przyjaciel_koni Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Piękność psia - Miszka - poszukuje domu !!!!! A ja mam problemy z wyświetlaniem stron Dogo... Od dwóch dni nic nie widziałam oprócz linka do stron... Jakieś to dziwne... Myślałam, że tak się robi wszystkim, ale to jakoś wybiórczo działa... Dopiero teraz wieczorem Dogo mi ruszyło. Uwaga - mogę wyjechać na 4 dni... Ale nie wiem na 100%. Kontakt ze mną tel. Majqa - czy ja mogę Cię prosić o tekst dla Fruzieńki...? Bardzo liczę na pomoc... (znowu...) Fruzia chyba nie miała napisanego przez Ciebie ? Wtedy jeszcze nie szukała pilnie domu... Teraz już musi zacząć. To szczególny przypadek. I bardzo trudny. Pewnie wiesz... Quote
majqa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 O ile pamiętam pisałam Fruzi tekst, bo są tam moje posty (a na kicie na dogo wchodziłam zwykle w wyniku prośby o tekst, tylko na tyle stron mam problem ze znalezieniem tego tekstu, może Tweety pamięta?). Quote
ANETTTA Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 majqa napisał(a):...a Ty wciąż bez swojego pana...:-(:-(:-(:-( Quote
przyjaciel_koni Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Fantastyczny, ogromny owczarek !!!! I co ...? Klapa... Misza, jak słowo daję w twoim przypadku, to ja już zupełnie nie rozgryzam problemu... Co jest nie tak...? Czy Ktoś z Was cokolwiek z tej sytuacji rozumie ???? Nic nie mamy... Quote
KWL Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Michałek ma szansę na dom w Niemczech. Domek jest aktualnie bardzo dokładnie sprawdzany. Quote
natalia_aa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 KWL napisał(a):Michałek ma szansę na dom w Niemczech. Domek jest aktualnie bardzo dokładnie sprawdzany. Czy to jest przez pośrednictwo niemieckiej Fundacji od Caren? Quote
KWL Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Prawdę mówiąc nie wiem. Wiem tylko że jest możliwośc takiej adopcji. To istotne ? Quote
natalia_aa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 KWL napisał(a):Prawdę mówiąc nie wiem. Wiem tylko że jest możliwośc takiej adopcji. To istotne ? Pytam z ciekawości, bo jeśli rpzez Fundacje, to na pewno pies bedzie mial tam jak w raju. Niemcy zabieraja co jakiś czas po kilka psiakow zarówno z gdyńskiego jak i wejherowskiego schroniska do nowych domków. Quote
paros Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 KWL napisał(a):Prawdę mówiąc nie wiem. Wiem tylko że jest możliwośc takiej adopcji. To istotne ? Jak to nie wiesz kto i gdzie... :crazyeye: Uważam, że to bardzo istotne :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 KWL napisał ze domek jest aktualnie sprawdzany to chyba sie wszystkiego dowiemy Quote
Recommended Posts