Janusz Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 kometa napisał(a):czy Gwizdor jest WYKASTROWANY?? Kometa,czytaj uważnie, bo to tak zabrzmiało jakbym Cie nazwał "komuna" - to to samo??? :) Quote
Janusz Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Erazm napisał(a):Jest. Jego jajka w formalinie znajdują sie w mojej małej galerii, to taka moja słabość, lubię sobie na nie popatrzeć. Nie wkurzajcie mnie bo jak trzeba to nie ma nikogo, a teraz nagle zrobił się tłum zainteresowanych. Ruszcie doopy do Klembowa i tam działajcie. A poza tym nie Gwizdor, a Gwidor i nie przekręcać chłopakowi imienia No i chyba Gwidor został liderem serwisu sądząc po zainteresowaniu:) Mam nieodpartą chęć zapytać (niektórych) w jakich skarpetkach chodzą. Na dobór koloru skarpetek komety i kasiah72 mam taki sam wpływ jak one na los Gwidora. Kto może zrozumieć niech zrozumie! :) Quote
Janusz Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Erazm napisał(a):A teraz Janusz dawaj zdjęcia pleców( przyczepiło się babsko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) i Gwidora, a tak na marginesie, czy pływałeś w jeziorze z Gwidorem? Ja miałam porysowane plecki przez moją rotkę kiedy próbowałam ją namawiać na wyczyny pływackie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Ciężko było potem się w domu wytłumaczyć:p No na jezioro za wcześnie. Zresztą wydaje mi się, że on by sobie poradził, gorzej ze mna:) No ale przyjaciół poznaje się w biedzie ponoć, więc może bym nie utonął. Quote
asiol Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Gratuluję psiaka :) Czekamy na zdjęcia GwiZdora :evil_lol: :lol: Quote
modliszka84 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='aSIOL'] Czekamy na zdjęcia GwiZdora :evil_lol: :lol: GwiAZdora ;) Quote
Janusz Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Gwidor dzisiaj zaliczył doktora, miał porobione znowu wymazy, dostał dwa zastrzyki, tabletki i zobaczymy co będzie dalej,ale nieciekawie się to zapowaiada. Oby było dobrze! Zobaczymy. Pozdrowienia od Gwidora dla wszystkich, którzy mu dobrze życzą. Quote
gusia0106 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A my pozdrawiamy Gwidora i jego Pana;) I za zdrowie trzymamy kciuki;) Quote
sonica Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 A ja wstawiam zdjęcie Gwidorka prawda że piękny:)))a jaki szczęśliwy Quote
Erazm Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Trzymamy kciuki za wyniki. Gwidor, pan na włościach:crazyeye: Sonica musisz zmniejszac zdjęcia, bo mod może je usunąć;) Quote
Anetka83 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Wspaniałe wiesci:) Panie Januszu...wspaniale że sa jeszcze tacy ludzie jak pan... to przywraca mi wiare w ludzi:) Obyscie oboje byli juz zawsze szczęśliwy!!! Pozdrawiam Aneta Quote
GameBoy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ciotka poproscie o przeniesienie do "juz w nowym domu" tam bedziemy dalej czytac o jego losach aha zapomnialam zapytac, ciotka Erazm mow tu szybko, czy pies jest wykastrowany??!:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jest wykastrowany;) Informacja o tym jest parę postów wcześniej;) Quote
GameBoy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 oj ciotka :evil_lol: popsulas zabawe :eviltong: Quote
gusia0106 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Oj, to cofam:ices_bla: O kastracji nie wiem nic:siara: Quote
GameBoy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 gusia0106 napisał(a):Oj, to cofam:ices_bla: O kastracji nie wiem nic:siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9822695#post9822695 śliczna długowłosa.. sunia [SIZE=2]ale wstawiam, zawsze jakaś szansa jest :) Quote
Ola164 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Oj, ale Gwidorek śliczny jest :loveu: Oby takich domkóe jak ten było wiecej :loveu: Quote
Janusz Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Estera napisał(a):Wedle życzenia- przeniosłam ;) Dzięki wiekie. Jeśli możesz to zmień jeszcze, albo powiedz jak to zrobić, tytuł wątku z "przyjmę owczarka..." na Gwidor. Pozdrawiam. Quote
sonica Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A zobaczcie co ja mam;) komu się podoba wytworny kawaler Quote
Janusz Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Już wkrótce cała mała galeria tego kawalera, jak tylko sonica znajdzie chwilę żeby powklejać fotki. To specjalnie od Gwidora dla jego fanclubu :) Quote
Recommended Posts