Lucy* Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [FONT=Lucida Sans Unicode]W sosnowieckim schronisku znajdują się obecnie dwa boksery , poniżej charakterystyka. Kontaktować się można ze mną na maila : lucykol@gmail.com , GG 2203043 lub kom 606-914-834 (jest wtedy szybciej bo na dogo z reguły mam zastoje :eviltong:)[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]BOKSER I:[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial] pies ok. 4 letni , przesympatyczny, sprawiający wrażenie że na wszystko ma czas , leniwy , spokojny , do przytulania i kochania (jak to bokser) , posiada lekką wadę zgryzu która jak najbardziej dodaje mu uroku !! , ma charakterystyczne trójkolorowe umaszczenie , jest spory, zbudowany klasycznie – wielkość ok. 57 cm w kłębie , znajduje się w boksie nr 2 typu kwarantanna , nr ewid. (brak)[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]BOKSER II :[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial] pies ok. 1,5 roczny, uległ wypadkowi , praktycznie doszedł już do siebie , ale jest jeszcze nieco wystraszony i zamknięty w sobie, nie stwarza problemów, dobrze dogaduje się z innymi psami w boksie , ma bardzo ładne bursztynowe umaszczenia , jest ładnie proporcjonalnie zbudowany ale jest nieco mniejszy niż przewiduje wzorzec – ma ok. 48 cm w kłębie , znajduje się w boksie nr 4, brak nr ewid. [/FONT][/FONT] Quote
Lucy* Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Teoretycznie tak ale od kierownictwa wiem że mogą już iść do adopcji Quote
AgaiTheta Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Lucy* a jak u Was z kastracjami? Są przeprowadzane? Quote
Rybka_39 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 AgaiTheta napisał(a):Lucy* a jak u Was z kastracjami? Są przeprowadzane? Zależy, ale raczej jak juz pies dluzej przebywa. W sumie teraz duzo sie zmienilo wiec nie wiem jak jest. Podnosze boksiki!!! Zawiadomcie cioteczki i dajcie je na BwP!!;) Quote
AgaiTheta Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 NO! Przeciez BwP juz widzi boksiki :) Zafaflunieni jestesmy na maxa, ale chlopcow widzimy. Quote
wampirzyca Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 słodziuteńkie:p ale szkoda,że to nie sunie :-( Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No i co u boksików???? Dajcie je na stronke BwP!;) Quote
Lucy* Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Rybka_39 napisał(a):No i co u boksików???? Dajcie je na stronke BwP!;) podobno już tam są ;) Quote
Rybka_39 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Może ktoś zadzwonic do schronu lub zapytac ciotek czy ten boks jeszcze szuka domu? Quote
Lucy* Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 BOKSER I ma już dom (na 100%) a BOKSER II też (na 95% - muszę sobie te 5% potwierdzić ;) ) jednym słowem :multi: :multi: :multi: Quote
AgaiTheta Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ponoć jest nowy bokser :( nie wiem wiecej poki co... Quote
Recommended Posts