ElzaMilicz Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Poezja...ale siada jak moja Aza. :lol: http://www.wielun.fora.pl/wielunskie-psy-szczesliwe,4/miala-byc-tylko-tymczasem-aza-u-elzy,803.html Quote
ElzaMilicz Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Na pierwszą ! A on ma jakieś imię ? Czy ogłaszamy konkurs ? Quote
Lucy* Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 gdzie on się znajduje ?? może zrobiłabym mu allegro ?? chyba że już poogłaszany ?? jak szacowany jest wiek i stan zdrowia ? :roll: Quote
KWL Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 W likwidowanym przytulisku w Dąbrówce. Mam kontakt z Animalsami którzy je teraz prowadzą. Psiak młody nie jest, powiedziałbym 7-8 może więcej. A może to tylko ciężkie życie. Ma allegro :-) Ze zdrowiem też nie najlepiej-ma brzydkiego guza na łokciu :-( Ale to nadal piękny pies o bardzo fajnym charakterze - naprawdę zrównoważony, spokojny, otwarty na ludzi. Quote
ElzaMilicz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 black_cat napisał(a):Nero,,,,,,,,,,,,,,,,, Nie ma to jak rasowe gapiostwo !!! Przecież to jest w tytule. Nero brzmi dumnie. Quote
majqa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 black_cat napisał(a):a czy mozna cos zrobic z tym guzem? Wiesz, to jest czasem śliska sprawa...bo jak się takie pioruństwo rozpaprze, a np. jest typowo nowotworowe, to może się roznieść piorunem (podobnie jak u ludzi). Quote
KWL Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 black_cat napisał(a):a czy mozna cos zrobic z tym guzem? No właśnie dopóki nie znajdzie się dużo lepsze miejsce dla Nera nie bardzo widzimy możliwośći :-( To jest w takim miejscu że bedzie się kiepsko goiło i w takich warunkach jak dziś ma napewno się zapaprze... Kasie miała z Linkim straszne jazdy przy gojeniu rany na łokciu, a pies był w domu pod opieką. Szczerze mówiąc chyba jedna Kasie ma doświadczenia z takimi przypadkami u wielkopsów... Quote
KWL Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Raczej nie, chociaż takie psy mają wysoki próg bólu. Quote
przyjaciel_koni Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jak wspomniałam u innych psiaków - telefonów brak... I mnie już kompletnie podłamuje ten zastój... Neruś psiaku - wciąż jeszcze mamy nadzieję !!! To taki piękny i poważny pies... Tylko brać... Quote
KWL Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Na górę piękny psie :-) No co za brak smaku i wyrobienia w narodzie :-) Quote
majqa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 KWL napisał(a):Na górę piękny psie :-) No co za brak smaku i wyrobienia w narodzie :-) Czas poprawić gusta!;) Quote
Recommended Posts