :-( Quote
Recommended Posts