KWL Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 O właśnie pojawiły się zdjęcia czegoś :-) coś co może być dodatkiem do Nero :-) Satu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9947459&postcount=753 Quote
KWL Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Jeszcze nie, ale to się załatwi, oba trzeba przywieźć i przez jakąć lecznicę przepuścić. Pewnie u Lamii. Zrobić ogólne badania i może ciachnąć przy okazji jeśli nie będzie przeciwwskazań. I zobaczyć czy się dogadają. Quote
GameBoy Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ale to spokojnie, na razie musze przekonac TZ, ze kaukazy tez sa fajne Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='KWL']O właśnie pojawiły się zdjęcia czegoś :-) coś co może być dodatkiem do Nero :-) Satu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9947459&postcount=753 KWL - przekazuję Ci na PW tel., z którego dzwonił ten facet szukający niesterylizowanej suczki kaukaza !!!! Przekaż proszę info Justynie na PW !!! Bo jak nic może się tą ślicznotką zainteresować i będzie problem, masa małych kaukaziątek bez papiera .... !!! Pilnuj proszę !!! A Neruś piękny jest !!!! I tyle !!!! Quote
ANETTTA Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 koparek zwrocławia ma mlodego kaukaza na dogo ....szuka domku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109493&goto=newpost zajrzyjcie plis Quote
majqa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Neruśku pędź na sam szczyt...Przystojniak jesteś, że mała głowa.:loveu: Quote
KWL Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Dzień dobry Nero :-) Fajnie mieć twój pychol jako tapetę pulpitu :-) Wygryzłeś Lucka :-) Quote
majqa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 To nie można było śmignąć ekranu na pół? :razz: Quote
KWL Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Jest inny podział :-) Nero siedzi na laptopie, Lucek okupuje stacjonarkę :-) Quote
przyjaciel_koni Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Szkoda, że Nero nie okupuje jeszcze własnego ogrodu... A w pełni na takie przyjemności zasługuje !!!! KWL - chyba nie widziałeś na wątku tej młodziutkiej kaukaziczki... Sprawa robi się pilna... Ktoś ją podobno "zamówił"... Dziewczyny się martwią, bo pewnie będzie użyta do wiadomych celów... Quote
Kasie Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ups, co do tej małej to nie najlepiej... KWL, jest już jakiś czas aukcja, czy są w ogóle jakieś zapytania? W jakiejkolwiek sprawie o psa? Nero, pokaż sie nam znowu ;) Quote
KWL Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Chciałem małą dać w pakiecie z Nero do GameBoy z dogo. Zaraz do niej napiszę. Quote
majqa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 KWL napisał(a):Chciałem małą dać w pakiecie z Nero do GameBoy z dogo. Zaraz do niej napiszę. GameBoy bawiła się w kurduplinki to teraz weszła w niedźwiedzie??? :-o O WOW!!! A co na to jej bojowa Hexa??? Martwię się, jak dziewczyna sobie z tym wszystkim poradzi, chyba, że o czymś nie wiem. Quote
GameBoy Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 majqa napisał(a):GameBoy bawiła się w kurduplinki to teraz weszła w niedźwiedzie??? :-o O WOW!!! A co na to jej bojowa Hexa??? Martwię się, jak dziewczyna sobie z tym wszystkim poradzi, chyba, że o czymś nie wiem. oj ciotka, mało wiesz :evil_lol: ja nie chce na dt tylko dla mnie publiczno-prywatne psy to maja byc a w swoim dluuugim zyciu mialam juz DA, kaukaza i Cao - lubie takie misie niestety musze przekonac TZ - idzie weekend, mam nadzieje, ze sie uda, bede gledzic do oporu Quote
ANETTTA Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 uzj wszytkich metod .:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:..jest o co walczyc :loveu: Quote
majqa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 GameBoy napisał(a):oj ciotka, mało wiesz :evil_lol: (...) I to mnie kręci, tym bardziej jest mi przemiło odkrywać karty Twojego psiego pozytywnego zakręcenia!!!:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Pokazujemy się Neruś na dobranoc !!!! Nie wolno tak się chować !!!! Jesteś dużym, pięknym, silnym i odważnym psem !!!!! Tylko własny, dobry dom jest ci potrzebny... Quote
SZPiLKA23 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Piekny pies nie ma domu... Ludzie co z wami?!? Quote
Recommended Posts