Murka Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Ja też mam wciąż problemy z dogo, teraz weszłam przez jakieś proxy, ale jest masakra, nic nie mogę zrobić tak jak chcę itp. Wrrrr. Agniesiulka, my również dziękujemy za wizytę i przepraszam w imieniu janowskiego PKSu... ;) Quote
terra Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Bardzo się cieszę, że Faficzek ma domek.:multi: Z racji "buntu dogo" nie wiem jak długo będę się obnosila z banerkiem Faficzka:roll: Quote
Ulka18 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cioteczki trzeba polowac na lepsze chwile dogomanii, wtedy tylko udaje sie zmienic podpis. A moze przegladarke trzeba dla dogo zmienic? Dobrze sie pracuje w Operze. Quote
Murka Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Taką fotkę mam z odwiedzin Agniesiulki (mam nadzieję, że Agniesiulka się nie obrazi, jak umieszczę): Fafiorek oczywiście dla pełnej prezentacji kołnierz miał zdjęty, ale kiedy my gadu gadu, to Fafiorek sobie sięgał tam gdzie nie powinien i został zakołnierzowany ponownie :diabloti: Quote
Ulka18 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Dopiero teraz widze jaki ten Fafulec jest maly :crazyeye: Na zdjeciach na rekach u Mariusza wygladal na wiekszego, a to taka kruszyna. Quote
Agniesiulka K. Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hurra! :) Udało nam się dzisiaj ostatecznie załatwić sprawy mieszkaniowe więc Fafik MA już dom. :multi: Zaczynamy totalną przeprowadzkę i zaraz zabieramy do nas psiaka. Quote
Reno2001 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Agniesiulka K. napisał(a):Hurra! :) Udało nam się dzisiaj ostatecznie załatwić sprawy mieszkaniowe więc Fafik MA już dom. :multi: Zaczynamy totalną przeprowadzkę i zaraz zabieramy do nas psiaka. Ale rewelacyjna wiadomośc. Słyszysz Faficzku. Niedługo możesz zacząc pakowac walizeczki :cool3:. Quote
Murka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Suuper!!! :D Fafiorek już odkołnierzony na stałe ;) Wszystko się ładnie zagoiło. Jakby co to my dokładnie za ok. trzy tygodnie mamy wyjazd do Lublina. No chyba, że moglibyście Fafiorka wziąć wcześniej to może nam coś innego wypadnie lub przyjedziemy specjalnie z Fafciem ;) Quote
Ulka18 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Fafiorek już odkołnierzony na stałe No to szczeliwsze psisko bez kolnierza :multi: Czyli za 3 tygodnie Fafiorek moglby jechac do domu :lol: Quote
Ulka18 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tak, u Agniesiulki, jak tylko Agniesiulka wyda sie za maz :lol: Quote
Gosiapk Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ulka18 napisał(a):Tak, u Agniesiulki, jak tylko Agniesiulka wyda sie za maz :lol: No to życzymy hucznego weseliska! Quote
Filipki Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Witam. Jestem dotychczasową wirtualną opiekunką Fafika.Bardzo się cieszę, że psinek znalazł dom. Serdecznie dziękuję wszystkim za ogłaszanie Fafika, bo my tylko sponsorujemy jego hotelik.Pozdrawiamy gorąco Murkę i życzymy powrotu do zdrowia. Quote
Ulka18 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Filipki, witajcie na forum dogomanii :klacz: Super, ze udalo sie Wam zalogowac :multi: I nie piszcie, ze wy tylko sponsorujecie hotelik, bo gdyby nie ten sponsoring, to Fafik nadal by tkwil w boksie. Quote
Reno2001 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Ulka18']Filipki, witajcie na forum dogomanii :klacz: Super, ze udalo sie Wam zalogowac :multi: I nie piszcie, ze wy tylko sponsorujecie hotelik, bo gdyby nie ten sponsoring, to Fafik nadal by tkwil w boksie. Otóż to. Sponsorowanie hoteliku to wielka, nieoceniona pomoc. To głównie dziĘki wam Faficzek za niedługo zamieszka we WŁASNYM DOMU!!! :loveu: Quote
Ulka18 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Dodam tylko, ze dzisiaj dlugo rozmawialam z p.kierownikiem i on jest nam bardzo wdzieczny za wszystko co robimy, za adopcje, pomoc, wplaty, opieke wirtualna, szczegolnie za adopcje, zalatwianie wplat na sterylki i hotelik. Dzisiaj obeszlam cale schronisko z p.Grazynka od Amora i naprawde posprzatane, psy i boksy polane woda. Ciasnota nadal jest, ale widac duzo nowych psow, a te, ktore znalalam, juz nie ma. To dobrze, ze jest ruch. Quote
eloise Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 a my możemy być kierownikowi wdzięczni za to, że godzi się na pomoc i dba o zwierzęta i ze nie zrobił ze schroniska umieralni. za to, ze mu zależy. Quote
Filipki Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Z trudem ,ale udało się nam zalogować na tej stronie. Bardzo się cieszymy ,że udało się Fafikowi po tylu latach w schronisku. Nam się też bardzo podoba ta forma pomocy.Niestety na większe zaangażowanie nie możemy sobie pozwolić. Mamy już dłuuuuuuuugą listę psiaków do "wyciągnięcia", chyba na 5 lat. Po Fafiku będzie nasza wirtualna Magia, pózniej to piesek z 3 boksu za stodółką. To chyba jest Lisek.My znamy te psiaki tylko ze zdjęć.Oczywiście znowu będzie prośba o pomoc przy ogłaszaniu. Ciekawa jestem jak "nasz" Fafik będzie się nazywał w nowym domu? Quote
Szerman Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Pozdrawiam. O nowe imię chyba zapomnieliśmy spytać... Póki co Fafik służy mi za straż przyboczną. Nie chce spać w kuchni z suczkami, tylko przy byle okazji układa się pod tapczanem albo przy drzwiach na taras i strzeże. Na spacerach patroluje płot od strony drogi i dystyngowanie obszczekuje przechodzących. Psów żadnych się nie boi, więc trzeba całyczas go pilnować żeby nie wpadł w tarapaty bo charakter ma zadziorny. Quote
Ulka18 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nie chce spać w kuchni z suczkami, tylko przy byle okazji układa się pod tapczanem albo przy drzwiach na taras i strzeże. Moze czeka na powrot Murki? Albo boi sie, ze jak Jej nie ma, to ze Ciebie tez moze nie byc za chwile? Kto to wie co sie kryje w glowce naszego Faficzka :cool3: Quote
Filipki Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Miło słyszeć ,że Fafik taki rezolutny.Dzisiaj postaram się wysłać przekaz,bo już chyba pora.Serdeczne pozdrowienia dla Murki. Quote
Szerman Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Przekaz otrzymaliśmy, dziękujemy. Murka pozdrawia wzajemnie (przekazuję jej wszystkie pozdrowienia z Dogo). A może Fafik tak przy płocie wypatruje już swoich nowych państwa? Quote
Ulka18 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Fafik jeszcze musi troche poczekac....ale juz niedlugo w porownaniu z tym czasem ze schroniska.... Quote
Agniesiulka K. Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Hej wszystkim. Przepraszam za przestój w pisaniu, ale do ślubu został tydzień i ciągle jest coś do załatwienia. Fafikowi imienia nie będziemy zmieniać na 100%. Biedak pewnie miał już kiedyś inne imię, potem stał się bezimiennym psem w schronisku, więc teraz niech już na zawsze będzie Fafikiem. Zamieszkamy z nim w tygodniu zaraz po ślubie, więc już niedługo. Pozdrawiamy ciepło. Aga i Marcin Quote
Ulka18 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Agniesiulko zyczymy Ci wspanialej pogody na slub i wesele i mnostwa przydatnych prezentow. [SIZE="1"]Wczoraj moi Rodzice byli na weselu, gdzie zamiast kwiatow zbierano przybory szkolne i plastyczne dla dzieci z domu dziecka, zebrano mase fajnych rzeczy, dzieci sie uciesza, a kwiaty nie zmarnuja. Quote
Recommended Posts