Agniesiulka K. Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Jestem wreszcie:multi: Na Fafika wszyscy i wszystko czeka. Ma już nawet gotową wyprawkę:) Jak tylko poporodowe emocje opadną poproszę Mariusza żeby go przywiózł. Mam nadzieję że u Murki wszystko OK. Przeykro mi że przez naszą opieszałość jakiś piesek musi ciągle czekać na DT:( Po prostu tak głupio wyszło... Pozdrawiam wszystkich. Quote
Filipki Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Wczoraj zrobiłam wpłatę na Fafika, ale może już jak dobrze pójdzie skorzysta z niej trochę Magia. Na sterylkę Magii poszedł przekaz do schroniska ,niestety nie dodzwoniłam się do P.Kierownika. Jeszcze raz gratulacje i życzenia dla Kasi ,Mariusza i Wspaniałej Córci. Quote
Szerman Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dziękuję za pozdrowienia w imieniu czałej rodzinki. Mogę przywieźć Fafika na tygodniu, jadąc do Kasi do szpitala, szczegóły trzeba dograć telefonicznie. Czy mogę rozliczyć wpłaty w dniu wydania Fafika do DS? Quote
Ulka18 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Napisalam ponownie do p.kierownika, zeby jeszcze przed urlopem wpisal Magie do kolejki sterylkowej. Zeby mozna bylo ja odebrac za kilkanascie dni jak Fafulec pojdzie do wlasnego domku. Quote
Agniesiulka K. Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Fafik przyjedzie do nas jutro.:multi: Szczegóły spotkania opisze Wam Szerman, bo najprawdopodobniej do środy/czwartku nie będziemy mieć netu (zmiana operatora) :( Trzymajcie kciuki, odezwę się jak tylko będę mogła. Pozdrawiam ;) Quote
Ulka18 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Trzymamy kciuki za calych sil za aklimatyzacje Fafika w nowym domu, za brak klopotow adaptacyjnych i milosc od pierwszego wejrzenia :kciuki: Prosimy o wiadomosci nt. Fafulca jak tylko bedziecie mogli cos napisac :modla: Quote
terra Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cieszę się, że Faficzek jedzie do domku.:multi: Quote
Szerman Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Fafik już w nowym domu. Ze względu na perturbacje z wypisem Murki ze szpitala, zawiozłem Fafika Agniesiulce i jej TZ-owi dzień wcześniej, niż planowaliśmy, tj. 30 czerwca. Nowych gospodarzy powitał uprzejmie, bez strachu, i z tego co zaprezentował na spacerze (buszował po wszystkich załomach chodnika i krzaczkach jak pies tropiący), spodobało mu się w Lublinie ;). Rozliczenie prześlę jak zwykle mailem, możemy ustalać transport dla Magii. Quote
Ulka18 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No to super, ze Fafulek juz w nowym domu, ciekawe jak sie czuje i czy nie sprawia klopotow, ktore sa normalne w pierwszych dniach. Moze tez tesknic za hotelikiem, przyjaciolmi. Szerman, chyba troche za wczesnie na wypis, wiem, ze teraz nawet po cesarce dlugo nie trzymaja, 4 dni i do domu, ale zawsze to lepiej pod opieka lekarzy. Ja bylam po cesarskim 10 dni, ale to dlatego, ze mialam pionowe ciecie, niezbyt dobrze sie goilo. Quote
terra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Faficzek już w domku:multi: Czekamy na relację z zapoznania i może jakieś foteczki. Quote
Ulka18 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jestem bardzo ciekawa czy Fafik nie sprawia trudnosci i czy nie teskni za hotelikiem? Na pewno sie do Mariusza i Murki przyzwyczail, teraz musi pokochac nowych wlascicieli. Quote
eloise Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 a wiecie.. Ofik przyzwyczajał sie do nas aż jedną noc :evil_lol: przyjechał co prawda ze schronu a nie z hoteliku ale rozpuszczony był tak, ze na pewno miał za kim tęsknić ;) Agniesiulka, czekamy na wieści Quote
Agniesiulka K. Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cześć wszystkim:) Wreszcie jest internet więc mogę trochę napisać. Fafik od pierwszego dnia jest kochany, nie mieliśmy z nim żadnych kłopotów. Grzecznie wychodzi na spacery, zwiedza wszystkie krzaki po drodze i zaprzyjaźnia się z innymi pieskami. Jest wesoły, śpi z nami i pięknie się wita rano;) W ogóle to faktycznie niesamowity pieszczoch. Jak będziemy mieć jakieś zdjęcia na pewno zaraz pojawią się na forum. Serdecznie dziękujemy wszystkim za wsparcie i opiekę nad Fafikiem. Szczególne ukłony w stronę Murki, Szermana o oczywiście Filipków. Pozdrawiamy serdecznie, Aga, Marcin i szczęśliwy Fafik :) Quote
Ulka18 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Agniesiulko, dziekujemy za wiesci :Rose: Bardzo, bardzo sie cieszymy, ze Fafik jest grzeczny i nie sprawia klopotow. I pomyslec, ze gdyby nie pomylka pracownika, to taki fajny psiak nadal tkwilby w schronisku, chociaz to ne jest pewne, bo przeciez mial stan zapalny zęba. Pozdrawiamy i czekamy na wiesci i zdjecia :hand: Quote
Murka Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Agniesiulka, cieszę się, że jesteś już w domu i życzę Ci jak najmniejszych potrzeb przebywania w szpitalu! Super, że Fafiorek jest grzeczny, niech się sprawuje chłopak i nie robi nam wstydu ;) Ja już występuję w osobie pojedynczej i co najważniejsze w końcu wypuścili mnie ze szpitala. Nie życzę nikomu takiej przygody... :tard: Nawet teraz jak się budzę to dopiero po kilku sekundach oddycham z ulgą, że jestem w domu ;) Murczątko ma się dobrze, pochłania mnóstwo czasu mamusi, jak przystało na maleństwo ;) Także niewiele czasu mi zostaje na dogomanię, ale zaległości powoli nadrabiam. Quote
Ulka18 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Murka, do miesiaca czasu Mala Hanusia powinna sobie wszystko wyregulowac. I posilki i spanie. Po tym czasie powinien zaczac dzialac zegarek gdzies tam w srodku. Dlatego dawniej, dawniej do miesiaca czasu w opiece nad maluchem pomagaly mamie - babcie, ciotki, siotry. Bo to najtrudniejszy okres, no i mama jeszcze slaba. Quote
Filipki Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bardzo się cieszymy, że Fafik znalazl taki wspaniały domek. Nie wiedzieliśmy,że tak szybko wyjedzie i trochę żałujemy, że Magia nie przyjechała razem z Aguskiem. Nie wiem jak tam z tą jej sterylką. 10 lipca jedziemy na urlop,ale myślę ,że to niczemu nie przeszkadza. Cieszymy się szczęściem Fafika:loveu: i mamy nadzieję,że uda nam się jeszcze uratować parę psiaków od bezdomności. Quote
Ulka18 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Nie wiem jak ze sterylka Magii, musze zapytac w schronisku. Jak nie ma kierownika, to bieda z informacjami straszna. Quote
Murka Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 A my czekamy na wieści odnośnie wyżełka, który też ma przyjechać z Mielca do hoteliku. Wówczas TZ pojechałby do Mielca po dwa psy, Magię i wyżełka. Koszty przejazdu by się rozłożyły :roll: Quote
Filipki Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dobrze by było gdyby piesie przyjechały razem.To faktycznie i koszty mniejsze i czasu nie traci się na przejazdy.Gdyby Magia z jakiegoś powodu nie mogła jechać lub np.została adoptowana to chcielibyśmy hotelikować Liska 3 boks za stodółką.On jest już na ogólnej liście ,ale dosyć daleko. Myślę,że nikt się nie obrazi, że chcemy go "podkraść' wcześniej. Quote
Reno2001 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Fafiorku, buźki dla ciebie i twoich nowych opiekunów :loveu:. Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia milie widziane :eviltong: Filipki-z całą pewnością nikt się nie pogniewa, ze "podkradacie" psy z kolejki :evil_lol:. Quote
Filipki Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jutro bladym świtem wyjeżdżamy na urlop. Wracamy 26 lipca. Wszystkie decyzje związane z hotelikowaniem Magii zostawiamy Murce , p. Kierownikowi i pozostałym cioteczkom. Mamy pełne zaufanie, że wszystko będzie dobrze. Quote
Ulka18 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ciekawe jak tam Fafik sie sprawuje? Murko, czy masz wiadomosc ze schroniska nt. wyzelka? Do mnie Pani Iza nie pisala. Quote
Murka Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 U mnie też cisza w sprawie wyżełka :roll: Chyba poczekamy aż Kierownik wróci. Quote
Ulka18 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Agniesiulko, co u Was? Jak Fafik sie sprawuje? Quote
Recommended Posts