matma Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :multi: Wspaniale, Michałkowwi też może się uda, to jeszcze tylko jeden piekny zostanie :p Quote
natalia_aa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 To czemu tytul taki malo optymistyczny? Zmieniac szybciutko i prznoesic do dzialu "w nowych domach". Quote
Rybka. Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dziewczyny, macie jakieś chętne domki na mix moskiewskiego? Bo ja od wczoraj mam takie cudo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111086 Jeżeli znacie domek zainteresowany adopcja psa w tym typie dajcie znać na PW, proszę!!! Quote
matma Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Widziłam już zdjęcia tej śliczności, jest przepiękna i młoda. Można ją wszystkiego nauczyć jeszcze, tylko szybko domek stały, który się tym zajmie. Quote
natalia_aa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 KWL czy pies jest juz w nowym domu, czy dalej przebywa w Dabrowce? Bo strasznie te watki kaukazowatych sie zagmatwane zrobily. Quote
KWL Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Ciastek pojechał do domku przed majowym weekendem :-) Tylko co poniektórzy nie zauważyli :-) Quote
natalia_aa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 KWL napisał(a):Ciastek pojechał do domku przed majowym weekendem :-) Tylko co poniektórzy nie zauważyli :-) Nie no mnie sie tez wydawalo, ze Patrycja mi o Ciastku wspominala, ale juz zwatpilam, bo cisza tu byla taka i tytul niezmieniony. Bog zaplac za rozjasnienie umyslu :) Quote
natalia_aa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ciacho wrócił dziś do schroniska. Z tego co wiem warknął, czy złapał kogoś podczas czesania. Ludzie powiedzieli, że boją się go już trzymać. Być może zabierze go fundacja niemiecka. A póki co Patrycja sprawdzi, na ile on taki groźny ;) Quote
SZPiLKA23 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Choleraaaaaaa..... moze chcieli miec przytulanke a tu niestety.... Quote
matma Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
ANETTTA Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 zmieńcie tytuł...czy on ma jakies ogloszenia Quote
Rossa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 No niestety , Ciasteczko nadal w schronie:placz: , byłam dzisiaj i się zdizwiłam :crazyeye:( długo na ten watek nie wchodziłam i nie czytałam postu nataliiaa) Ktoś zachwycił się jego urodą, nie dał mu odpowiednio długiego czasu na zaaklimatyzowanie się , pewnie jak wielu pomyślał zę wziął sobie przytulankę :roll: Szukamy nadal domku, odpowiedzialnego , doświadczonego właściciela.... czy się taki znajdzie :cool3: Quote
Rossa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Tutaj też cisza :cool3: Czy Ciastek do końca swych dni będzie musiał zostać w schronie :placz: Quote
ANETTTA Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 a kto zmieni tytuł ......przeciz nie ma domu Quote
Rossa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ANETTTA napisał(a):a kto zmieni tytuł ......przeciz nie ma domu To chyba tylko założyciel wątku może lub ... admin:cool3: Quote
Recommended Posts