Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pilnie poszukujemy domu dla kilkuletniej rudej suczki (kundelek, średniej wielkości), która od dłuższego czasu błąka się po Brzegu Dolnym.
Pies jest wychudzony, w nie najlepszym stanie fizycznym.
Dlatego potrzebuje jak najszybciej opieki.
Ruda jest wyjątkowo ufna w stosunku do ludzi i łagodna wobec innych zwierząt.
Kontakt: 607368516
Może komuś Ruda zaginęła?

Posted

Slomka!
Rzeczywiscie bardzo podobna, szkoda, ze to nie Twoj pies :| mam nadzieje,ze jednak, ze Twoj sie znajdzie i naszej Rudej wlasciciel takze ...
Dzis rozwieszamy ogloszenia, moze sie uda?
Pozdrawiam

Posted

Nie tracimy nadziei, jednak nikt sie do tej pory nie odezwal;( a ruda niedlugo bedzie muaiala opuscic dom tymczasowy ;( nie wiem co dalej bedzie... ;(

Posted

Niestety nikt sie nie odezwal, tylko jeden telefon byl i to jeszcze pomylka, bo ktos chcial szczeniaka :angryy: ehhh...
a Ruda nie moze zostac u mojej kolezanki :( ale co z tego jak w takiej sytuacji jest wiele takich psow...trzeba miec naprawde szczescie,zeby trafic na dobry dom!

Posted

Przeszukalam chyba wszytskie fora o zaginionych psach i niestety nikt jej nie szuka, wiec pewnie wyrzucona, niepotrzebna byla...trudno...trzeba jej znalezc domek...dzis byla u weterynarza, bo gryzie sie caly czas z jednej strony i ma ranki...podobno to na tle nerwowym... a jak sie zdenerwowala jak ja pani weterynarz ukłuła :razz: piekne zabki pokazala. Bo ogolnie jest zadbana. Piekna z niej psina sie zrobila , bo Irminka o nia dba :lol: szkoda,ze nie moze u niej zostac :shake: ale nic tam...trzeba szukac domku!!!

• 2 weeks later...
Posted

Ruda zostanie u mojej kolezanki :D rodzinka postanowila...w dzien w ktorym jacys panstwo mieli ja wziac do siebie :) moze by wzieli, moze nie, ale najwazniejsze, ze znalazly idealny dla niej dom :multi: