Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kometa napisał(a):
czy Gwizdor jest WYKASTROWANY??

Kometa,czytaj uważnie, bo to tak zabrzmiało jakbym Cie nazwał "komuna" - to to samo??? :)

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Jest. Jego jajka w formalinie znajdują sie w mojej małej galerii, to taka moja słabość, lubię sobie na nie popatrzeć. Nie wkurzajcie mnie bo jak trzeba to nie ma nikogo, a teraz nagle zrobił się tłum zainteresowanych. Ruszcie doopy do Klembowa i tam działajcie.
A poza tym nie Gwizdor, a Gwidor i nie przekręcać chłopakowi imienia

No i chyba Gwidor został liderem serwisu sądząc po zainteresowaniu:) Mam nieodpartą chęć zapytać (niektórych) w jakich skarpetkach chodzą. Na dobór koloru skarpetek komety i kasiah72 mam taki sam wpływ jak one na los Gwidora.
Kto może zrozumieć niech zrozumie! :)

Posted

Erazm napisał(a):
A teraz Janusz dawaj zdjęcia pleców( przyczepiło się babsko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) i Gwidora, a tak na marginesie, czy pływałeś w jeziorze z Gwidorem? Ja miałam porysowane plecki przez moją rotkę kiedy próbowałam ją namawiać na wyczyny pływackie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Ciężko było potem się w domu wytłumaczyć:p

No na jezioro za wcześnie. Zresztą wydaje mi się, że on by sobie poradził, gorzej ze mna:) No ale przyjaciół poznaje się w biedzie ponoć, więc może bym nie utonął.

Posted

Gwidor dzisiaj zaliczył doktora, miał porobione znowu wymazy, dostał dwa zastrzyki, tabletki i zobaczymy co będzie dalej,ale nieciekawie się to zapowaiada. Oby było dobrze! Zobaczymy.
Pozdrowienia od Gwidora dla wszystkich, którzy mu dobrze życzą.

Posted

Wspaniałe wiesci:)
Panie Januszu...wspaniale że sa jeszcze tacy ludzie jak pan... to przywraca mi wiare w ludzi:)
Obyscie oboje byli juz zawsze szczęśliwy!!!
Pozdrawiam
Aneta

Posted

ciotka poproscie o przeniesienie do "juz w nowym domu" tam bedziemy dalej czytac o jego losach

aha zapomnialam zapytac, ciotka Erazm mow tu szybko, czy pies jest wykastrowany??!:evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Wedle życzenia- przeniosłam ;)

Dzięki wiekie. Jeśli możesz to zmień jeszcze, albo powiedz jak to zrobić, tytuł wątku z "przyjmę owczarka..." na Gwidor.
Pozdrawiam.

Posted

Już wkrótce cała mała galeria tego kawalera, jak tylko sonica znajdzie chwilę żeby powklejać fotki. To specjalnie od Gwidora dla jego fanclubu :)