przyjaciel_koni Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Rozmawiałam dzisiaj z Panią zainteresowaną Nerem. Być może, że właśnie z tą - konie mi się zgadzają... i kotek... Jaki rezultat ostateczny - nie wiem. Po wstępnej dość pozytywnej ocenie domu przekierowałam do źródła. Było nieco niejasności jeśli chodzi o samego Nerusia - zachowania i obecne zdrowie. Mam nadzieję, że rozmowa się odbyła. Decyzja już leży w gestii Opiekunki Nera. W tej chwili nie mam więcej wiadomości. Quote
cinusiowa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Po tym co przeszedł zasługuje na kochający dom. Trzymam kciuki, aby się udało, aby dobrze trafił. Quote
przyjaciel_koni Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Przykro mi... Pani się przestraszyła stanu zdrowia Nerusia... Ma już jednego bardzo chorego zwierzaka. Rozważyła wszystko i niestety uznała, że nie podoła bo jest sama... Jutro muszę o tym powiedzieć Patrycji i jestem niepocieszona... Martwię się już teraz bardzo. Jeśli nawet ten dom nie wypalił (a był tu sporo zaangażowania i chęci do pomocy), czarno widzę ciąg dalszy... Inni chcą psa wyłącznie użytkowego... Neruś co teraz będzie psiaczku ?????!!!!! Proszę - pomóżcie !!!! Nero zimy nie przeżyje w takich warunkach... Quote
ElzaMilicz Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 cinusiowa napisał(a):Po tym co przeszedł zasługuje na kochający dom. Trzymam kciuki, aby się udało, aby dobrze trafił. Cinusiowa zadzwoń do mnie. Quote
Rossa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nero , skaczemy na pierwszą ,tylko tyle mogę zrobic :placz: Quote
ElzaMilicz Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cinusiowa przestała interesować się Nero ? :niewiem: Byłam niedawno u p.Doroty, dopytywała się o niego. Wszystkim go żal i nikt nie może pomóc... Quote
KWL Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Może ma kłopoty z dogo - sporo osób się nie odzywa bo dogo im działa wolno lub w ogóle. Quote
Beata19 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nero ma 1 obserwatora na allegro...:roll: Quote
Beata19 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nero ma 3 obserwatorów...może ktoś dzwonił...???:roll: Quote
ANETTTA Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 i tylko tyle nero w DT /////siuper ale napisz co i jak gdzie ,,,,,,,,,,,,,,,,,, czy to juz osttani kaukaz z 4 czy jeszcze jest jakis Quote
Rossa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Anettta , bo niewiele więcej wiem , zapytałam o niego , bo wiozłam m.in. dla niego gotowane żarełko , powiedziano mi że jest w dt w miejscowości niedaleko Dabrówki bo ze względu na wiek zdrówko już mu szwankowało :placz: Na razie nie ma tam żadnych kaukazów , no moze jeden którego można by było leciutko podciągnąc pod kaukaza , ale tylko troszkę , bo jest o wiele mniejszy, nie ma tej majestateczności kaukaza , bardzo wesoły i raczej przyjacielski, przybył tam niedawno. Quote
przyjaciel_koni Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Niestety... DT dla Nerusia znalazło się zbyt późno... Za bardzo był już chory. Walka Opiekunów o życie tego pięknego, kochanego psiaka zakończyła się klęską... Neruś teraz biega za TM... Już go nic nie boli... Quote
KWL Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Zegnaj piekny i dostojny... pozdrów Hefrena i Kazia. ['] Quote
Recommended Posts