Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Jestem pewna, że Przyjaciel Koni ogarnia to całościowo i puka do każdych drzwi, by nie przepuścić żadnej z opcji.

Też tak myślę, ale jakoś trzeba było podnieść wątek. ;)

Posted

KWL, siłą wyższą, choć chciałabym inaczej, wyłączam się z wątku. W razie potrzeby, pisz proszę śmiało na PW. Przyjaciel Koni jest w "moim temacie".
Wybacz proszę.

Posted

Kochany piękny pies :-)
Nero został nocnym stróżem w schronisku :-) Wybieg który został zbudowany w dzień słuzy wszystkim psom po kolei, w nocy niepodzielnie króluje na nim Nero. Bardzo przywykł do Patrycji, jeśli słyszy jej głos siedząc w swojej budzie to ze środka słychać radosny łomot podrywającego się wielkopsa :-) chcącego jak najszybciej być przy opiekunie :-)

Posted

Neruś pieseczku... Ja już mam wyrzuty sumienia, że to tak długo trwa...
Tylko, że nie jestem w stanie nic przyspieszyć... Przykro...

Porządny, mądry, stateczny i ...piękny pies w sile wieku bardzo potrzebuje domu !!!!

Posted

Dla niego ważne są nawet dni...
A poza tym Nero jest całkiem sprytnym psem - nauczył się otwierać zasuwę drzwi wybbiegu :-)

Posted

KWL napisał(a):
Kochany piękny pies :-)
Nero został nocnym stróżem w schronisku :-) Wybieg który został zbudowany w dzień słuzy wszystkim psom po kolei, w nocy niepodzielnie króluje na nim Nero. Bardzo przywykł do Patrycji, jeśli słyszy jej głos siedząc w swojej budzie to ze środka słychać radosny łomot podrywającego się wielkopsa :-) chcącego jak najszybciej być przy opiekunie :-)

---------------------:)