majqa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):Majga - jeśli z ruska po polsku, to przez i...(...) Napisałam zgodnie z wymową...:evil_lol: Nero, pnij się przystojniaku!!!:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Już u pozostałych psiaków napisałam - są nowe zdjęcia. Neruś był na kolejnym spacerze. Bardzo pozytywnie zaczyna reagować na kontakt !!!! Już przy podejściu ze smyczą !!! Czyli wyjdzie z "wycofania" bez problemu !!!! Bardzo mnie to cieszy ! Wstawienie całego opisu zostawię KWL - niech ma coś z życia... Quote
KWL Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Witaj misiu :-) Słuchajcie - Nero chodzi na spacerki z Patrycją i... jest tak super że aż sobię pozwolę zacytować z jej maila: Dodatkowe informacje o Nero, dzisiaj byłam z nim drugi raz na spacerku by porobić fotki i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Po pierwsze jak już podeszłam do niego ze smyczą to się ucieszył, wtulił we mnie pyszczek i okazał czułość. Do tego jeszcze łańcuch zaplątał mu się paskudnie w skórę i w sumie z początku bałam się mu przy tym grzebać ale on cierpliwie znosił wszystkie moje działania bez nerwów z całkowitym zaufaniem i zrozumieniem dla mojej niepeweności. Na spacerku był juz trochę żywszy i coraz bardziej się do niego przywiązuje... Generalnie fantastyczny psiak. Ktoś będzie z niego bardzo zadowolony. Zobaczcie jak niewiele potrzeba żeby się pies "otworzył" na człowieka. Nero "oddamy" tylko do super domku :-) Są też nowe zdjęcia jak przytnę to wkleją. Quote
SZPiLKA23 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No i jak tu sie nie zakochac.... chociaz fryzier by sie przydał...;) Teraz jeszcze mi napiszcie czy mam wymienić foty na te wysłane czy dodac tylko te wysłane? Quote
przyjaciel_koni Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Szpilko - najlepiej dodać, ale ja się nie znam na tym, nie wiem, czy się zmieszczą... Paros np. robi takie miniatury do klikania, ale nie wiem jak... Zazwyczaj im więcej fotek, tym lepiej... To świetny psiul !!!! I jaki zaskakująco pozytywny !!!! Ktoś będzie miał wyłącznie przyjemność adoptując Nero !!!! Quote
SZPiLKA23 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Fotki dodane http://www.allegro.pl/show_item.php?item=345349073 Quote
KWL Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Na poprzednich fotkach wyglądał ładnie ale na tych to już mnie powalił wyglądem. Jedna z fotek włąsnie została tapetą pulpitu :-) Piękny pies, fajny charakter, naprawdę będzie miał ktoś dużo radości z niego Quote
przyjaciel_koni Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 W Nerusiu podoba mi się chyba najbardziej, że potrafi znaleźć się w nowej sytuacji bez problemu. To znaczy, że jest mądrym psem !!!! I pięknym !!!! I poszukującym... Opiekuna !!!!! KWL - chyba banerek Nera jest większy niż był baner Huzara... Może mi się nie zmieścić... Jeśli jutro nie będę miała Nera w podpisie tzn., że musisz dla mnie zrobić wersję mini... Majqa - mam prośbę - bardzo potrzebna mi pomoc - oczywiście w napisaniu super tekstu do Allegro - dla Mruczusia... Nikt tego lepiej od Ciebie nie zrobi !!! Link mam w podpisie. To strasznie biedny kocinek... A taki kochany... Bardzo mi zależy, by trafił do domu doskonałego... Wystarczająco już cierpiał... Będę Ci ogromnie zobowiązana !!!! Quote
KWL Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Im dłużej na niego patrzę tym mi się bardziej podoba. No cudo, jak się go wyczesze i doprowadzi do stanu w jakim taki piękny dostojny pies powinien być to będzie ozdobą domu i posesji. Quote
GameBoy Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 pokazalam go wczoraj wieczorem TZ na razie nie popedzam i nie wypytuje jak na chwile odpuszcze moze byc tylko lepiej niby rozmawialismy o CAO ale moze..... wtedy wzielibysmy dwa takie misie Quote
KWL Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 No coś takiego ??? Tylko gdzie ja Ci dwatolerujące się kaukazy znajdę ? Mogę spróbować ewentualnie wykombinować parę. Quote
GameBoy Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 spokojnie, drugi pies moze byc wtedy w typie moj Tz i tak nie odrozni kaukaza od psa w typie( przepraszam kochanie), jest laikiem jezeli chodzi o te psy Quote
KWL Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Dwa nie wychowane razem psy nawet w typie to trudno będzie ustawić raczej. Para powinna być w miarę ok. Poszukam ci coś co będzie pasować do Nera i pokażesz TZ :-) Quote
Recommended Posts