*zaba* Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Gosiapk napisał(a):Żaba a jak się do Ciebie odnosił? Z respektem chyba,albo ze strachem.Chociaz z czasem juz zaczal podchodzic na jedno glasniecie i w tyl zwrot za mamina spodnice.Troche sie tez podroczylismy ,lapalam go lekko za pysio,a Filek leciutko mnie lapal za palca.Troche noska pomarszczyl,ale staral sie krzywdy nie zrobic.Za to za kazdym razem jak wchodzilam do domu bylam obszczekiwana - na rowni ze wszystkimi.On dostaje jakiegos amoku,gdy ktos puka lub dzwoni do drzwi. Hehe raz zdazylo mi sie wrocic po 3 w nocy,korytarz jest dlugi (9 mieszkan),wiec od windy zdjelam buty i szlam na bosaka,zeby sasiadow nie budzic,wkladam cichutko klucz do zamka,a tu ...tak!! Filus,ile sil w plucach!!No jazgot byl taki,ze chyba dwa pietra wyzej tez ludzie juz nie spali :razz: Quote
EVA2406 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Super czujny pies i widać jak szybko poczuł się odpowiedzialny za bezpieczeństwo domu :lol: Quote
Gosiapk Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 *zaba* napisał(a):Z respektem chyba,albo ze strachem.Chociaz z czasem juz zaczal podchodzic na jedno glasniecie i w tyl zwrot za mamina spodnice.Troche sie tez podroczylismy ,lapalam go lekko za pysio,a Filek leciutko mnie lapal za palca.Troche noska pomarszczyl,ale staral sie krzywdy nie zrobic.Za to za kazdym razem jak wchodzilam do domu bylam obszczekiwana - na rowni ze wszystkimi.On dostaje jakiegos amoku,gdy ktos puka lub dzwoni do drzwi. Hehe raz zdazylo mi sie wrocic po 3 w nocy,korytarz jest dlugi (9 mieszkan),wiec od windy zdjelam buty i szlam na bosaka,zeby sasiadow nie budzic,wkladam cichutko klucz do zamka,a tu ...tak!! Filus,ile sil w plucach!!No jazgot byl taki,ze chyba dwa pietra wyzej tez ludzie juz nie spali :razz: Twardy gość! Nie w ciemie bity, nabrać się nie dał :lol: Quote
*zaba* Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wiadomosc z ostatniej chwili: FILEK ZOSTAJE U RODZICOW! Quote
Erazm Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Chyba nie tylko maluch przywiązany do Mamy, ale i ona się przywiązała;)? Mam oprócz normalnych trzech kundelków rodem ze schronu(anielskie charaktery), potworka łóżkowego jak go nazywa mój Tz( a ma nie Tz, a psiak rodowód sięgający czasów Sobieskiego:evil_lol:), szczeka, warczy po trzech i pół roku dzielenia łózka z Tz, pies zaczął czasem witać go merdaniem ogona, jak mnie nie ma w domu czasem leży przy Tz:crazyeye:. Cuda się zdarzają:evil_lol: Małe kajtki mają często taką urodę i za to je też kochają ich właściciele:evil_lol::evil_lol: Quote
EVA2406 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 *zaba* napisał(a):Wiadomosc z ostatniej chwili: FILEK ZOSTAJE U RODZICOW! Gratulacje dla psa i Rodziców :lol: Quote
*zaba* Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 U rodzicow jest teraz moj brat z zona,Filek juz tak nie ujada,a wczoraj nawet wskoczyl bratu na kolana.Zostal wymiziany we szystkie strony.Nadal mama jest najwazniejsza i jak wychodzi,to Filus waruje przy drzwiach,a po powrocie dlugo wyraza swoje niezadowolenie ze pancia poszla sama :D Kupilam wczesniej legowisko,ale w takim razie musze je wyslac do rodzicow :) . Quote
EVA2406 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Miło czytać takie wiadomości. To jeszcze poprosimy ładne zdjęcie maluszka na nowym spanku ;) Quote
*zaba* Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Szkoda,ze Rodzice nie maja cyfrowki. Maluch juz ciut wiecej przekonal sie do Taty i nawet daje brzusio do glaskania.Oczywiscie nadal najpewniejsze miejse jest za Mamy spodnica :evil_lol: . Moj brat ma przyjechac w odwiedziny do Rodzicow,moze zrobi kilka zdjatek... Podobno Filus okraglutki sie zrobil i nie wszystko mu odpowiada do zjedzenia :D Quote
modliszka84 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Jakby cos było trzeba Iza, to wiesz.. gdzie dzwonić ;) Quote
*zaba* Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 hehe,no ale chyba nie bedzie potrzeby...:razz: Jak bedziesz chciala zobaczys Filusia,to wiesz gdzie mieszka,a reszta juz o nim zapomniala. Mysle,ze mozna usunac watek. Quote
modliszka84 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 *zaba* napisał(a):hehe,no ale chyba nie bedzie potrzeby...:razz: Jak bedziesz chciala zobaczys Filusia,to wiesz gdzie mieszka,a reszta juz o nim zapomniala. Mysle,ze mozna usunac watek. :confused: czemu usunąć ? Quote
EVA2406 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 modliszka84 napisał(a)::confused: czemu usunąć ? Ja też myślę, że nie można :razz:. Zawsze miło wiedzieć, że piesio jest bardzo kochany i szczęśliwy :lol:, jeśli nawet te wiadomości nie są częste ;). A może jakieś zdjęcia będą..........:oops: Quote
LittleMy Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 wlasnie, takie watki tez sa potrzebne ! :p Quote
Erazm Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 NIE USUWAC!!!!!!!!! Z przyjemnościa zaglądam na ten wątek:loveu: Quote
*zaba* Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Filek reaguje bezblednie na: daj brzusio. Rozwala sie wtedy na plecach i czeka na drapanie :diabloti: Sama bym chciala zobaczyc zdjecia tego wyplosza...,niestety brat nie przyjechal i nie wiem kiedy zawita u Rodzicow. A podgryza nadal :razz:.Filus oczywiscie :diabloti: Quote
Gosiapk Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='*zaba*']Filek reaguje bezblednie na: daj brzusio. Rozwala sie wtedy na plecach i czeka na drapanie :diabloti: Sama bym chciala zobaczyc zdjecia tego wyplosza...,niestety brat nie przyjechal i nie wiem kiedy zawita u Rodzicow. A podgryza nadal :razz:.Filus oczywiscie :diabloti:[/quote] A już myślałam, że brat ;) :evil_lol: Quote
Erazm Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Krwiożerczy team:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ciekawe co slychać u małego podgryzacza :) Quote
*zaba* Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Rodzice zaczeli uzywac spryskiwacza,zeby oduczyc go tego ujadania jak ktos puka.Tylko Filek dostaje szaleju i sie kreci i biega,wiec trudno jest psiknac mu w pysio.A takie psikanie po plecach to chyba nic nie da :evil_lol: Moze modliszka wpadnie tam na chwilke,to by pstryknela ze dwa zdjatka.Napisalam Jej,zeby zaopatrzyla sie w ochraniacze na nogi... :diabloti: Teraz pozostaje czekac na relacje z odwiedzin,jesli Aga to przezyje,hehe.:razz: Quote
EVA2406 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Spoko, dogomaniacy zaprawieni są w takich bojach ;). No to czekamy na fotorelację Quote
Erazm Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Modliszka skombinuj gumofilce i strój pszczelarza, bo szkoda by było stracić tak fajną dziewczynę Quote
Recommended Posts