majqa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 *zaba* napisał(a):(...)Elfik jedzie do Danii! Do nas.(...) Były tu wybuchy radości i pisanie skrótem, nie mogłam się połapać. Nawet nie wiecie jak się cieszę!!!:lol: Quote
Jagoda1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No bo jest lepszego od jednego psa? Jeszcze jeden psiak...:lol: Ogromnie ciesze się... Quote
Poker Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja też się bardzo cieszę, :multi::multi: będzie wszystko dobrze Żabo,nie martw sie na zapas.Moje stałe psy co chwilę mają nowe zwierzę w domu i dajemy sobie bardzo dobrze radę. :evil_lol: Quote
elik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Też mam dwa psiaki i bardzo się z tego cieszę. Jeden problem, a dwa szczęścia :loveu: Quote
*zaba* Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No to w niedziele malutek jedzie do moich rodzicow i tam poczeka na mnie.Cholera,nie udalo nam sie zalatwic wyjazdu do Polski na ten weekend,zla jestem.Szkoda mi go,bo pobedzie w domku,zacznie sie przyzwyczajac a tu ja przyjade i znow mu zrujnuje wszystko.Problem bedzie tez z moimi rodzicami,bo pewnie i oni pokochaja Elfika i trudno bedzie im sie rozstac. Quote
Isadora7 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 *zaba* napisał(a):No to w niedziele malutek jedzie do moich rodzicow i tam poczeka na mnie.Cholera,nie udalo nam sie zalatwic wyjazdu do Polski na ten weekend,zla jestem.Szkoda mi go,bo pobedzie w domku,zacznie sie przyzwyczajac a tu ja przyjade i znow mu zrujnuje wszystko.Problem bedzie tez z moimi rodzicami,bo pewnie i oni pokochaja Elfika i trudno bedzie im sie rozstac. Hurrra, hurrraaa czyli co mogę już wątek zadysponowac do działu JUŻ W DOMKU? Quote
*zaba* Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No w domku to Elfik bedzie dopiero w niedziele,ale jak chcesz,to zmieniaj :) Juz sie nie moge doczekac.Zagram w srode w totka i jak wygram,to taxi wezme do Polski,a bede na ta niedziele! Quote
EVA2406 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Żabko, gratuluję. Co dwa psy to nie jeden, a co trzy to nie dwa. Wiem co piszę :evil_lol:. A dla Rodziców możemy też jakieś cudo do pokochania znaleźć ;) Quote
*zaba* Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Malutek kochany! Juz bym chciala zeby byl u nas,buuu. Quote
EVA2406 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Taka słodka psinka. Uwielbiam takie maluchy :loveu: Quote
*zaba* Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Oby do niedzieli i juz malutek bedzie u moich rodzicow :) Kurde,jakas zazdrosna sie zrobilam,ze oni juz go beda mieli a ja musze jeszcze poczekac :( Quote
Isadora7 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='*zaba*']Oby do niedzieli i juz malutek bedzie u moich rodzicow :) Kurde,jakas zazdrosna sie zrobilam,ze oni juz go beda mieli a ja musze jeszcze poczekac :( A ja z przyjemnością zrobię to co lubię na dogo najbardziej robić - czyli dam dopisek w temacie: MA DOMEK Quote
*zaba* Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ostatnie dni,kiedy malutek tak mieszka Poszukuje transporterka plastikowego dla Elfika Quote
*zaba* Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Mam jeszcze pytania: czy w domu psy mam na poczatku trzymac na smyczach? czy kaganiec jest wskazany,czy raczej nie? czy separowac je,gdyby zaczely warczec na siebie? czy na spacery wychodzic od razu z dwoma na raz? Powiem Wam,ze mamy stracha,jak to bedzie. Quote
Isadora7 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='*zaba*']Mam jeszcze pytania: czy w domu psy mam na poczatku trzymac na smyczach? czy kaganiec jest wskazany,czy raczej nie? czy separowac je,gdyby zaczely warczec na siebie? czy na spacery wychodzic od razu z dwoma na raz? Powiem Wam,ze mamy stracha,jak to bedzie. Żaba będzie ok. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć parę porad, jako posiadaczka jednego stałego i zmieniających się tymczasów. - nie trzymam w domu nigdy na smyczach, ale początkowo psiaki mają spotkania pod bardzo ścisłą kontrolą. Jak nie mogę akurat pilnować są w osobnych pomieszczeniach. Gdy już się poznają a ja jestem pewna że jest ok wtedy spokojnie zostawiam same. - kaganiec stosuję tylko wyjątkowo i raczej w ramach powiedzmy socjalizacyjnych jak u mojego aktualnego (dzisiaj wyjeżdża) tymaczsa jamnika Prezesa (w banerku) na wątku opisałam dlaczego zastosowałąm kaganiec, dodam ze skutek pozytywny. - warczenie na siebie - to masz odpowiedź w pierwszym moim akapicie - spacery na początku proponowałabym osobno. Trzeba zobaczyć jakie sa temperamenty psiaków. Poobserwować. A potem to już zobaczysz. tyle ode mnie z moich doświadczeń. Czekam na potwierdzenie odbioru psiaka aby zmienić tytuł. :loveu: Quote
*zaba* Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dziekuje za rady. Jakos nie umiem sobie wyobrazic jak to bedzie wygladalo... Ale teraz to czekam do 18-tej i potwierdzenie odbioru malutka przez moich rodzicow.Szkoda,ze nie maja cyfrowki..Moze modliszka84 wpadnie do nich oblukac malego to cyknie jakas fotke?? Quote
*zaba* Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 dzieki za kciuki i dobre mysli. JUZ MALUTEK JEST U RODZICOW!!! W paszporcie ma napisane,ze ma 7 lat..... Podobno musi tez dostawac nadal lekarstwo,ale to dopiero po wizycie u weta. Mama mowi,ze jest chudziutki,bardzo. Teraz juz musi byc lepiej!!!!!! Quote
LittleMy Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 na pewno bedzie coraz lepiej ! a pieski sie na pewno polubia i przyzwyczaja. u mnie poszlo gladko, choc to dwie sunie, od razu zaczely spac przytulone do siebie i w ogole. choc czasem sie pokloca, jak to baby :diabloti: wiec sie nie martw, na pewno sie uda. pomysl sobie o tych, co maja po 5 psow albo i wiecej :razz: Quote
Isadora7 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='*zaba*']dzieki za kciuki i dobre mysli. JUZ MALUTEK JEST U RODZICOW!!! W paszporcie ma napisane,ze ma 7 lat..... Podobno musi tez dostawac nadal lekarstwo,ale to dopiero po wizycie u weta. Mama mowi,ze jest chudziutki,bardzo. Teraz juz musi byc lepiej!!!!!! Otóż to, bardzo się cieszę Quote
Recommended Posts