Rossa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Neruniu , nie poddajemy się , nadal szukamy Quote
przyjaciel_koni Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Może durnowato, ale zapytam. Czy Nero ma wznowione Allegro ? Ktoś się deklarował jak SZPILKA nie mogła wystawić... A Neruś potrzebuje domu naprawdę bardzo... Niknie w oczach... Quote
SZPiLKA23 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ja nie wznawiałam bo co wznowie to mi wywala, Nera juz 3 razy :-/ Quote
Rossa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Neruniu , może dzisiaj coś się zdarzy :cool3::cool3::cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ANETTTA napisał(a):pusc mi linka ze swoim allegro zrobie na moim nicku .... ale tymczasem trzymam kciuki za dom SZPILKA nie mogła dać linka ! Trzy strony (chyba) wcześniej wstawiła w wątek tekst Nerusia ! ANETTTO - zrób proszę to Allegro ! A może ktoś inny pomoże Nerusiowi... ? Na Dogo jakoś domu nie znalazł... Wciąż czeka... Quote
cinusiowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Gdzie ten pies obecnie się znajduje? I czy jest w stanie zaprzyjaźnić się z małym mega-energicznym kundelkiem? Proszę o info... Kupiłam właśnie dom na wsi, przy nim wielkie podwórze i chętnie przygarnęłabym takiego psiaka, na pewno by miał sporo miejsca dla siebie, ja bym miała przyjaciela, towarzystwo i "ochroniarza" a on ciepły dom, pełną miskę jedzenia i miłości. Są tylko dwa problemy: 1. Dom mam w trakcie remontu i dopiero wtedy się wprowadzę, póki co nie zostawię tam psiaka samego... 2. Mam małego kundelka. Fifi jest bardzo energiczny i wszędzie go pełno. Obawiam się, czy psy nie będą o siebie zazdrosne - tym bardziej, że Fifi został znaleziony w lesie więc można sobie wyobrazić jak po kilku miesiącach jest do nas przywiązany... Czekam na info i pomimo, że na dzień dzisiejszy (do czasu zakończenia remontu) psa nie wezmę, to będę obserwować wątek, czy pies nadal szuka domu, czy go znalazł. Quote
SZPiLKA23 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Nero jest pod opieka Animals, to stateczny starszy wielkopies. Napewno pojawi sie ktos kto bedzie mogł odp. na wszystkie pytania Quote
przyjaciel_koni Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 cinusiowa napisał(a):Gdzie ten pies obecnie się znajduje? I czy jest w stanie zaprzyjaźnić się z małym mega-energicznym kundelkiem? Proszę o info... Kupiłam właśnie dom na wsi, przy nim wielkie podwórze i chętnie przygarnęłabym takiego psiaka, na pewno by miał sporo miejsca dla siebie, ja bym miała przyjaciela, towarzystwo i "ochroniarza" a on ciepły dom, pełną miskę jedzenia i miłości. Są tylko dwa problemy: 1. Dom mam w trakcie remontu i dopiero wtedy się wprowadzę, póki co nie zostawię tam psiaka samego... 2. Mam małego kundelka. Fifi jest bardzo energiczny i wszędzie go pełno. Obawiam się, czy psy nie będą o siebie zazdrosne - tym bardziej, że Fifi został znaleziony w lesie więc można sobie wyobrazić jak po kilku miesiącach jest do nas przywiązany... Czekam na info i pomimo, że na dzień dzisiejszy (do czasu zakończenia remontu) psa nie wezmę, to będę obserwować wątek, czy pies nadal szuka domu, czy go znalazł. Coś z gatunku "w ostatnim momencie" ! Dziękujemy za zainteresowanie losem Nerusia ! Przebywa w okolicach Gdańska, ale to nie ma większego znaczenia... Pies jest spokojny i zrównoważony. Nie jest go łatwo zdenerwować. Podamy Ci na PW kontakt telefoniczny do Osoby, która na codzień styka się z Nerem, lub podaj swoje namiary, wtedy Opiekunka porozumie się z Tobą. To będzie najlepsze źródło wiedzy. I nie ukrywam - bardzo liczymy, że Twoja propozycja jest naprawdę poważna i że nareszcie Nero znajdzie swoje miejsce na ziemi ! To wspaniały pies ! Quote
cinusiowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Gdzie obecnie jest Nero - pytałam z ciekawości, bo nie ma problemu z dojazdem po niego:) Rodzinie już go pokazywałam i wszyscy z marszu powiedzieli, że jest cudowny:)))) Najważniejsze, żeby z naszym czworonogiem Fifim się dogadali lub chociaż tolerowali!!! Tylko, że nasz dom zaczął się dopiero remontować, to stara poniemiecka chałupa, więc to może troszkę potrwać...:(( Liczymy, że do wiosny to najpóźniej:((( Muszę pogonić robotników.... Jak do tego czasu Nercio znajdzie inny dom... trudno ... przygarniemy inne "wielkie serce"... Póki co stawiamy na niego:))) Proszę na PW póki co o kontakt do jego opiekuna - zapiszę - jak już będzie remont miał się ku końcowi odezwę się z pytaniem, czy Nero jeszcze jest:) Quote
Recommended Posts