Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taishi napisał(a):
Pierwszy spacer na Polach Mokotowskichhttp://img395.imageshack.us/img395/9528/taishi1kz7.jpg

cuuuuuuuuudoooooooooooooooo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

może w następnym tygodniu uda nam się spotkać na polach?? jak pogoda dopisze?

Posted

Bardzo chętnie Agappe, w ten weekend zaczynamy na polach przedszkole, ale i tak jesteśmy tam prawie codziennie więc liczymy na spacer z rodzinką.

Posted

Bardzo dziękujemy za wszystkie miłe słowa.
A to kilka zdjęć z kolejnego spaceru. Tym razem z psami naszych rodziców.
Z Freyką, otterhoundem zabranym 2 lata temu przez moją Teściową ze schroniska. ( na zdjęciach już po wiosennym strzyżeniu:p)

i 10 miesięcznym labkiem moich Rodziców, Koffim ( który jak to mały labek ma ADHD więc niestety o zdjęcia nie jest łatwo ;) )

Posted

A teraz trochę naszych małych sukcesów...

...siad...

....tunel...(spotkaliśmy psie przedszkole agility i zaproszono nas do zabawy :) )

a teraz trochę miłości i pieszczot...

z Martą

i z Łukaszem

Posted

mam już 7 tygodni :multi:

umiem sam jeść i nawet mi smakuje ;)

i tylko to czarne coś (kot?) co ma na imię Loco troszkę mnie zaskoczyło...

...ale z nim też sobie poradzę :evil_lol:, a gdzie ten drugi?

Baloo,..... gdzie jesteś?

Posted

Taishi napisał(a):
Bardzo chętnie Agappe, w ten weekend zaczynamy na polach przedszkole, ale i tak jesteśmy tam prawie codziennie więc liczymy na spacer z rodzinką.

Taishi a w jakiej szkole macie przedszkole? Pytam bo my też byliśmy na Polach i było super, za tydzień zaczynamy posłuszeństwo - jeszcze nie wiem w jakich godzinach ale na pewno będzie okazja się spotkać:razz: Jeśli macie ochotę oczywiście.

Posted

My zapisaliśmy się do CYWILA - od soboty przedszkole, jeśli będzie fajnie to później i PT, mamy blisko, i tak jesteśmy na Polu Mokotowskim codziennie, a szkoła wydaje się być ok. Przekonamy się.

Posted

Taishi napisał(a):
My zapisaliśmy się do CYWILA - od soboty przedszkole, jeśli będzie fajnie to później i PT, mamy blisko, i tak jesteśmy na Polu Mokotowskim codziennie, a szkoła wydaje się być ok. Przekonamy się.

Szkoła jest bardzo OK tam kończyliśmy przedszkole z Taro u Pani Magdy. Taro ją kocha :loveu: U niej też będziemy na posłuszeństwie od 13.04.

Posted

Właśnie się dowiedziałem, że Pani Magda ma tyle zajęć już, że dostaniemy innego instruktora, podobno jej dobry przyjaciel i na tym poziomie co ona, ale odrobinę się zastanawiam teraz, nowy instruktor, żadnych opinii o nim nie ma... Zobaczymy.

Posted

Taishi napisał(a):
My dokładnie u tej Pani mamy być... teraz już wiem o której akitce mówiła "straszny uparciuch, ale dało się przekupić" :p

Haha - musiała go zapamiętać. Prezentowała ćwiczenie nie brania smakołyków z prawej ręki - z Tarem trwało z 10 min (nie poddała się :razz:) każdy inny pies załapał w 2 min.