Fortuna Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nie martw sie psinko kochana, bedzie domek i to wspanialy domek. Dobranoc Quote
auraa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dlaczego chcieli go uspic. to nie schronisko tylko mordownia Quote
majqa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Pycholku, wciąż o Tobie pamiętam...buzieńki w złote futerko!!!:loveu: Quote
Gosiapk Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Co za jemioł chiał uśpić takiego młodego psa? Niech sam się uśpi! Quote
majqa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Gosiapk napisał(a):Co za jemioł chiał uśpić takiego młodego psa? Niech sam się uśpi! I to na dobre! Quote
maciaszek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Isadora7']Ten psiak był już oznakowany do uśpienia. Wyzwolony przez Joannę w ostatniej chwili. z ostatniej chwili: Piesek został wyrwany ze schronu w Katowicach. Ma nie więcej niż 5 lat - (oceniają go na 4 góra 5). I taki psiak, zdrowy dostał wyrok śmierci.:mad::mad::mad:. Bardzo, bardzo, bardzo interesuje mnie: - skąd wiadomo, że pies był oznaczony (i co to znaczy oznaczony) do uśpienia? - dlaczego miał być uśpiony? Jeśli nie możecie napisać tutaj, napiszcie na PW. To ważna dla mnie informacja. Bardzo ważna! Quote
Isadora7 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 maciaszek napisał(a):Bardzo, bardzo, bardzo interesuje mnie: - skąd wiadomo, że pies był oznaczony (i co to znaczy oznaczony) do uśpienia? - dlaczego miał być uśpiony? Jeśli nie możecie napisać tutaj, napiszcie na PW. To ważna dla mnie informacja. Bardzo ważna! Maciaszek masz w pierwszym poscie telefon do Joanny. Udzieli ci informacji z pierwszej ręki. U niej w lecznicy przebywa Elfik i ona doprowadziła go do pełnej gotowości do adopcji (zęby, odrobaczenie, szczepienia, sterylka) Quote
agata51 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Fortuna napisał(a):Nie martw sie psinko kochana, bedzie domek i to wspanialy domek. Po co od razu domek? Tej kruszynie wystarczy "zapazucha" z bijącym sercem. Ludzie, gdzie my żyjemy? Toż lepiej ją było do hospicjum z panem/panią przemycić. Lżej by jej/jemu było umierać, psina byłaby szczęśliwa, a ile radości mogłaby dać współkuracjuszom. Quote
Fortuna Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 agata51 napisał(a):Po co od razu domek? Tej kruszynie wystarczy "zapazucha" z bijącym sercem. Ludzie, gdzie my żyjemy? Toż lepiej ją było do hospicjum z panem/panią przemycić. Lżej by jej/jemu było umierać, psina byłaby szczęśliwa, a ile radości mogłaby dać współkuracjuszom. Ale chyba dom to nic zlego? Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Wet-siostra napisał(a):Dzień dobry,Elfiku.Śliczne imię nadali Ci DOGOMANIACY...Czekam na więcej info o Tobie,żebym mogła Cię przedstawić memu TZ,żeby on Cię zaakceptował i żebyś mógł przyjść do nas na DT... No chyba,że w międzyczasie znajdziesz DS... Pozdrawiam Cię,maleńki... Cioteczki-która jest w stanie powiedzieć mi coś więcej o tym maluszku? I co sądzicie w ogóle o pomyśle DT?Na razie nic nie obiecuję na 100%,ale może coś się wykroi,jak będę mieć więcej info o Elfiku... W pierwszym poscie jest telefon do Joanny u której w lecznicy przebywa Elfik. Może po prostu zadzwoń do niej. Wątek założyłam ja - ponieważ Joanna nie do końca sobie z tym radzi. Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Biegamy Elficzku, biegamy..... :loveu: Quote
Cockermaniaczka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 boziu co za ....chcial uspic takie kochane malenstwo:-(Te oczyska sa cudowne,tylko sie zakochac w nich:loveu: Gdzie domek dla psiurka? Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Wet-siostra napisał(a):Usiłowałam dodzwonić się pod ten numer z pierwszej strony,ale ciągle zajęty...Kurczaczek...:shake:A bez konkretnych informacji ciężko będzie przekonać mojego TZ...:angryy: Musisz próbować, to lecznica i cały czas coś sie dzieje. Poza tym Joanna to kociara i bardzo mocno działa w adopcjach kotów. Cały czas ma sajgon. Przypomnij sie może wieczorem to wyśle jej maila jak ci sie nie uda dodzwonić. Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='maciaszek']Isadora, dostałaś moje PW? Nie ????? [SIZE=1](cholernie 10 znaków) Quote
elik Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 majqa napisał(a):Matko, jakie on ma oczyska.:loveu: Tak, oczy to ma większe niż on sam, a całe pełne strachu :-( Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Erazm napisał(a):Mam straszna slabosc do maluchow:-(:-(:-( Widać z tej samej parafii jesteśmy Quote
Recommended Posts