Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KWL napisał(a):
Niestety Ciasteczko wróćił do schroniska :-(
no wlasnie trzeba w zwiazku z tym .zmienic tytuł postu i co robimy moze jakies ogloszenia cio allegro oferuje od zaraz .........czekam na decyzje :shake:

Posted

Mnie sie obiło o uszy, ze Ciastek ma jechać na Majorke- ale jestem tak maskarycznie zakrecona- że nie ręczę za te informacje. Jutro wszystkiego sie dowiem i okaże się, ze mi przygrzało po niedawnych upałach na amen, czy jeednak jakieś komórki mózgowe rejestrujace informacje jeszcze posiadam.

Posted

No, to potwierdzam. Ciacho ma szanse na do na Majorce. Musi tylko (albo aż) spełnić "charakterologiczne" kryteria. Będzie miał 5 dni, żeby sie wykazać- pod koniec sierpnia, i wtedy zapadnie decyzja.

Posted

Tak pomyślałam, ze w Hiszpanii nie są najlepsze warunki dla psa, po kwarantannie w schroniskach sie usypia...
Czy ktoś mógłby cokolwiek wyjaśnić?

Posted

Nie pilnuje ostatnio na bierząco -więc nie wiem. Spróbuję się dowiedzieć. Chociaż na mój rozum jest to wyjazd do konkretnej osoby, nie do schroniska.