Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Isadora7']Ten psiak był już oznakowany do uśpienia. Wyzwolony przez Joannę w ostatniej chwili.

z ostatniej chwili:
Piesek został wyrwany ze schronu w Katowicach. Ma nie więcej niż 5 lat - (oceniają go na 4 góra 5). I taki psiak, zdrowy dostał wyrok śmierci.:mad::mad::mad:.

Bardzo, bardzo, bardzo interesuje mnie:
- skąd wiadomo, że pies był oznaczony (i co to znaczy oznaczony) do uśpienia?
- dlaczego miał być uśpiony?
Jeśli nie możecie napisać tutaj, napiszcie na PW.
To ważna dla mnie informacja. Bardzo ważna!

Posted

maciaszek napisał(a):
Bardzo, bardzo, bardzo interesuje mnie:
- skąd wiadomo, że pies był oznaczony (i co to znaczy oznaczony) do uśpienia?
- dlaczego miał być uśpiony?
Jeśli nie możecie napisać tutaj, napiszcie na PW.
To ważna dla mnie informacja. Bardzo ważna!

Maciaszek masz w pierwszym poscie telefon do Joanny. Udzieli ci informacji z pierwszej ręki. U niej w lecznicy przebywa Elfik i ona doprowadziła go do pełnej gotowości do adopcji (zęby, odrobaczenie, szczepienia, sterylka)

Posted

Fortuna napisał(a):
Nie martw sie psinko kochana, bedzie domek i to wspanialy domek.

Po co od razu domek? Tej kruszynie wystarczy "zapazucha" z bijącym sercem.
Ludzie, gdzie my żyjemy? Toż lepiej ją było do hospicjum z panem/panią przemycić. Lżej by jej/jemu było umierać, psina byłaby szczęśliwa, a ile radości mogłaby dać współkuracjuszom.

Posted

agata51 napisał(a):
Po co od razu domek? Tej kruszynie wystarczy "zapazucha" z bijącym sercem.
Ludzie, gdzie my żyjemy? Toż lepiej ją było do hospicjum z panem/panią przemycić. Lżej by jej/jemu było umierać, psina byłaby szczęśliwa, a ile radości mogłaby dać współkuracjuszom.

Ale chyba dom to nic zlego?

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Dzień dobry,Elfiku.Śliczne imię nadali Ci DOGOMANIACY...Czekam na więcej info o Tobie,żebym mogła Cię przedstawić memu TZ,żeby on Cię zaakceptował i żebyś mógł przyjść do nas na DT...
No chyba,że w międzyczasie znajdziesz DS...
Pozdrawiam Cię,maleńki...
Cioteczki-która jest w stanie powiedzieć mi coś więcej o tym maluszku?
I co sądzicie w ogóle o pomyśle DT?Na razie nic nie obiecuję na 100%,ale może coś się wykroi,jak będę mieć więcej info o Elfiku...

W pierwszym poscie jest telefon do Joanny u której w lecznicy przebywa Elfik. Może po prostu zadzwoń do niej. Wątek założyłam ja - ponieważ Joanna nie do końca sobie z tym radzi.

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Usiłowałam dodzwonić się pod ten numer z pierwszej strony,ale ciągle zajęty...Kurczaczek...:shake:A bez konkretnych informacji ciężko będzie przekonać mojego TZ...:angryy:

Musisz próbować, to lecznica i cały czas coś sie dzieje. Poza tym Joanna to kociara i bardzo mocno działa w adopcjach kotów. Cały czas ma sajgon. Przypomnij sie może wieczorem to wyśle jej maila jak ci sie nie uda dodzwonić.