ciapuś Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Pan z którym Ty rozmawiałaś już wie bo dzwonił jak już byłam w schronisku a Pani z Warszawy nie bo dzwoniła z zastrzeżonego numeru i nie mam jak się z Nią skontaktować Quote
ciapuś Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Nie jestem znawca rasy ,ale jest psiak moim zdaniem podobny do sznaucerka ,który też potrzebuje pomocy .Może on się komuś spodoba Quote
Reno2001 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jeju, Aga jaka bieda nastepna...:-(. Wiesz o niej coś więcej??? Quote
ciapuś Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Niewiele ma niestety zły numerek i trzeba jego danych poszukać po chipie ,a ja już dzisiaj nie miałam na to czasu. Więc wiem że jest szczekliwy ,ale łagodny bo jak sprawdzałam numerek to grzecznie stał . Nie podchodzi do krat mimo że widać że ma straszną ochotę się połasić i popieścić. Myślę że będzie z nim tak jak było z Burbonem.Jak się go wyciągnie z boksu to będzie super pies. Quote
Szyszka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Myślisz Agnieszko że ktoś z chętnych na Mimi zdecydowałby się na innego psiaka? Byłoby cudownie. Quote
ciapuś Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Mam jeszcze jedna niezbyt dobrą wiadomość W schronisku jest sparaliżowana mała sunia która bardzo potrzebuje DOMU Jak tylko założę jej wątek dam znać i liczę na Waszą pomoc Quote
lothia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 byłoby super,trochę to niegrzeczne tak na jej watku od razu podtykac inne psiaki ale może któremuś by sie udało znalazłam jeszcze staruszka terierkowatego malutkiego w schronie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104213 i znalazlam ta malutką wielkości kota http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108709 Quote
desideratum Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Przykre wieści zastaje po pracy.. :( ale tam już jej nikt na pewno nie skrzywdzi... Jedyne pocieszenie, że ostatnie godziny przeżyła w bezpiecznym i ciepłym miejscu.. Quote
szajbus Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Bądź szczęśliwa maleńka kruszynko w tej wieczystej krainie. A było tak blisko!!!!! Los bywa okrutny! Quote
magdawi Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Przykro mi... Maleństwo na ostatnią drogę życia pozbawione ciepła swojego człowieka. Biegaj szczęśliwie za TM tam już zawsze będziesz bezpieczna kruszynko. Quote
ciapuś Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Tak jak obiecałam wklejam link do strony sparaliżowanej Bejbi BEJBI Quote
szajbus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT="]"Tu jest pamięć i tutaj świeczka. Tutaj napis i kwiat pozostanie. Ale zmarły gdzie indziej mieszka na wieczne odpoczywanie. [/FONT]" Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie psinko Quote
szajbus Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [SIZE="4"] „ Nie ma już ciebie Ale są wspomnienia Żywe ślady Twego istnienia” Quote
Recommended Posts