Tweety Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Gibutkowa']Dzięki za info, dam znać jak pójdzie kaska. A gdzie wysłać te kupony do kina? I jak masz chwilkę to daj znać co u małej :) bilety mogą iść na adres AFN Al. Słowackiego 17a pok.9 31-159 Kraków panna próbuje podnosić się. Bieżące informacje są na miau w tym wątku Miau.PL • Zobacz temat - Filunia-Misiunia - wraca czucie w lewej łapce:)) i na afn-ie FORUM FUNDACJI AFN :: Zobacz temat - Filka ze złamanym kręgosłupem .... Quote
LadyS Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Tweety, wyczyść proszę skrzynkę, mam do Ciebie pewną propozycję ;) Quote
Tweety Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 ladySwallow napisał(a):Tweety, wyczyść proszę skrzynkę, mam do Ciebie pewną propozycję ;) proszę bardzo! Quote
Yorija Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Tweety napisał(a):Firek - starszy, spokojny, kilkuletni kocurek, który latem ubiegłego roku przybłąkał się nie wiadomo skąd. Był dokarmiany przez 90-letnią staruszkę, ale ona nie ma już sił zajmować się nim, zwłaszcza, odkąd zaczęły się jego problemy zdrowotne. Początkowo był płochliwy i nieufny, nie chciał nawet w największe mrozy wejść do domu. Obecnie chodzi za człowiekiem przy nodze jak piesek, wołany po imieniu odpowiada, lubi głaskanie i przytulanie, jest bardzo kontaktowy. Utyka troszkę na prawą przednią łapkę, w stopie brakuje jednego paluszka. Kocurek jest wykastrowany, pięknie korzysta z kuwety i czeka na szczepienie. W szpitaliku bardzo tęskni za człowiekiem. Nie boi się psów, przynajmniej takich niedużych. Z powodzeniem mógłby zamieszkać w domu z ogrodem, o ile miałby zapewnioną dobrą opiekę. a tak wyglądał w latach swojej świetności, kto podejmie się doprowadzić go do takiej formy? jest u nas na Wilopolu, zaprzyjaźnił się z Negrittą, a możliwe, że nawet się zakochał w niej;) mój Ci on :-) Quote
Tweety Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Yorija napisał(a):mój Ci on :-) i to była bardzo słuszna decyzja :loveu: Quote
malagos Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 a co tu tak cicho? Kraków, żyjecie? Quote
Gibutkowa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 AFN teraz ma maluszki do wyadoptowania - odratowane przez wolontariuszy :) Miau.PL • Zobacz temat - 5 MALEŃTASÓW W DT - BRAK KASY! SZUKAMY DS INACZEJ SCHRON!! pewnie dlatego się nie odzywają ;) Quote
malagos Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Czyżby się wypisały z dogomanii?... :cool1: Quote
noemik Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 nie ma czasu na pisanie, wszystko jest na miau... Quote
malagos Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 noemik napisał(a):nie ma czasu na pisanie, wszystko jest na miau... to jednak miau górą :roll: A szkoda, bo to jeden z moich ulubionych watków, odkad mam Borysa. A na miau rzadko wchodzę. Quote
noemik Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 myślę, że Tweety niedł€go znów się tu pojawi. :) Quote
Tweety Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 sorry, chwilę mnie nie było:oops: Nie wiedziałam, że ktos tu czeka na nas jakoś szczególnie Jako, że ten wątek traktuje tylko jako taki informacyjny co u nas ciekawego, bo na dogo nie pomaga nam nikt od dość dawna a pracy mieliśmy multum z nowymi zwierzakami, przygotowaniem do wystawy kotów gdzie mieliśmy nasze stoisko, z przeprowadzką 10 kotów i klamotów z jednego lokalu fundacyjnego skąd z powodu siły wyższej musieliśmy się wynieść więc nawet nie było kiedy co napisać. Wystawa bardzo się udała, troszkę podreperowalismy nasz budżet a raczej zapłacilismy zaległą fakturę na 2 tys zł, także jak na dwa dni ciężkiej, 9-godzinnej orki było fajnie. Na ten moment mamy część kotów w jednym tylko lokalu, reszta jest na DT, w ogóle mamy ich ok 70. Oczywiście co jeden to ładniejszy :razz:. Nowe nabytki są malutkie i mocno puchate ale wydajemy je jako bonusy do innych :eviltong: a z wystawy zostały nam jeszcze firmowe kubeczki, jeżli ktoś chętny to zapraszam. 23 zł koszt kubka 13 zł koszt przesyłki (oszalała ta poczta :angryy:) Quote
Tweety Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 z sądu przyszło dzisiaj zawiadomienie, że otrzymaliśmy status organizacji pożytku publicznego czyli OPP. W związku z tym od 1.01.10 można przekazywać 1% podatku naszej fundacji już z wykorzystaniem naszego nr KRS (do tej pory korzystaliśmy grzecznościowo z konta Vivy!) Przyszła też dzisiaj informacja z Siemianowic odnośnie Nastusi - u panny rozrost błony śluzowej, ciągły i kiepski do przerwania. Na razie jesteśmy umówieni na kolejną wizytę u dr Aleksiewicza i operację (koszt - 500 zł) - będzie jej czyścił zatoki. Standardowo taki zabieg powtarza się co 8 m-cy, rok ale może się okazać, że nie trzeba będzie powtarzać go wcale. Jako, że są to zmiany zmierzające ku nowotworowym przydałaby się radioterapia ale w Polsce ponoć nie ma takiej możliwości, nie wiem jak po sąsiedzku. A ta kocina ma taka straszliwą wolę życia! Oczywiście zostaje na ten moment dożywotnim rezydentem chyba, że trafi się ktoś kogo rzuci na kolana i będzie ją leczył sam, póki się da i póki nie będzie to za duże obciążenie dla niej. Może w międzyczasie ktoś coś wymyśli ... Quote
Kamila_s Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tweety jak moge porobic ogloszenia...potrzebuje zdjecia kociakow i trzasne gdzie moge;);) podaje moj email kamila_s@hotmail.it Quote
Tweety Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Kamila_s']Tweety jak moge porobic ogloszenia...potrzebuje zdjecia kociakow i trzasne gdzie moge;);) podaje moj email kamila_s@hotmail.it Kamila dzięki :loveu: Tutaj, w pierwszym poście, jest wszystko zebrane i uaktualniane w miarę na bieżąco http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=101550 . Jest też napisane kto na jakich portalach ogłasza Quote
malagos Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dzięki, Tweety, za relację. Uspokoiłaś mnie,żyjesz, to najważniejsze :p Quote
Kamila_s Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tweety juz ogladnelam zdjecia z miau;) w weekend popracuje nad ogloszeniami..nie widze tylko namiarow...w sensie ,przy niektorych futrzakach nie widze numeru telefonu itd;) Tweety moglabys mi wyslac na priva do Ciebie namiary?? Quote
Tweety Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 malagos napisał(a):Dzięki, Tweety, za relację. Uspokoiłaś mnie,żyjesz, to najważniejsze :p myślisz, że dałabym się wykończyć?:cool3: nie ma tak dobrze. Co prawda w międzyczasie uśpiono mnie ale to nie był morbital więc wróciłam do naszych ogonów :razz: Quote
Tweety Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Kamila_s napisał(a):Tweety juz ogladnelam zdjecia z miau;) w weekend popracuje nad ogloszeniami..nie widze tylko namiarow...w sensie ,przy niektorych futrzakach nie widze numeru telefonu itd;) Tweety moglabys mi wyslac na priva do Ciebie namiary?? mój telefon w sieci jest w tysiącu miejsc więc i tu mogę - 505 052 892 Quote
weszka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Tweety napisał(a): a z wystawy zostały nam jeszcze firmowe kubeczki, jeżli ktoś chętny to zapraszam. 23 zł koszt kubka 13 zł koszt przesyłki (oszalała ta poczta :angryy:) Namówiłam znajomego kociarza :multi: Na PW poproszę dane do przelewu, a ja podam dane do wysyłki. Quote
Tweety Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 weszka napisał(a):Namówiłam znajomego kociarza :multi: Na PW poproszę dane do przelewu, a ja podam dane do wysyłki. weszko, wielkie dzięki :loveu:a który został wybrany? proszę o wpłatę na: Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19 14 - 100 Ostróda Numer konta: VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 z dopiskiem "koty Kraków - kubek" Quote
Recommended Posts