Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękność psia - Miszka - poszukuje domu !!!!!

A ja mam problemy z wyświetlaniem stron Dogo... Od dwóch dni nic nie widziałam oprócz linka do stron... Jakieś to dziwne... Myślałam, że tak się robi wszystkim, ale to jakoś wybiórczo działa...
Dopiero teraz wieczorem Dogo mi ruszyło.
Uwaga - mogę wyjechać na 4 dni... Ale nie wiem na 100%.
Kontakt ze mną tel.

Majqa - czy ja mogę Cię prosić o tekst dla Fruzieńki...? Bardzo liczę na pomoc... (znowu...) Fruzia chyba nie miała napisanego przez Ciebie ? Wtedy jeszcze nie szukała pilnie domu... Teraz już musi zacząć. To szczególny przypadek. I bardzo trudny. Pewnie wiesz...

Posted

O ile pamiętam pisałam Fruzi tekst, bo są tam moje posty (a na kicie na dogo wchodziłam zwykle w wyniku prośby o tekst, tylko na tyle stron mam problem ze znalezieniem tego tekstu, może Tweety pamięta?).

Posted

Fantastyczny, ogromny owczarek !!!!
I co ...? Klapa...

Misza, jak słowo daję w twoim przypadku, to ja już zupełnie nie rozgryzam problemu...
Co jest nie tak...?

Czy Ktoś z Was cokolwiek z tej sytuacji rozumie ???? Nic nie mamy...

Posted

KWL napisał(a):
Prawdę mówiąc nie wiem. Wiem tylko że jest możliwośc takiej adopcji. To istotne ?

Pytam z ciekawości, bo jeśli rpzez Fundacje, to na pewno pies bedzie mial tam jak w raju.
Niemcy zabieraja co jakiś czas po kilka psiakow zarówno z gdyńskiego jak i wejherowskiego schroniska do nowych domków.

Posted

KWL napisał(a):
Prawdę mówiąc nie wiem. Wiem tylko że jest możliwośc takiej adopcji. To istotne ?

Jak to nie wiesz kto i gdzie... :crazyeye: Uważam, że to bardzo istotne :roll: