KWL Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Niestety Ciasteczko wróćił do schroniska :-( Quote
ANETTTA Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 KWL napisał(a):Niestety Ciasteczko wróćił do schroniska :-(no wlasnie trzeba w zwiazku z tym .zmienic tytuł postu i co robimy moze jakies ogloszenia cio allegro oferuje od zaraz .........czekam na decyzje :shake: Quote
agatkia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Mnie sie obiło o uszy, ze Ciastek ma jechać na Majorke- ale jestem tak maskarycznie zakrecona- że nie ręczę za te informacje. Jutro wszystkiego sie dowiem i okaże się, ze mi przygrzało po niedawnych upałach na amen, czy jeednak jakieś komórki mózgowe rejestrujace informacje jeszcze posiadam. Quote
agatkia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 No, to potwierdzam. Ciacho ma szanse na do na Majorce. Musi tylko (albo aż) spełnić "charakterologiczne" kryteria. Będzie miał 5 dni, żeby sie wykazać- pod koniec sierpnia, i wtedy zapadnie decyzja. Quote
matma Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 na razie podnoszę jeszcze, ale oby nie było już takiej potrzeby... Quote
agatkia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Psisko sprawdz sie! I o to włąśnie się martwię... Trzymajmy kciuki. Quote
Rossa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ciasteczko , bądź grzeczny , teraz , tutaj i ....tam gdzieś .... Quote
Kasie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jak to na Majorkę? I jakie cechy ma spełnić? Czegoś nie rozumie... Quote
Kasie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Tak pomyślałam, ze w Hiszpanii nie są najlepsze warunki dla psa, po kwarantannie w schroniskach sie usypia... Czy ktoś mógłby cokolwiek wyjaśnić? Quote
KWL Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Nie pilnuje ostatnio na bierząco -więc nie wiem. Spróbuję się dowiedzieć. Chociaż na mój rozum jest to wyjazd do konkretnej osoby, nie do schroniska. Quote
Recommended Posts