Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziekujemy za zyczenia :loveu:

Wiesci z frontu:
Rodzice z Filusiem pojechali na swieta do mojego Brata i jego Rodzinki.Nie powiem,troche sie obawialam,bo znajac waleczne serce tego kurdupla,wszystkiego sie mozna bylo spodziewac.
I tak,droga autem minela w miare spokojnie,jak Mamie juz scierply nogi to polozyla Filka na podlodze,zadowolony nie byl.Po dojechaniu na miejsce i wejsciu do domu,na dzien dobry obszczekal wszystkich po kolei .Po chwilach kilku,jak zwiedzil mieszkanie,zaczal asystowac Tesciowej Brata,no bo przeciez cos moze calkiem przypadkowo spadnie z kuchennego stolu.
Brat ma papuge,ktora czasami chodzi sobie po mieszkaniu,na czas przyjazdu Filka byla w klatce,Filek nie wykazywal zainteresowania tym czyms skrzeczacym.Brat (kamikadze) wypuscil papuge i obserwowali co dziac sie bedzie.Papuga polazila i .. zobaczyla Filusia,wiec zaczela dreptac w jego kierunku.I co zrobil Filus Waleczne Serce???Podwinal ogon i poooszedl pod Mamy spodnice,udawal,ze go nie ma.Taki oto pies bojowo zaczpny wyszedl z niego :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Tak to jest prosic mlodychh o pomoc...No, nie generalizuje,ale...Prosilam mojego bratanka,coby popstrykal troche zdjec.I pstryknal...5!!!!:mad::mad:
A Rodzice z Filkiem byli tam tydzien.Ehhh,szkoda gadac.
Tak wiec beda tylko trzy zdjecia,oczywiscie papugi nie ma.

Ulubione zajecie Filusia,calowanie

No i jak widac,tylko Pancia sie liczy :p.

• 2 weeks later...
Posted

Erazm napisał(a):
Ja sie na kluska napatrzec nie moge:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Prawda, że piękny :lol:.
Beatko, wszystkie Filusie są the best ;). Mojego przecież też poznałaś :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

U szczekacza nic nowego.Nadal ujada jak tylko cos na korytarzu uslyszy.Rodzice maja juz cala podloge zjechana,bo Filek jak cos uslyszy,to zaraz zrywa sie i biegnie do drzwi :mad: No ale co zrobic....

A oto obiecany pogromca Filusia.

A jak juz przy papugach jestesmy,to zobaczcie to,mozna sie usmiac :
YouTube - Papuga tancerz

Posted

No coz mialam doswiadczenie z takim pogromca...Nazywalam go Pan Rosolek... Darl jape dzien i noc bidulek... Znajomy trafil nas kiedy wracalismy wieczorem do domu, zona wyrzucila go razem z papugiem...Miala racje , ale to nie istotne.. Moja kochana rotka lezala obsliniona przy jego klatce, papug( nie znajomy) darl jape jak pisalam wczasniej dzien i noc, nic bidulkowi nie pomagalo...Znalazlam mu nowy dom, bez psa, a z milymi ludzmi na emeryturze, nadal jest szczesliwy...Ale ten to wypasiony papug, biedny psiak:-(:-(:-(:evil_lol: