Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UeMka napisał(a):
Dziewczyny, jutro albo w poniedzialek bedzie mnóstwo zdjec, teraz nie mam jak na kompa wrzucic bo kabelek się zepsuł ;(

ooo no to super.Wpadne jutro i mam nadzieje ze beda nowe fotki
wycaluj malutka gwiazdeczke ode mnie:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ad@']ooo no to super.Wpadne jutro i mam nadzieje ze beda nowe fotki
wycaluj malutka gwiazdeczke ode mnie:loveu::loveu::loveu:

Nooo ostatecznie może między moimi całusami znajdzie się miejsce na Twoje :D A mam całowac tylko Rasti czy wszystkie zwierzaki w domu??
Pokażę Wam coś, może mi pomożecie...

To moja mała "tymczasowiczka"... Miałam nadzieje że zostanie na zawsze jednak się nie udało...

Posted

I ja witam ;) szczenie jak kazde slodkie a ze lubie bialaski to wydaje sie jeszcze sliczniejsze :loveu:

mozesz powiedziec jak mala do ciebie trafila i dlaczego tak wczesnie ? masz jakas mozliwosc sprawdzenie gdzie trafila reszta szczeniat bo domyslam sie ze jesli sunia trafila do ciebie tak szybko to i reszta maluchow pewnie nie miala mozliwosci spedzenia wiecej czasu z mamusia :(

no i czekam na nowe foteczki z niecierpliwoscia, szkoda ze mam tak malo czasu bo bym was nawiedzila z aparatem :eviltong:

Posted

Witam kochane.
Czytnik kart zakupiony więc pod wieczór zdjęcia będa na 100%
Jak tylko uporam się z wystawianiem allegro dla bidek zajme się zdjęciami Pannic :diabloti:

Posted

UeMka napisał(a):
Witam kochane.
Czytnik kart zakupiony więc pod wieczór zdjęcia będa na 100%
Jak tylko uporam się z wystawianiem allegro dla bidek zajme się zdjęciami Pannic :diabloti:

To czekamy :loveu:

Posted

Ok. Zacznę od przedstawienia Wam mojej tymczasowiczki Lamii która wczoraj znalazła nowy domek. Jednak z powodu braku kabla do aparatu nie mogłam wcześniej Wam jej pokazać,za wyjatkiem tych kilku zdjęć zrobionych telefonem, w zasadzie nawet nie było za bardzo czasu. Lamia to mała suczka urodzona 14 lutego. Bardzo mi jej brakuje...

Przepraszam Was z góry że za wiele dzisiaj o Lamii nie napiszę ale jeszcze mi smutno po tym naszym rozstaniu i jakoś mi łzy same lecą a chciałabym skończyć wklejanie zdjęć a jak już mówiłam mam ich ogrom :D Reszta już za chwilę.

Posted

Jedziemy dalej, tylko żeby nikt nie narzekał że za dużo ;)

W zasadzie nie powinnam Wam pokazywać tego ostatniego zdjęcia, bo wstyd ale chciałam żebyście zobaczyły jaka Lamia była (tzn jest ale już nie u mnie ;() olbrzymia...

Posted

Teraz kilka wspólnych zdjęć obu potworów :D
Rasti i Lamia w domu to istne piekło :diabloti:

Nie zwracajcie uwagi na bałagan bo przy tych dwóch szatanach musiałam codziennie rano zbierac rzeczy z materaca i nakłądać na niego kape w razie jakiejś wpadki. Ogólnie nie jest najgorzej bo nie widzieliście do czego jesteśmy z siostrą zdolne :diabloti:

Posted

POdobają się? :mad:

Nie wiem właścieiw co napisać :D
Na tych zdjęciach Lamia ma 9 tygodni a Rasta 11 o ile dobrze liczę :eviltong:
Zdjęcia z domowych igraszek :cool3:

Posted

Kilka fotek ze spania synchronicznego maluchów. Wtedy mogłam na nie patrzeć godzinami, był taki spokój... :diabloti:
Nie krzyczcie że wszystkie podobne ale ja lubie mieć ujęcie z każdej strony i w ogóle dzisiaj mam straszny atak tęsknoty za Lamia więc chce jej tutaj mieć jak najwięcej!

Macie już dość??
Jeszcze trochę :diabloti:

Posted

Teraz pokaże Wam jedne z pierwszych spacerów szkrabów. Poznają nowe dla nich otoczenie i nie zawsze mają czas na pozowanie więc zdjęcia sa różnej jakości :lol:

Posted

Spacerowania ciąg dalszy :razz:

Lamia tak się robi siad!!

To tyle jeśli chodzi o spacerki.
Teraz troszkę pożegnalnych zdjęć z Lamią z ostatniego dnia w domku i pora spać. Kolejne zdjęcia już niedługo...

Posted

W zasadzie o tej godzinie już mi się nic nie chcę więc po prostu wkleje zjęcia...

Jak to mówią... Nie pokazuj języka bo... :diabloti: (w tle moja siostra)

Rasti wiedziała że po raz ostatni śpi ze swoją "siostrzyczką" więc przez cały czas jej pilnowała... :-(

Moja siostra i Rasti która uwielbia być całowana po brzuszku :razz:

Posted

To chyba ostatni post na dzisiaj o ile się nie nakręce i nie zacznę wyszukiwac innych zdjęć :evil_lol:

I ostatnie godziny kiedy widziałam Lamie... Dni Psa w SCC Katowice. Domki znalazło 11 psiaków... 9 ze schroniska w Katowicach i dwa z DT w tym Lamia...