Nadja23 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pilnie poszukujemy domu dla kilkuletniej rudej suczki (kundelek, średniej wielkości), która od dłuższego czasu błąka się po Brzegu Dolnym. Pies jest wychudzony, w nie najlepszym stanie fizycznym. Dlatego potrzebuje jak najszybciej opieki. Ruda jest wyjątkowo ufna w stosunku do ludzi i łagodna wobec innych zwierząt. Kontakt: 607368516 Może komuś Ruda zaginęła? Quote
Nadja23 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Link do wiekszego zdjecia .... http://img522.imageshack.us/my.php?image=rudaaavp1.jpg Quote
Slomka22 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 podobna do mojego zaginionego rudzielca - trzymam kciuki za znalezienie jej wlascicieli starych lub nowch Quote
Nadja23 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Slomka! Rzeczywiscie bardzo podobna, szkoda, ze to nie Twoj pies :| mam nadzieje,ze jednak, ze Twoj sie znajdzie i naszej Rudej wlasciciel takze ... Dzis rozwieszamy ogloszenia, moze sie uda? Pozdrawiam Quote
Nadja23 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 ...porozwieszalysmy plakaty prawie wszedzie :) trzymajmy teraz kciuki, zeby sie udalo!! Quote
Nadja23 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Rudzielcu kochany...mam nadzieje,ze domek sie znajdzie do poniedzialku :( bo inaczej...nie wiem co sie stanie... jak pomoc:((( Quote
Nadja23 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Nie tracimy nadziei, jednak nikt sie do tej pory nie odezwal;( a ruda niedlugo bedzie muaiala opuscic dom tymczasowy ;( nie wiem co dalej bedzie... ;( Quote
Nadja23 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Domku niestety nie ma jak na razie...dzis wychodzi gazeta lokalna z ogloszeniem, wiec trzymajmy kciuki :mad: Quote
Slomka22 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Nadja w piatki w wieczorze wroclawia i w gazecie wyborczej tez drukuja ogloszenia za darmo o znalezionych i zgubionych psach ewelina.oleksy@gazeta.wroc.pl (WW) listy@wroclaw.agora.pl (GW) Quote
Nadja23 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Niestety nikt sie nie odezwal, tylko jeden telefon byl i to jeszcze pomylka, bo ktos chcial szczeniaka :angryy: ehhh... a Ruda nie moze zostac u mojej kolezanki :( ale co z tego jak w takiej sytuacji jest wiele takich psow...trzeba miec naprawde szczescie,zeby trafic na dobry dom! Quote
Nadja23 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Przeszukalam chyba wszytskie fora o zaginionych psach i niestety nikt jej nie szuka, wiec pewnie wyrzucona, niepotrzebna byla...trudno...trzeba jej znalezc domek...dzis byla u weterynarza, bo gryzie sie caly czas z jednej strony i ma ranki...podobno to na tle nerwowym... a jak sie zdenerwowala jak ja pani weterynarz ukłuła :razz: piekne zabki pokazala. Bo ogolnie jest zadbana. Piekna z niej psina sie zrobila , bo Irminka o nia dba :lol: szkoda,ze nie moze u niej zostac :shake: ale nic tam...trzeba szukac domku!!! Quote
Nadja23 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Ruda jest cudowna...zaluje,ze nie mam mozliwosci jej wziac do siebie:mad: Quote
Slomka22 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a moze dasz rade wyogspodarawac dla niej maly kacik ;) Quote
Nadja23 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Ruda zostanie u mojej kolezanki :D rodzinka postanowila...w dzien w ktorym jacys panstwo mieli ja wziac do siebie :) moze by wzieli, moze nie, ale najwazniejsze, ze znalazly idealny dla niej dom :multi: Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :multi::multi::multi::multi: kollejne wspaniałe wieści ;) Quote
Slomka22 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to super - usciskaj ode mnie ta ruda mordeczke ;) Quote
Recommended Posts