Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bellatriks napisał(a):
I jakie ma śliczne radarki:loveu:

Mogę ją ukraść? :evil_lol:

hehe też się do tego przymierzałam ale skończyłam na mizianku ;) straaasznie przypadła mi do gustu ;)

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja będę z nim biegała itp., ale młody border podobno nie potrafi odpoczywaći w późniejszym wieku też. W dalszej części postu chyba napisałam, że się poświece i będę z nim biegałai oczywiście treningi posłuszeństwa. Jak się na sport nakrece to i może angility :P Narazie mam jeszcze dużo czasu, aby to przemysle :P

Posted

[quote name='figazmakiem']Pocieszyłaś mnie tą odpowiedzią. ;) W końcu bordery mają opinię aktywnych 24/7 i pomimo, że hodowca mówił, że nawet bc potrafią odpoczywać, to chyba sama muszę sie przekonać, by w to uwierzyć. :evil_lol:;) Już wiem, że mój piesek jest wyposażony w magiczny przycisk on/off, więc chyba nie będzie tak źle. :lol:
A jak Twój onek zareagował pierwszego dnia na Musli? Od razu się pieski dogadały?[/quote]

przepraszam , że dopiero odpowiadam ale miałam przez długi czas problem z netem , potem modemem a okazało się że i system trzeba przeinstalować w komp. wchodziłam na forum czasem nawet udało mi się fotkę wrzucic i potem mnie wyrzucało:(

moje psy dogadały się bez problemu bo jesli chodzi o stosunek do szczeniąt to wiedza jak sie zachowac - a u Tomka byłam przez kilka dni z owczarkiem i juz wtedy poznał się z Musli

Posted

[quote name='bellatriks']Fantastyczna! I na dodatek tricolor :loveu::multi::multi: (no i nareszcie wiem, jak ma na imię, bo na Waszej stronie nic nie ma:eviltong:)

Widzisz Ewo, jednak nie wszyscy TO widzieli:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

na galerie to póki co nie mamy czasu...ale cos wrzuce moze, bo w sumie ona to jest już dużo wieksza niż na tamtym zdjeciu...

;) wcale nie jest taka słodka jak na tych zdjeciach to jest tylko złudzenie...jest wredna diablica:D