Tengusia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 fretka jak to fretka slodziachna ale ja chcem duzo duzo foteczek naszego zfilcowanego amstaffka :mad: Quote
Avaloth Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Rasta jest cudowna ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: fretka oczywiście też, no ale :eviltong: wycałuj to swoje cudo ode mnie ^^ będziemy wpadać :) Quote
odrobinka1 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 oj jak ja lubię mezalianse rasowe, wielkościowe, itp:loveu::loveu:.. fretka jest cudowna, jednak piesio boski:loveu::loveu:.. gratulacje;) Quote
M&T Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='madziorna']Uuuuuu... zarasta tutaj pajęczynką... :mad: Zgadzam się! Gdzież to się podziała włąścicielka galerii? :mad::mad: Quote
UeMka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Prawie wcięło. Aktualnie mam dom zawalony tymczasami i głównym zajęciem jest pozyskiwanie środków na ich leczenie. Jeśli mam być szczera to nawet nie wiem gdzie jest mój aparat :( Rasta gubi zęby mleczne i zdemolowała mi pół pokoju jak tylko znajde aparat to mam nadzieję że jutro coś wrzucę. Quote
karolina1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 No to ja tu będe grzecznie czekać aż jakieś fotencje się tu zjawią..:evil_lol: Quote
karolina1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Hej hej !!!!!!!! Co tu się tak cicho zrobiło ????? :mad: :mad: Quote
madziorna Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Czy doczekamy się jakichś foteczek? :mad: Quote
ewatr Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 madziorna napisał(a):Czy doczekamy się jakichś foteczek? :mad: Powtarzam pytanie miesiąc pozniej :eviltong: Quote
Recommended Posts