Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
pusc mi linka ze swoim allegro zrobie na moim nicku ....

ale tymczasem trzymam kciuki za dom

SZPILKA nie mogła dać linka !
Trzy strony (chyba) wcześniej wstawiła w wątek tekst Nerusia !
ANETTTO - zrób proszę to Allegro !
A może ktoś inny pomoże Nerusiowi... ?

Na Dogo jakoś domu nie znalazł... Wciąż czeka...

Posted

Gdzie ten pies obecnie się znajduje? I czy jest w stanie zaprzyjaźnić się z małym mega-energicznym kundelkiem? Proszę o info...
Kupiłam właśnie dom na wsi, przy nim wielkie podwórze i chętnie przygarnęłabym takiego psiaka, na pewno by miał sporo miejsca dla siebie, ja bym miała przyjaciela, towarzystwo i "ochroniarza" a on ciepły dom, pełną miskę jedzenia i miłości.
Są tylko dwa problemy:
1. Dom mam w trakcie remontu i dopiero wtedy się wprowadzę, póki co nie zostawię tam psiaka samego...
2. Mam małego kundelka. Fifi jest bardzo energiczny i wszędzie go pełno. Obawiam się, czy psy nie będą o siebie zazdrosne - tym bardziej, że Fifi został znaleziony w lesie więc można sobie wyobrazić jak po kilku miesiącach jest do nas przywiązany...

Czekam na info i pomimo, że na dzień dzisiejszy (do czasu zakończenia remontu) psa nie wezmę, to będę obserwować wątek, czy pies nadal szuka domu, czy go znalazł.

Posted

cinusiowa napisał(a):
Gdzie ten pies obecnie się znajduje? I czy jest w stanie zaprzyjaźnić się z małym mega-energicznym kundelkiem? Proszę o info...
Kupiłam właśnie dom na wsi, przy nim wielkie podwórze i chętnie przygarnęłabym takiego psiaka, na pewno by miał sporo miejsca dla siebie, ja bym miała przyjaciela, towarzystwo i "ochroniarza" a on ciepły dom, pełną miskę jedzenia i miłości.
Są tylko dwa problemy:
1. Dom mam w trakcie remontu i dopiero wtedy się wprowadzę, póki co nie zostawię tam psiaka samego...
2. Mam małego kundelka. Fifi jest bardzo energiczny i wszędzie go pełno. Obawiam się, czy psy nie będą o siebie zazdrosne - tym bardziej, że Fifi został znaleziony w lesie więc można sobie wyobrazić jak po kilku miesiącach jest do nas przywiązany...

Czekam na info i pomimo, że na dzień dzisiejszy (do czasu zakończenia remontu) psa nie wezmę, to będę obserwować wątek, czy pies nadal szuka domu, czy go znalazł.

Coś z gatunku "w ostatnim momencie" !
Dziękujemy za zainteresowanie losem Nerusia !
Przebywa w okolicach Gdańska, ale to nie ma większego znaczenia...
Pies jest spokojny i zrównoważony. Nie jest go łatwo zdenerwować.
Podamy Ci na PW kontakt telefoniczny do Osoby, która na codzień styka się z Nerem, lub podaj swoje namiary, wtedy Opiekunka porozumie się z Tobą.
To będzie najlepsze źródło wiedzy.
I nie ukrywam - bardzo liczymy, że Twoja propozycja jest naprawdę poważna i że nareszcie Nero znajdzie swoje miejsce na ziemi !
To wspaniały pies !

Posted

Gdzie obecnie jest Nero - pytałam z ciekawości, bo nie ma problemu z dojazdem po niego:) Rodzinie już go pokazywałam i wszyscy z marszu powiedzieli, że jest cudowny:)))) Najważniejsze, żeby z naszym czworonogiem Fifim się dogadali lub chociaż tolerowali!!!
Tylko, że nasz dom zaczął się dopiero remontować, to stara poniemiecka chałupa, więc to może troszkę potrwać...:(( Liczymy, że do wiosny to najpóźniej:((( Muszę pogonić robotników.... Jak do tego czasu Nercio znajdzie inny dom... trudno ... przygarniemy inne "wielkie serce"... Póki co stawiamy na niego:)))
Proszę na PW póki co o kontakt do jego opiekuna - zapiszę - jak już będzie remont miał się ku końcowi odezwę się z pytaniem, czy Nero jeszcze jest:)