ElzaMilicz Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 majqa napisał(a):Jestem pewna, że Przyjaciel Koni ogarnia to całościowo i puka do każdych drzwi, by nie przepuścić żadnej z opcji. Też tak myślę, ale jakoś trzeba było podnieść wątek. ;) Quote
majqa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 KWL, siłą wyższą, choć chciałabym inaczej, wyłączam się z wątku. W razie potrzeby, pisz proszę śmiało na PW. Przyjaciel Koni jest w "moim temacie". Wybacz proszę. Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Tylko Ty zostałes nie wiem jak to mozliwe... :( Quote
KWL Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Kochany piękny pies :-) Nero został nocnym stróżem w schronisku :-) Wybieg który został zbudowany w dzień słuzy wszystkim psom po kolei, w nocy niepodzielnie króluje na nim Nero. Bardzo przywykł do Patrycji, jeśli słyszy jej głos siedząc w swojej budzie to ze środka słychać radosny łomot podrywającego się wielkopsa :-) chcącego jak najszybciej być przy opiekunie :-) Quote
black_cat Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Nerusiu trzymaj się, dla ciebie tez zaświeci słońce :( Quote
black_cat Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Hopsamy hop na gore i po domek, musi sie udać! Quote
przyjaciel_koni Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Neruś pieseczku... Ja już mam wyrzuty sumienia, że to tak długo trwa... Tylko, że nie jestem w stanie nic przyspieszyć... Przykro... Porządny, mądry, stateczny i ...piękny pies w sile wieku bardzo potrzebuje domu !!!! Quote
KWL Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Dla niego ważne są nawet dni... A poza tym Nero jest całkiem sprytnym psem - nauczył się otwierać zasuwę drzwi wybbiegu :-) Quote
ElzaMilicz Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 KWL napisał(a):Kochany piękny pies :-) Nero został nocnym stróżem w schronisku :-) Wybieg który został zbudowany w dzień słuzy wszystkim psom po kolei, w nocy niepodzielnie króluje na nim Nero. Bardzo przywykł do Patrycji, jeśli słyszy jej głos siedząc w swojej budzie to ze środka słychać radosny łomot podrywającego się wielkopsa :-) chcącego jak najszybciej być przy opiekunie :-) ---------------------:) Quote
Recommended Posts