Erazm Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Sprawa pilna Piotrkowskie Schronisko potrzebuje pilnie pomocy - wejdź na wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112680 Quote
JanuszM Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Czy na tym forum urzęduje jakiś Admin? Próbowałem się zalogować tak jak zawsze, ale niestety zapomniałem hasła i żadne próby przywrócenia go przez system nie przyniosły rezultatu przez kilka kolejnych dni. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc mi w odblokowaniu tamtego hasła to byłbym wdzięczny. Wtedy z tego konta zrezygnuję. Utworzyłem je, ponieważ wszelkie próby kontaktu z administracją zawiodły. Pozdrowienia dla wszystkich od Gwidora Quote
Erazm Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Janusz nie moge Ci pomoc, ale fantastycznie widziec Cie na forum. Sprobuje, kiedy wroce napisac do admina, ale niestety z tego co wiem to wiele osob ma problem, bo serwer zglupial do reszty. Quote
JanuszM Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Erazm napisał(a):Janusz nie moge Ci pomoc, ale fantastycznie widziec Cie na forum. Sprobuje, kiedy wroce napisac do admina, ale niestety z tego co wiem to wiele osob ma problem, bo serwer zglupial do reszty. Dzięki za odzew. Chciałem wstawić kilka nowych fotek mojego "bydluna" ;) . Mam nadzieję, że uda się odblokować tamto konto i wkleić fotki. pozdrawiam. Quote
sonica Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Witajcie przepraszam, że wcześniej nie wstawiłam ale nie miałam chwili czasu a oto i zdjęcia Gwidora zobaczcie jaką Baryłkę zrobił z niego Janusz:)widać że psiak jest nieziemsko szczęśliwy:loveu: Quote
Erazm Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Janusz co to jest:razz: brac sie za odchudzanie. Dobrze, ze wstawiliscie fotki, bo przeciez jazdy byly nieziemskie Serdecznie pozdrawiam i miziania dla Gwidora, on jest tak piekny w tej chwili, ze dech mi zaparlo Acha, bardzo duzo osob ma problemy z kontem, admin nam zniknal Quote
JanuszM Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pozdrowienia dla wszystkich od Gwidora, no i rzecz jasna jego pana. Gwidor ma się lepiej niż jego pan:eviltong:. Zrobił się strasznie wybredny jeśli chodzi o menu. Bardzo lubi mleko, ale tylko to 3,2% :eviltong:. Nasłuchał się reklam i myśli że będzie wielki ;). A tak serio rozpanoszył sie na swoim terenie i robi się coraz mądrzejszy. Quote
Erazm Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy Panie Januszu:lol: Pochwali sie Pan jakimis fotkami? Moje burki po mleku to nie powiem co:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale w ogrodzie ciezko sie sprzatalo, wole podawac im twarog:cool3: To przyswajaja Quote
JanuszM Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Erazm napisał(a):Witamy Panie Januszu:lol: Pochwali sie Pan jakimis fotkami? Moje burki po mleku to nie powiem co:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale w ogrodzie ciezko sie sprzatalo, wole podawac im twarog:cool3: To przyswajaja Chętnie pokaże fotki, jest tylko jeden problem: nie potrafię ich tu wklejać niestety. Quote
Erazm Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Prosze mi przeslac na maila astorek@fsmail.net Jutro wkleje:cool3: Quote
Erazm Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Wrocilam i wklejam boskiego Gwidora:loveu: Quote
szachrajka14 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Przepraszam za offa Pomóżcie znaleźc dom dla Zbirka. Schronisku Cichy Kąt grozi likwidacka, nie mamy pojęcia co zrobimy ze zwierzakami. Zapraszam na wątek Zbirka:http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-133054/ Quote
Recommended Posts