Erazm Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja opadlam, KOCHAM TAKIE DIABLIKI([SIZE="2"]SAMA MAM DWA TAKIE WREDOTKI Z BLYSKIEM W SLEPIACH:evil_lol: I TRZY SZTUKI POTULNE UPCHNIETE U MAMY) I jeszcze ten szczerbol jak u Yoorka Quote
*zaba* Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='EVA2406']Ależ on jest szczęśliwy i taki pięknie uśmiechnięty :loveu:. Aż się wzruszyłam :-(. Dziękuję Tobie i Twojej Mamie, że znalazł u Was wspaniały DOM. No usmiechniety jest,ale tylko jak ma moja Mame w zasiegu wzroku :diabloti: No i Tacie trza podziekowac,ze tak dzielnie znosi ta dziwna milosc ... :evil_lol:ja tylko latem przyjezdzam na wakacje.:razz: [quote name='modliszka84']jaki ryjek roześmiany ;) Jaki ryjek?? :razz: To pysio kochane jest!! :loveu: [quote name='Erazm']Ja opadlam, KOCHAM TAKIE DIABLIKI(SAMA MAM DWA TAKIE WREDOTKI Z BLYSKIEM W SLEPIACH:evil_lol: I TRZY SZTUKI POTULNE UPCHNIETE U MAMY) I jeszcze ten szczerbol jak u Yoorka Oj diablik to on jest! :diabloti: No i szczerbaty,jakby nie patrzec,ale darowanemu koniowi,tzn psu w zeby sie nie zaglada :evil_lol: Fajnie,ze masz dwa,ja niestety musze sie zadowolic moim Kamczyslawem .... Mam jeszcze kilka zdjatek,choc troche nieostre powychodzily Quote
Erazm Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Diablik w oczach, stosunek do Mamy i otoczenia, wypadniete zuby wypisz wymaluj moj Yoorek, gabaryty podobne, oki, Yoorek krotszy:evil_lol: morda w morde to samo, oj przechlapany zywot z nimi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niedobre, a takie kochane;) acha i moj TZ jak Twoj Tato tez to dzielnie znosi, choc to nielatwe nawet po latach wspolnego spania w lozku Quote
*zaba* Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Rodzice byli dwa dni w Wa-wie,bo Mama miala operacje oka i Filus zostal z sasiadka.Kobitka nawet spala u Rodzicow, zeby Filutek mial jak najmniejszy stres.Tesknil biedaczek, ale jak wrocili, to tak Mamie nagadal, ze chyba dobrze, ze nie rozumiemy psiego jezyka. Teraz jak gdzies jada autem i Mama wysiada, to Filek podgyza Ja w piete...To chyba ma znaczyc, zeby nie wychodzila??:razz: Podobno nieco zciecial, ale moj Tatus kochany znow zaczal mu podtykac smaczki,:no bo on taki biedny przeciez jest... Quote
Erazm Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Chlopak ma swoje zdanie i jest komunikatywny, dlatego Mamie nagadal, a podgryza piete , bo sie wkurzyl , ze jakas obca kobitka spala jego lozku :cool1: a on woli Mame... Jest boski :loveu: Uwielbiam psiaki, ok malutkie z charakterkiem:eviltong:, nawet jak sa psiurki niedobre nie idzie im nie wybaczyc:loveu: Quote
*zaba* Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Milo mi, ze tu zagladasz:loveu: Znalazlam takie dwa zdjatka komorka robione, z lata. Mama lezy na lozeczku, wiec Filutek musi pilnowc...:diabloti: Quote
*zaba* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 a ja tylko chcialam powiedziec, ze Filutek ma sie dobrze. Quote
EVA2406 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 To pozdrawiamy Ciebie , Rodziców i oczywiście FILUTKA ;) Quote
*zaba* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dziekujemy za pozdrowienia i dwa fatalnej jakosci zdjatka wstawiam.Filus byl na swieta znow u mojego brata i bal sie papugi.Niestety nie mial kto zdjec porobic... Tu z moim tata. Taki wyplosz wyszedl (Filus, nie Tata ;) ) a, w domu to zadziora jest hehe Quote
*zaba* Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Rodzice nareszcie maja aparat i moze bedzie wiecej zdjec Filusia :cool3: Na spacerku z ukochana Pancia, ktora wlasnie wyladowala na pupie :diabloti: I w domku Filek dalej tak ujada, jak tylko coz za drzwiami uslyszy :mad:. Chyba juz mu tak zostanie, ale obawiam sie o serca calej trojki - Rodzicow i Filka ;) Quote
halgre Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ło ty mój bozie, jaki on słodki Jak to dobrze, że znalazł domek ! Quote
EVA2406 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Pozdrawiamy pięknotę i wspaniały domek :lol: Quote
halgre Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Witamy się Pozdrówka dla Filusia ! [SIZE="3"] [FONT="Comic Sans MS"] http://www.posadzdrzewo.pl/#/las/moje-drzewo[/FONT] Quote
*zaba* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pozdrawiamy rowniez :) Robilam dzis porzadki w komputerze i co znalazlam? Dwa Filusiowe zdjatka z lata.:loveu: Oto one: A teraz prosze sie zachwycac. :diabloti: Quote
*zaba* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pozdrawiamy rowniez :) Robilam dzis porzadki w komputerze i co znalazlam? Dwa Filusiowe zdjatka z lata.:loveu: Oto one: A teraz prosze sie zachwycac. :diabloti: Quote
halgre Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Zachwycam się, zachwycam ! :sweetCyb: Filuś naprawdę słodziutki - na pierwszej fotce śmieje się do rozpuku :grin: Na drugiej słodka mordka się uśmiecha :mdrmed: Widać, że dobrze mu się wiedzie teraz ... :mdrmed: Pozdrówka Filusiu :multi::multi::multi: ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] Quote
*zaba* Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Filus dziabnal mojege Tate w reke. Przyszedl listonosz, wiec Filek swoim zwyczajem zaczal ujadac, Tata chcial Filka zamknac w pokoju, a ta malpa przeciez musi kogos ugryzc, wiec padlo na Tate. Cale szczescie, ze nie mocno. Tata oczywiscie gniewal sie na Filutka cale 10 min, a pozniej go wyglaskal. I jak tu pies ma sie czegos nauczyc?? Druga sprawa. Filutkowi brzydko pachnie z pysia. Jak sie caluje z Mama na dobranoc, to trudno wytrzymac. Wet. polecil kupowac Filkowi takie specjalne kostki, ale one niewiele pomagaja. Moze ktos zna jakis sposob na ta dolegliwosc? Kamien mial zdejmowany z dwa lata temu. Wczoraj Filutek byl na wiosennym, sniezno- blotnym spacerku. Zrobil na swoich krotkich lapkach ok. 4 km. Po powrocie do domu nadawal sie tylko do prania. Zdjec ze spacerku brak, beda pozniej jakies domowe. Quote
*zaba* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ja tak tylko z doskoku. Dostalam kilka zdjec Filusia. Oczywiscie nadal czekam na jskies podpowiedzi dotyczace niemilego zapachu z pyszczka. A o to Filutek-Wyplosz Lapke ci dam tylko juz nie pstrykaj A najlepiej to u Panci na kolankach i mimo, ze z pyska capi calowac chce! Quote
EVA2406 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Zagląda, zagląda, chociaż nie zawsze pisze ;). Filuś jest moim ulubieńcem, bo bardzo lubię rudzielce ( mam trzy rude sunie - to przypadek i dwa rude koty - j.w), ale poza tym imię Filuś jest mi też bardzo bliskie, bo mam cudnego biało - czarnego kota ( 5,90kg) też Filusia ( Filemon). Poza tym historia Twojego Filusia tak mocno utkwiła mi w pamięci :-(, a teraz jest taki szczęśliwy i zakochany w swojej PAŃCI. Bardzo się cieszę, że podarowałaś mu drugie życie. Quote
*zaba* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Filus ma zapalenie dziasel. Dostal zastrzyk i teraz ma tabletki-antybiotyk do jedzenia. Znow trzeba bedzie mu zdjac kamien z zabkow, ale to narkoza, a on serduszko ma raczej takie sobie. Rodzice beda pytac o wziewna, ale to dopiero jak zje te tabletki. Quote
Recommended Posts