UeMka Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Naprawdę ostatni mój post przed snem... Chciałam Wam polecić film nakręcony przez Pana Jacka Gałuszkę z Dni Psa http://www.youtube.com/watch?v=BrlzMEI9eAs Oraz wątek na którym dowiecie się więcej o akcji... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106922&page=69 Pozdrawiam i życzę miłego oglądania! Dobranoc... Quote
AguśSosnowiec Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 PIĘKNE! PIĘKNE! PIĘKNE!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 O rany jakie masz słodkie klusie :loveu: :loveu: :loveu: proszę wycałować porządnie :diabloti: Quote
Tengusia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 sliczniusie te kluseczki :loveu: i tak slodko razem wygladaja :loveu: Quote
karolina1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 http://img37.picoodle.com/img/img37/4/4/21/uemka/f_SSA41086m_101dd54.jpg tosz ty masz bestyke nie psa :evil_lol: ucałusiaj ją mocnooo :loveu: :loveu: Quote
UeMka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Widze że mój tytuł galerii troszkę niektórych zmylił bo widzę większość amstafowych cioteczek :cool1: Chciałam sprostować, otóż Rasti nie jest amstafem :cool3: (ale zaskoczenie, nie?) Nazwa galerii wzięła się stąd iż jak Rastula trafiła do mnie wyglądem bardzo przypominała jakiegoś bullowatego i zawsze jak ktoś przychodził słyszałam- o jaki słodki amstaff albo ojejku masz pitbulka! Więc moja siostra stwierdziła że może owszem wyglądała jak amstaff ale troszke zfilcowany po praniu :roll: I tak już zostało. Tertaz już żadko kiedy robi groźną mine bulka ale nazwa jej zostałą, z budowy już niestety niewiele bo wydłużyła się jak paróweczka :diabloti: Quote
madziorna Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='UeMka']Widze że mój tytuł galerii troszkę niektórych zmylił bo widzę większość amstafowych cioteczek :cool1: Chciałam sprostować, otóż Rasti nie jest amstafem :cool3: (ale zaskoczenie, nie?) Nazwa galerii wzięła się stąd iż jak Rastula trafiła do mnie wyglądem bardzo przypominała jakiegoś bullowatego i zawsze jak ktoś przychodził słyszałam- o jaki słodki amstaff albo ojejku masz pitbulka! Więc moja siostra stwierdziła że może owszem wyglądała jak amstaff ale troszke zfilcowany po praniu :roll: I tak już zostało. Tertaz już żadko kiedy robi groźną mine bulka ale nazwa jej zostałą, z budowy już niestety niewiele bo wydłużyła się jak paróweczka :diabloti: A co za różnica?... Ważne, że jest taaaaka słodziutka... :loveu: Quote
pusia2405 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hehe, tytuł rzeczywiście zmylił, co nie zmienia faktu, że kluseczka jest słodziutka i wszyscy czekamy jak będzie wyglądać za parę miesięcy... Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 UeMka napisał(a):Widze że mój tytuł galerii troszkę niektórych zmylił bo widzę większość amstafowych cioteczek :cool1: nie tytuł :cool3: kontrola :evil_lol: czy aby nikt nie rozrabia z ilością i wielkością fotek ;) Quote
UeMka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Vectra napisał(a):nie tytuł :cool3: kontrola :evil_lol: czy aby nikt nie rozrabia z ilością i wielkością fotek ;) Staram sie i mam nadzieję że jestem grzeczna :siara: Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 UeMka napisał(a):Staram sie i mam nadzieję że jestem grzeczna :siara: No jesteś , jesteś :cool3: Quote
Tengusia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 amstaff czy nie i tak slodka jest ta kluseczka :loveu: Quote
snikops Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 śliczne fotki :) DObrze, że Lamia ma już swoich właścicieli :) Quote
karolina1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 UeMka napisał(a):Widze że mój tytuł galerii troszkę niektórych zmylił bo widzę większość amstafowych cioteczek :cool1: Chciałam sprostować, otóż Rasti nie jest amstafem :cool3: (ale zaskoczenie, nie?) Nazwa galerii wzięła się stąd iż jak Rastula trafiła do mnie wyglądem bardzo przypominała jakiegoś bullowatego i zawsze jak ktoś przychodził słyszałam- o jaki słodki amstaff albo ojejku masz pitbulka! Więc moja siostra stwierdziła że może owszem wyglądała jak amstaff ale troszke zfilcowany po praniu :roll: I tak już zostało. Tertaz już żadko kiedy robi groźną mine bulka ale nazwa jej zostałą, z budowy już niestety niewiele bo wydłużyła się jak paróweczka :diabloti: Może i amstaffem nie jest ale troszeczke coś bullosiowatego w sobie ma ;) Quote
UeMka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Drodzy dogomaniacy! Nie myślałam że kiedyś stane pod murem ale jednak. Jak wiecie z wcześniejszych informacji trafiły do Agi niemowlęta psie <LINK>. Niestety ani ja ani Ona nie mamy chwilowo ani złotówki. Psy mają bardzo nikłe szanse przeżycia bez odpowiedniego mleka dla szczeniąt. Egradska znalazła mleko z Royala, stosunkowo tanie. Bardzo prosimy o wsparcie finansowe. Może być nawet w formie pożyczki (jednak dłogoterminowej) ponieważ ruszymy z bazarkami i wyprzedamy połowe majątku żeby psiaki przeżyły! Każda złotówką się liczy! Naprawdę każda! Juz nie raz widziałam jak potraficie się mobilizować i mam nadzieje że tym razem też pomożecie. Liczymy na Waszą pomoc!! Zdjęcia maluchów będą jutro... [SIZE=4]Dane do przelewów i pomocy małym psiakom podam zainteresowanym na PW lub gg 3554123 __________________ Quote
M&T Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jejkuuu! Ale twoja galeria sie szybko rozrosła!! :D ale nie dziwię się, taki śliczny przytulak *o*. Nadrobiłam już wszystkie zaległości i normalnie wszystkie fotki są zarąbiste! :D P.S. Chciałabym wam pomóc, ale nie niestety moje konto świeci pustkami :( Quote
UeMka Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Ojoj troszkę zaniedbałyśmy naszą galerię, ale to wszystko przez ten szczeniakowy zawrót głowy! Nadrobimy :diabloti: Pogoda piękna, trza baterie naładować i polecimy na jakiś dłuuugi spacerek z fotkami. Wczoraj Rasti była ze mną w pubie i strasznie chciała łyknąć piwa :evil_lol: Ma coś po swojej panci :loveu: Quote
AguśSosnowiec Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Oj tak, coś ja wiem na temat tego pubu i picia piwa przez Rasti :diabloti: Ale musze Wam ciotki powiedziec- ŻAŁUJCIE! :evil_lol: Żałujcie że jej nie widziałyście na żywo :loveu: Ma takie śliczne serduszko na tym swoim noseczku i oczka jak dwa węgielki :loveu: Quote
ewatr Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Witam :loveu: jako ze pisałas mi o fretce z Mielca to pozwoliłam sobie odwiedzic Cie na dogo :eviltong: i powiedziec ze masz cudenko nie psiaka ................. normalnie zachwyt !!!! A ten brzuch do cąłowania to sam miod :loveu: Ale i Twoja frecie bym chetnie zobaczyła na zdjeciach w galerii :p Co do Mieleckiej Freci proponuje zadzwonic do kierownika na podany numer na aukcji bo jest juz pewne zaintresowanie nia i lepiej omowic juz wstepnie wszystkie sprawy ;) Quote
AguśSosnowiec Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No wlasnie- GDZIE FOTKI FRETECZKI??!! Kto to widzial tak o niej zapomniec! :mad: :evil_lol: :eviltong: Quote
UeMka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 No doooobra, pokażę Wam, ale mam tylko pare fotek na kompie. Pierwsze spotkanie z małą Rastianną Jak znajdę reszte fotek to Wam pokażę, a tymczasem ide sie przygotować do przyjęcia kolejnego tymczasa :loveu: Quote
ewatr Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='UeMka']No doooobra, pokażę Wam, ale mam tylko pare fotek na kompie. Pierwsze spotkanie z małą Rastianną Jak znajdę reszte fotek to Wam pokażę, a tymczasem ide sie przygotować do przyjęcia kolejnego tymczasa :loveu: Długo bez tymczasowicza nie wytrzymałas :evil_lol:;) a foty cudo chcemy wiecej !!!! Quote
M&T Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 http://img01.picoodle.com/img/img01/4/4/12/uemka/f_DSC00769m_299c176.jpg boskie foto!!! :loveu: Quote
Recommended Posts