Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Panią zainteresowaną Nerem. Być może, że właśnie z tą - konie mi się zgadzają... i kotek...

Jaki rezultat ostateczny - nie wiem. Po wstępnej dość pozytywnej ocenie domu przekierowałam do źródła. Było nieco niejasności jeśli chodzi o samego Nerusia - zachowania i obecne zdrowie. Mam nadzieję, że rozmowa się odbyła. Decyzja już leży w gestii Opiekunki Nera.
W tej chwili nie mam więcej wiadomości.

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przykro mi... Pani się przestraszyła stanu zdrowia Nerusia... Ma już jednego bardzo chorego zwierzaka. Rozważyła wszystko i niestety uznała, że nie podoła bo jest sama... Jutro muszę o tym powiedzieć Patrycji i jestem niepocieszona...

Martwię się już teraz bardzo.
Jeśli nawet ten dom nie wypalił (a był tu sporo zaangażowania i chęci do pomocy), czarno widzę ciąg dalszy...
Inni chcą psa wyłącznie użytkowego...

Neruś co teraz będzie psiaczku ?????!!!!!

Proszę - pomóżcie !!!! Nero zimy nie przeżyje w takich warunkach...

• 2 weeks later...
Posted

Anettta , bo niewiele więcej wiem , zapytałam o niego , bo wiozłam m.in. dla niego gotowane żarełko , powiedziano mi że jest w dt w miejscowości niedaleko Dabrówki bo ze względu na wiek zdrówko już mu szwankowało :placz:
Na razie nie ma tam żadnych kaukazów , no moze jeden którego można by było leciutko podciągnąc pod kaukaza , ale tylko troszkę , bo jest o wiele mniejszy, nie ma tej majestateczności kaukaza , bardzo wesoły i raczej przyjacielski, przybył tam niedawno.