Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też mam wciąż problemy z dogo, teraz weszłam przez jakieś proxy, ale jest masakra, nic nie mogę zrobić tak jak chcę itp. Wrrrr.
Agniesiulka, my również dziękujemy za wizytę i przepraszam w imieniu janowskiego PKSu... ;)

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bardzo się cieszę, że Faficzek ma domek.:multi:
Z racji "buntu dogo" nie wiem jak długo będę się obnosila z banerkiem Faficzka:roll:

Posted

Cioteczki trzeba polowac na lepsze chwile dogomanii, wtedy tylko udaje sie zmienic podpis. A moze przegladarke trzeba dla dogo zmienic? Dobrze sie pracuje w Operze.

Posted

Taką fotkę mam z odwiedzin Agniesiulki (mam nadzieję, że Agniesiulka się nie obrazi, jak umieszczę):

Fafiorek oczywiście dla pełnej prezentacji kołnierz miał zdjęty, ale kiedy my gadu gadu, to Fafiorek sobie sięgał tam gdzie nie powinien i został zakołnierzowany ponownie :diabloti:

Posted

Agniesiulka K. napisał(a):
Hurra! :) Udało nam się dzisiaj ostatecznie załatwić sprawy mieszkaniowe więc Fafik MA już dom. :multi: Zaczynamy totalną przeprowadzkę i zaraz zabieramy do nas psiaka.

Ale rewelacyjna wiadomośc. Słyszysz Faficzku. Niedługo możesz zacząc pakowac walizeczki :cool3:.

Posted

Suuper!!! :D
Fafiorek już odkołnierzony na stałe ;)
Wszystko się ładnie zagoiło.

Jakby co to my dokładnie za ok. trzy tygodnie mamy wyjazd do Lublina. No chyba, że moglibyście Fafiorka wziąć wcześniej to może nam coś innego wypadnie lub przyjedziemy specjalnie z Fafciem ;)

Posted

Witam. Jestem dotychczasową wirtualną opiekunką Fafika.Bardzo się cieszę, że psinek znalazł dom. Serdecznie dziękuję wszystkim za ogłaszanie Fafika, bo my tylko sponsorujemy jego hotelik.Pozdrawiamy gorąco Murkę i życzymy powrotu do zdrowia.

Posted

Filipki, witajcie na forum dogomanii :klacz:
Super, ze udalo sie Wam zalogowac :multi:

I nie piszcie, ze wy tylko sponsorujecie hotelik, bo gdyby nie ten sponsoring, to Fafik nadal by tkwil w boksie.

Posted

[quote name='Ulka18']Filipki, witajcie na forum dogomanii :klacz:
Super, ze udalo sie Wam zalogowac :multi:

I nie piszcie, ze wy tylko sponsorujecie hotelik, bo gdyby nie ten sponsoring, to Fafik nadal by tkwil w boksie.

Otóż to. Sponsorowanie hoteliku to wielka, nieoceniona pomoc. To głównie dziĘki wam Faficzek za niedługo zamieszka we WŁASNYM DOMU!!! :loveu:

Posted

Dodam tylko, ze dzisiaj dlugo rozmawialam z p.kierownikiem i on jest nam bardzo wdzieczny za wszystko co robimy, za adopcje, pomoc, wplaty, opieke wirtualna, szczegolnie za adopcje, zalatwianie wplat na sterylki i hotelik.

Dzisiaj obeszlam cale schronisko z p.Grazynka od Amora i naprawde posprzatane, psy i boksy polane woda. Ciasnota nadal jest, ale widac duzo nowych psow, a te, ktore znalalam, juz nie ma. To dobrze, ze jest ruch.

Posted

a my możemy być kierownikowi wdzięczni za to, że godzi się na pomoc i dba o zwierzęta i ze nie zrobił ze schroniska umieralni. za to, ze mu zależy.

Posted

Z trudem ,ale udało się nam zalogować na tej stronie. Bardzo się cieszymy ,że udało się Fafikowi po tylu latach w schronisku. Nam się też bardzo podoba ta forma pomocy.Niestety na większe zaangażowanie nie możemy sobie pozwolić. Mamy już dłuuuuuuuugą listę psiaków do "wyciągnięcia", chyba na 5 lat. Po Fafiku będzie nasza wirtualna Magia, pózniej to piesek z 3 boksu za stodółką. To chyba jest Lisek.My znamy te psiaki tylko ze zdjęć.Oczywiście znowu będzie prośba o pomoc przy ogłaszaniu. Ciekawa jestem jak "nasz" Fafik będzie się nazywał w nowym domu?

Posted

Pozdrawiam. O nowe imię chyba zapomnieliśmy spytać... Póki co Fafik służy mi za straż przyboczną. Nie chce spać w kuchni z suczkami, tylko przy byle okazji układa się pod tapczanem albo przy drzwiach na taras i strzeże. Na spacerach patroluje płot od strony drogi i dystyngowanie obszczekuje przechodzących. Psów żadnych się nie boi, więc trzeba całyczas go pilnować żeby nie wpadł w tarapaty bo charakter ma zadziorny.

Posted

Nie chce spać w kuchni z suczkami, tylko przy byle okazji układa się pod tapczanem albo przy drzwiach na taras i strzeże.
Moze czeka na powrot Murki? Albo boi sie, ze jak Jej nie ma, to ze Ciebie tez moze nie byc za chwile? Kto to wie co sie kryje w glowce naszego Faficzka :cool3:

Posted

Przekaz otrzymaliśmy, dziękujemy. Murka pozdrawia wzajemnie (przekazuję jej wszystkie pozdrowienia z Dogo).

A może Fafik tak przy płocie wypatruje już swoich nowych państwa?

Posted

Hej wszystkim. Przepraszam za przestój w pisaniu, ale do ślubu został tydzień i ciągle jest coś do załatwienia. Fafikowi imienia nie będziemy zmieniać na 100%. Biedak pewnie miał już kiedyś inne imię, potem stał się bezimiennym psem w schronisku, więc teraz niech już na zawsze będzie Fafikiem. Zamieszkamy z nim w tygodniu zaraz po ślubie, więc już niedługo. Pozdrawiamy ciepło. Aga i Marcin

Posted

Agniesiulko zyczymy Ci wspanialej pogody na slub i wesele i mnostwa przydatnych prezentow. [SIZE="1"]Wczoraj moi Rodzice byli na weselu, gdzie zamiast kwiatow zbierano przybory szkolne i plastyczne dla dzieci z domu dziecka, zebrano mase fajnych rzeczy, dzieci sie uciesza, a kwiaty nie zmarnuja.