Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie kochani po długim weekendzie :)
Marta , Łukasz, jak wasz Taishi urósl!! Musimy KONIECZNIE spotkac się w większym gronie !! Trzeba kontaktować łobuzy, żeby nauczyły się zgodnie ze sobą żyć . Zdjęcia jak zawsze fantastyczne!!

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo chętnie się spotkamy, wstępnie, jeżeli będzie ładna pogoda rozmawiałyśmy z Darią o czwartku ok.16, ale może weekend?

Wrzucam kilka zdjęć z kwietniowych, słonecznych spacerków

Posted

a to pierwsza noc majówki, Taishi musiał wszystko obwąchać i sprawdzić teren ;).
A tak się kończy wkładanie łebka między sztachetki w płocie :oops:.

Posted

Minka zaspana, bo po czterch godzinach podróży (ok.1 w nocy) dotarliśmy na miejsce, Taishi zdążył się przebiec, powąchać, pobrudzić i padł :)

Posted

i w naszej galerii też...och ta ciotka...
Daria nie masz więcej zdjęć z naszego ostatniego spaceru. Może coś się znajdzie gdzie Taishi udaje, że jest grzeczny?:oops:

Posted

Ach...może bateria padła przez te jego wybryki... nie mogę powiedzieć, że klisza pękła...więc może w cyfrach to się na baterie przenosi..;)

Posted

wreszcie trochę mobilizacji i są zdjęcia:). Niestety pogoda nie sprzyjała zdjęciom w plenerze, więc zdjęcia są monotematyczne;), "łapane" w momentach kiedy deszcz chwilowo nie padał...

Posted

Taishi napisał(a):
To nasz taki mały świr z tymi zdjęciami, z pierwszego spaceru było ich ponad 200 :)

Hehe :loveu:Też tak mam. Wychodzę do lasu, na pole czy nad jezioro z psem to zawsze biorę aparat :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Oj, coś zaniedbujecie tą galerię :mad:.
Ostatnio widział tylko dwa Taishiowe portreciki :shake:.
Je chcę zdjęęęcia :placz:.