przyjaciel_koni Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Michałek pokazuje się całej Dogomanii !!!!! KWL - a co byś powiedział na mój nagły pomysł by zmienić mu imię... Zwykle się sprawdzało... Rozmiary... - Michałek jest "słusznego wzrostu"...i "mocnej budowy"... A przy tym chętnie zaprzyjaźni się z człowiekiem !!! Sama przyjemność "posiadać" takiego psiaka !!! Dziewczyny - i tutaj bardzo Wam Dziękuję !!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Szpilko - czy można nieco zmodyfikować tyt. Allegro Michałka ? Jeśli tak, to zmień tyt. Misza- duży mix owczarka i kaukaza liczy na Ciebie !!! Sadzę, że to wpłynie na oglądalność... Jak widać Michałek ma na imię Misza !!!! I on jest taki.... misiak... I chce do ludzi !!!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Zrobione...:) zobaczcie czy jest ok http://www.allegro.pl/show_item.php?item=344728258 Quote
przyjaciel_koni Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dziękuję Szpilko !!!! Jest ok ! Ale się KWL zdziwi... Misza - piękny, duży mix owczarka i kaukaza poszukuje domu !!!!! Quote
majqa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Miszo, na sam szczyt, po dom, po normalność... Quote
przyjaciel_koni Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Nasz Miszka miał sesję fotograficzną. I był na kolejnym spacerku. Trochę ciągnie (o ile przy jego gabarytach można napisać że trochę...) I przypomnę, że Misza oczekuje propozycji domu stałego !!!! Warto mieć sobie takiego przyjaciela !!!! Kto chętny ????? Quote
Rossa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Kolejny Piękniś :multi: , ależ tam cudeńka w Dąbrówce :multi: Quote
przyjaciel_koni Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Faktycznie Szpilko !!!! Na tych fotach Misza prezentuje się wspaniale !!!!! Dużo lepiej niż na wcześniejszych !!!! Cieszę się, że Miszka jest nie tylko psem o dobrym charakterze, ale do tego pięknym !!!! Wymaga nieco "ogłady" (choćby chodzenie na smyczy musi potrenować), ale to już szczegóły. Oby szybko znalazł dom !!!! Dobry dom !!!!! Quote
majqa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Te zdjęcia oddają niesamowite piękno tego psa... Quote
SZPiLKA23 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 I Miszowe allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=344728258 Quote
KWL Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 No właśnie dopiero teraz widać jakie to ładne psisko (chociaż muszę przyznać Przyjaciel Koni od początku coś w nim zobaczyła). On jest bardzo żywiołowy, chętny do zabawy i kontaktu z człowiekiem, wystawia brzuszek i i łapkuje :-) Trochę takie wielkie szczenię :-) (Skąd ja to znam, jak jeszcze się podlizuje...) Quote
przyjaciel_koni Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 KWL - bo Misza, czyli Michałek jest piękny !!!! A Przyjaciel koni może i ślepawa, ale oko do psiaków (zwłaszcza dużych) ma niezłe... Zobacz tylko, jak się ten psiul porusza !!! Nawet na zdjęciu widać !!!! I umaszczenie - rewelacja !!!! To już tylko dla porządku przypomnę, że to psie zjawisko szuka dobrego Opiekuna !!!! Quote
KWL Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Michałku :-) O pardon Miszko :-) Ty też jesteś super psiakiem. Że na smyczy nie chodzisz ? A po co smycz na posesji :-) Quote
matma Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 do góry ! Na chodzenie na smyczy jest prosta rada, którą dostałam z resztą na dogo po tym jak wzięłam ze schronu zupełnie dzikiego wielkoluda,który ciągnął jak koń - obroża uzdowa. Naprawdę działa. Quote
majqa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 matma napisał(a):do góry ! Na chodzenie na smyczy jest prosta rada, którą dostałam z resztą na dogo po tym jak wzięłam ze schronu zupełnie dzikiego wielkoluda,który ciągnął jak koń - obroża uzdowa. Naprawdę działa. Inaczej halter, krzywdy nie robi a istotnie jest fenomenalna. Właśnie ujarzmiam na tym cudzie swoje tornado. Polecam!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='majqa']Inaczej halter, krzywdy nie robi a istotnie jest fenomenalna. Właśnie ujarzmiam na tym cudzie swoje tornado. Polecam!!! A naszej Shilluni nie dało rady... Za bardzo rzucała głową i wszystkim innym... Jedyne, co mogłam zrobić, to krzywdę suni... Ale być może tu się sprawdzi... Psiaki różnie reagują. Na etapie zastoju adopcyjnego i tak nie musimy się jeszcze martwić... Misza nauczy się jak przyjdzie jego dzień !!!! Oby wkrótce !!!! I tak swoją drogą - czy nikt nie widzi, jakie piękne psy mamy.... Quote
Recommended Posts