Taishi Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 zaczynamy od "sępów" a właściwie powinnam napisać od niezwykłych umiejętności Pauliny w skupianiu psiej uwagi ;) a tak Taishi polował na Lalę...:) mały kangur... Quote
Taishi Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 jeszcze kilka zdjęć kobitek... ulubienica Łukasza - Lala i Fumiszonek w słonku się wygrzewający...( czychający na ofiarę :evil_lol: ) Quote
Agappe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 haha co mi nie powiedziałas, ze mam taką burze na głowie? :evil_lol: Quote
Taishi Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 a teraz juz męsko... w rolach głównych bracia przyrodni : Taishi i Mitsu :) ( w roli 2planowej-moja kolejna fryzura ;) ) Quote
Taishi Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 zabawa z dobermanem...w błocie... Quote
Taishi Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 dzisiaj w centrum uwagi ciotek był Mitsu :loveu: Daria, zobacz...samoczynnie Ci się fryzura poprawiła :) Quote
Agappe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Taishi napisał(a):http://i454.photobucket.com/albums/qq262/tulitula/93.jpg duszenie Taszika cudowne ;) Quote
Taishi Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 nie do końca byłam przekonana czy chcę go przytulic czy udusić...po tych warkotach na labradora... Quote
ineczka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 my również dziękujemy za spacer i jak zawsze urocze fotki. he,he Tasihik najbardziej rozbrykana akita. czyt. konik garbusek. Mitsu - cała mama i z wyglądu i charakterku :evil_lol: Fumi - osiedlowy killer czyt. hiena no a Lala, jak to Lala, posążek do głaskania A Anatka to dobra ciocia, wychowała i Fumiszonka i Tashika i Mitsu wymiziała jak swoje, he,he :loveu: Quote
Agappe Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ineczka napisał(a): A Anatka to dobra ciocia, wychowała i Fumiszonka i Tashika i Mitsu wymiziała jak swoje, he,he :loveu: Anatka jeszcze kilka kitek wyniańczyła ;) nie zapominaj o Bimbonku, Koice, Mushim, Kiro i jeszcze kilka kitek się napatoczyło ;) Quote
ineczka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Agappe napisał(a):Anatka jeszcze kilka kitek wyniańczyła ;) nie zapominaj o Bimbonku, Koice, Mushim, Kiro i jeszcze kilka kitek się napatoczyło ;) ja tylko wspomniałam o odchowie jaki był w tym dniu obecny na spacerze, he,he ;) Quote
Mitsu Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Trochę późno , ale lepiej późno niż wcale. My również dziękujemy za zaproszenie i pozdrawiamy wszystkich b. serdecznie. Quote
Taishi Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 o Beata, dzięki za zdjęcia...widać czarne łapy Tasza, ha ha:) Quote
ali71 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Piekne akitusie -pozwolilam sobie poogladac ,szkoda ze my nie mamy takiej psiej gromady do biegania Quote
Taishi Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 dziękujemy bardzo :) i zapraszamy do naszej galerii :) i postaram się znaleźć resztę zdjęć z augustowskich wakacji specjalnie dla Ciebie :) Quote
Taishi Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 coś tam znalazłam, nie za dużo niestety zdjęcia Łukasza : parujący Wojciech o świcie Quote
Agappe Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Marta sprzątac miałas, a nie zdjęcia wstawiać :evil_lol: Quote
ali71 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka przyjemnosc miam ogladajac zdjecia.Az dech mi zaparlo ,nie wiem czy jestes fotografem ,ale jezeli nie to powinnas zmienic zawod-fantastyczne zdjecia Quote
Taishi Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 ali z tych zdjęć to tylko grzyby są moje, reszta jest mojego męża ( jesteśmy grafikami, ale foto też lubimy ;)) Quote
ania_wawa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ślicznie się Taichek prezentował :loveu:. Może ja się w końcu złamię i z Dajutem się na jakąś wystawę pojadę :). Quote
Taishi Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Taishi jak zwykle był rozbawiony cała sytuacją jaką jest wystawa. Więc mocno podniecony ilością zapachów latał jak wariat :) Quote
Recommended Posts