Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 7 months later...
  • Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy na tym forum urzęduje jakiś Admin? Próbowałem się zalogować tak jak zawsze, ale niestety zapomniałem hasła i żadne próby przywrócenia go przez system nie przyniosły rezultatu przez kilka kolejnych dni. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc mi w odblokowaniu tamtego hasła to byłbym wdzięczny. Wtedy z tego konta zrezygnuję. Utworzyłem je, ponieważ wszelkie próby kontaktu z administracją zawiodły.
Pozdrowienia dla wszystkich od Gwidora

Posted

Janusz nie moge Ci pomoc, ale fantastycznie widziec Cie na forum. Sprobuje, kiedy wroce napisac do admina, ale niestety z tego co wiem to wiele osob ma problem, bo serwer zglupial do reszty.

Posted

Erazm napisał(a):
Janusz nie moge Ci pomoc, ale fantastycznie widziec Cie na forum. Sprobuje, kiedy wroce napisac do admina, ale niestety z tego co wiem to wiele osob ma problem, bo serwer zglupial do reszty.

Dzięki za odzew. Chciałem wstawić kilka nowych fotek mojego "bydluna" ;) . Mam nadzieję, że uda się odblokować tamto konto i wkleić fotki. pozdrawiam.

• 1 month later...
Posted

Witajcie przepraszam, że wcześniej nie wstawiłam ale nie miałam chwili czasu a oto i zdjęcia Gwidora zobaczcie jaką Baryłkę zrobił z niego Janusz:)widać że psiak jest nieziemsko szczęśliwy:loveu:

Posted

Janusz co to jest:razz: brac sie za odchudzanie.

Dobrze, ze wstawiliscie fotki, bo przeciez jazdy byly nieziemskie

Serdecznie pozdrawiam i miziania dla Gwidora, on jest tak piekny w tej chwili, ze dech mi zaparlo
Acha, bardzo duzo osob ma problemy z kontem, admin nam zniknal

• 5 months later...
Posted

Pozdrowienia dla wszystkich od Gwidora, no i rzecz jasna jego pana. Gwidor ma się lepiej niż jego pan:eviltong:. Zrobił się strasznie wybredny jeśli chodzi o menu. Bardzo lubi mleko, ale tylko to 3,2% :eviltong:. Nasłuchał się reklam i myśli że będzie wielki ;). A tak serio rozpanoszył sie na swoim terenie i robi się coraz mądrzejszy.

Posted

Witamy Panie Januszu:lol: Pochwali sie Pan jakimis fotkami? Moje burki po mleku to nie powiem co:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale w ogrodzie ciezko sie sprzatalo, wole podawac im twarog:cool3: To przyswajaja

Posted

Erazm napisał(a):
Witamy Panie Januszu:lol: Pochwali sie Pan jakimis fotkami? Moje burki po mleku to nie powiem co:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale w ogrodzie ciezko sie sprzatalo, wole podawac im twarog:cool3: To przyswajaja

Chętnie pokaże fotki, jest tylko jeden problem: nie potrafię ich tu wklejać niestety.