Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ciachanko dzisiaj późnym wieczorem :cool3:
Znów Fafiorek zmieni się w lwa przy robieniu zastrzyku :evil_lol:
Przy okazji rozprawimy się z tym zawiniętym pazurkiem u tylniej łapki.

Posted

Fafik dzielnie zniósł zabieg, tylko nie polubił kołnierza (stwierdziliśmy, że ubranko mógłby rozpracować). A kołnierz na miarę Fafika mieliśmy akurat na stanie. Jak się nie sprawdzi, to zmienimy na ubranko :cool3:

Pazurek też obcięty ;)

Posted

Ten psiaczek nadal szuka domu :modla:
[quote name='Murka']Uśmiechnięty

Zadumany

Słodki ;)

Jeszcze w słoneczku

A tu dowód, że w mleczykach tez próbowaliśmy :cool1:
Niestety TZ był zajęty więc próbowałam poradzić sobie sama.

Posted

Odezwał się domek dla naszego Fafcia :multi::multi::multi:

Właśnie miałam telefon od miłej Pani z Lublina, która wypatrzyła Faficzka na allegro ;)

Psiaka będzie mogła przygarnąć po 14 czerwca, bo wtedy już po ślubie przeprowadzą się "na swoje". Umówiliśmy się na spotkanie w Lublinie w przyszłym tygodniu, aby Fafika pokazać i sobie porozmawiać.
W każdym razie bardzo chcą przygarnąć właśnie Fafcia :loveu:

Posted

Boze nareszcie :klacz: Bardzo sie ciesze :multi:
Juz sie martwilam, ze Fafik za bardzo sie zasiedzial w hoteliku.

Umówiliśmy się na spotkanie w Lublinie w przyszłym tygodniu, aby Fafika pokazać i sobie porozmawiać.

Oby spotkanie wypadlo jak najlepiej i zeby Fafulec sie spodobal :kciuki:

Posted

Witam serdecznie. Właśnie ja jestem tą "miłą panią" (dzięki Murka;)) która ma zamiar dać Fafikowi prawdziwy domek. Psiak zrobił na mnie ogromne wrażenie i dlatego postanowiłam właśnie jego wybrać. Mam nadzieję, że spotkanie dojdzie do skutku i juz za kilka tygodni Fafik zamieszka w razem z nami. Nie mogę się już doczekać. Dziękuję wszystkim Wam za wsparcie dla pieska. Trzymajcie kciuki za nas!!! pozdrawiam:)

Posted

Psiak zrobił na mnie ogromne wrażenie i dlatego postanowiłam właśnie jego wybrać. Mam nadzieję, że spotkanie dojdzie do skutku i juz za kilka tygodni Fafik zamieszka w razem z nami.

Agniesiulka, super, ze dolaczylas do grona dogomaniakow :klacz:
Bardzo sie cieszymy z decyzji o przygarnieciu Faficzka :multi: To dobry, kochany piesek, bedziesz miala z niego pocieche i przyjaciela.

Posted

Agniesiulka, witaj! :multi:

Przede wszystkim wszystkiej naj naj naj na Nowej Drodze Życia i gratulacje ;)

Bardzo się cieszę, że Fafiorek dostanie szansę. To kochany domowy kudłaczek :loveu:
W rzeczywistości prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach, ale to już sama ocenisz jak go zobaczysz ;)

U nas teraz często są burze, Faficzek najbardziej wówczas lubi wciskać się gdzieś w kącik, blisko człowieka :roll:

Filipki (sponsorzy Faficzka) baaaardzo proszę podziękować wszystkim za ogłaszanie Faficzka no i oczywiście osobie zainteresowanej :loveu: za zainteresowanie się losem ich podopiecznego ;)