EVA2406 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Są takie zabezpieczenia do schodów dla dzieci. Można to wykorzystać dla Filusia ;) Quote
*zaba* Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Dziekujemy za pozdrowionka :) Filus po usunieciu zabkow odzyl :) Podobno zaczal nawet troche na trawce podskakiwac :) Moja Mama ma wyrzuty sumienia, ze mu w pyszczek nie zagladali wczesniej... No nic, juz po wszystkim. Dostal antybiotyk na 5 dni. Zostaly mu kly i chyba ze dwa trzonowe. Teraz bedzie papki wsuwal, hihi. Za jakis tydzien Rodzice chca jechac z nim do fryzjera i znow poobcinac :) EVA2406 napisał(a):Są takie zabezpieczenia do schodów dla dzieci. Można to wykorzystać dla Filusia ;) Taka bramka dla dzieci fajna rzecz, ale oni musza zastawic schodki na dole, a tam scian nie ma, wiec niebardzo jest jak zamontowac. Ale dzieki za pomysl :) Quote
EVA2406 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Jak na dole to trzeba czymś zastawiać. Nie widzę tego, więc trudno mi coś konkretnego zaproponować. Ja u siebie też musiałam takie różne zabezpieczenia zarówno dla psów , jak i dla kotów powymyślać. Zwykle moje zwierzaczki korzystają z całego domu, ale czasem trzeba im tę powierzchnię ograniczyć dla ich własnego bezpieczeństwa. Quote
*zaba* Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 O matko, co sie z dogo porobilo? Nie mam nic z historii moich wpisow. Nie potrafilam odnalezc watku Filusia, dodalam post w Teczowym Moscie. Teraz przez przypadek odnalazlam ten watek. Wiec tutaj tez napisze. Nie ma juz Filusia :( Latem, jak bylam u Rodzicow, musialam podjac decyzje, i pomoc Filusiowi odejsc za TM. Bardzo juz cierpial i fizycznie i napewno psychicznie. Nie ma juz Filusia :( [attachment=18268:11817128_920571894670297_8477054220663838352_n.jpg] Quote
*zaba* Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 smutno :( Zadna z ciotek cie filusiu nie pozegnala.... Quote
beataczl Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 zegnaj psinko :( {*} bardzo smutno,bardzo..... Quote
*zaba* Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 zegnaj psinko :( {*} bardzo smutno,bardzo..... Dziekuje, ze Ty Filusia pozegnalas, przykro, ze tak zostal zapomniany :( Quote
bou Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Filuś miał swoją Rodzine i domek...w ich secach został na pewno,a to chyba najważniejsze...(tak myślę...)Biegaj Filusiu za TM... Quote
*zaba* Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Filuś miał swoją Rodzine i domek...w ich secach został na pewno,a to chyba najważniejsze...(tak myślę...) Biegaj Filusiu za TM... Tak, to najwazniejsze. Rodzice jak narazie nie potrafia jeszcze o nim rozmawiac. Tylko myslalam, ze ciotki, ktore kibicowaly Filusiowi zaraz po adopcji, i ktore go znaly tez go pozegnaja, chociaz wirtualnie. A poza tym czulam sie w obowiazku poinformowac tutaj, ze Filusia juz nie ma. On byl adoptowany wlasnie przez dogo. Quote
EVA2406 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Żegnaj Filusiu [*] Kilka dni nie zaglądałam na Dogo i dopiero znalazłam tę smutną informację. Wiem, że jest Ci bardzo smutno, a Rodzicom jeszcze trudniej, ale pamiętajcie, że to dzięki Wam Filuś miał darowane kilka lat cudownego życia w kochającym domku. Ja też w tym roku pożegnałam swoją Nusię i wiem, że to trudne doświadczenie :( Quote
*zaba* Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 :( za szybko odchodza ;( Wszystkim chcialabym zyczyc spokojnych Swiat. Watek mozna zamknac. Quote
EVA2406 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 :( za szybko odchodza ;( Wszystkim chcialabym zyczyc spokojnych Swiat. Watek mozna zamknac. Tobie i Rodzicom też zdrowych, spokojnych Świąt życzę. Szkoda, że już bez Filusia :( Quote
Nadziejka Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Spokojnych Niosacych Spelnienie Zdrowko Nadzieje Swiateczek sle zabce i rodzicom zabci Quote
Recommended Posts