Ulka18 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Faficzek pieknie wyszedl na zdjeciach, ogladalnosc jego aukcji ciuteczke wzrosla :kciuki: http://www.allegro.pl/item358705780_fafik_przemily_jamnik_na_wyzszych_lapkach.html Quote
terra Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dlaczego taki śliczny psiak tak długo musi czekać na dom? Słodziak Faficzek chce do domku. Quote
Ulka18 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Trudno to zrozumiec, taki super psiaczek :p A dzisiaj chyba czeka go ciachanko :cool3: Quote
Murka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Ciachanko dzisiaj późnym wieczorem :cool3: Znów Fafiorek zmieni się w lwa przy robieniu zastrzyku :evil_lol: Przy okazji rozprawimy się z tym zawiniętym pazurkiem u tylniej łapki. Quote
Ulka18 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 No to pewnie juz Faficzek jest odjajczony :cool3: Dobrze, ze juz pewnie po zabiegu :lol: Quote
terra Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Faficzku co u ciebie? Wypatrujemy domku dla ślicznego kudłacza. Quote
Murka Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Fafik dzielnie zniósł zabieg, tylko nie polubił kołnierza (stwierdziliśmy, że ubranko mógłby rozpracować). A kołnierz na miarę Fafika mieliśmy akurat na stanie. Jak się nie sprawdzi, to zmienimy na ubranko :cool3: Pazurek też obcięty ;) Quote
Ulka18 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No to Faficzek juz gotowy do adopcji :cool3: Teraz tylko domek musi sie zglosic. Quote
Reno2001 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Faficzku i dla ciebie znajdzie się domek. ja w to wierzę!!! Quote
Ulka18 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ten psiaczek nadal szuka domu :modla: [quote name='Murka']Uśmiechnięty Zadumany Słodki ;) Jeszcze w słoneczku A tu dowód, że w mleczykach tez próbowaliśmy :cool1: Niestety TZ był zajęty więc próbowałam poradzić sobie sama. Quote
Murka Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Odezwał się domek dla naszego Fafcia :multi::multi::multi: Właśnie miałam telefon od miłej Pani z Lublina, która wypatrzyła Faficzka na allegro ;) Psiaka będzie mogła przygarnąć po 14 czerwca, bo wtedy już po ślubie przeprowadzą się "na swoje". Umówiliśmy się na spotkanie w Lublinie w przyszłym tygodniu, aby Fafika pokazać i sobie porozmawiać. W każdym razie bardzo chcą przygarnąć właśnie Fafcia :loveu: Quote
Ulka18 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Boze nareszcie :klacz: Bardzo sie ciesze :multi: Juz sie martwilam, ze Fafik za bardzo sie zasiedzial w hoteliku. Umówiliśmy się na spotkanie w Lublinie w przyszłym tygodniu, aby Fafika pokazać i sobie porozmawiać. Oby spotkanie wypadlo jak najlepiej i zeby Fafulec sie spodobal :kciuki: Quote
Reno2001 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Trzymam kciukasy mocno, mocno. Oby się spodobał nasz puchatek!!! Quote
Agniesiulka K. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Witam serdecznie. Właśnie ja jestem tą "miłą panią" (dzięki Murka;)) która ma zamiar dać Fafikowi prawdziwy domek. Psiak zrobił na mnie ogromne wrażenie i dlatego postanowiłam właśnie jego wybrać. Mam nadzieję, że spotkanie dojdzie do skutku i juz za kilka tygodni Fafik zamieszka w razem z nami. Nie mogę się już doczekać. Dziękuję wszystkim Wam za wsparcie dla pieska. Trzymajcie kciuki za nas!!! pozdrawiam:) Quote
Ulka18 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Psiak zrobił na mnie ogromne wrażenie i dlatego postanowiłam właśnie jego wybrać. Mam nadzieję, że spotkanie dojdzie do skutku i juz za kilka tygodni Fafik zamieszka w razem z nami. Agniesiulka, super, ze dolaczylas do grona dogomaniakow :klacz: Bardzo sie cieszymy z decyzji o przygarnieciu Faficzka :multi: To dobry, kochany piesek, bedziesz miala z niego pocieche i przyjaciela. Quote
eloise Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 wszystkie mieleckie psiaki niosą duuużo radości, miłości i radosnych uniesień :) Quote
Reno2001 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Agniesiulka, oczywiscie kciuki zaciśniete za was juz od wczoraj! Bardzo sie cieszę, że dajesz Fafikowi szansę na własny dom. Super sprawa :loveu::loveu::loveu:!!! Quote
Murka Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Agniesiulka, witaj! :multi: Przede wszystkim wszystkiej naj naj naj na Nowej Drodze Życia i gratulacje ;) Bardzo się cieszę, że Fafiorek dostanie szansę. To kochany domowy kudłaczek :loveu: W rzeczywistości prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach, ale to już sama ocenisz jak go zobaczysz ;) U nas teraz często są burze, Faficzek najbardziej wówczas lubi wciskać się gdzieś w kącik, blisko człowieka :roll: Filipki (sponsorzy Faficzka) baaaardzo proszę podziękować wszystkim za ogłaszanie Faficzka no i oczywiście osobie zainteresowanej :loveu: za zainteresowanie się losem ich podopiecznego ;) Quote
Recommended Posts