Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorija']Mam 25 szt takich stojaczków z IKEI:

Gdyby ktoś dał radę wyprodukować z nich bazarek to przeznaczę wszystkie na Wasze kociaki.

ogromne dzięki :loveu: a czy możemy taki bazarek zrobić na miau? jaka cena wywoławcza?

Posted

Tweety napisał(a):
ogromne dzięki :loveu: a czy możemy taki bazarek zrobić na miau? jaka cena wywoławcza?

A może zarówno na miau i tutaj - :-) Podzielić na dwie części 12 i 13 :-) może branie będzie lepsze :-)

W Ikei są po 9.99 - proszę zasugerują jakąś cenę - wg uznania.
z ich strony ściągniete :

Główne cechy produktu
Kilka stojaków można układać jeden na drugim, aby zrobić miejsce na większą ilość płyt CD itp.

Rozmiary:
Szerokość: 31 cm
Głębokość: 15 cm
Wysokość: 17 cm

stal, przeciwkorozyjna fosforanowa powłoka, Barwiona szpachla epoksydowo/poliestrowa w proszku

Postaram się na jutro zrobić zdjęcia tych, które są u mnie - żeby nie wykorzystywać zdjęć IKEI.

Posted

[quote name='Tweety']będę bardzo wdzięczna za pomoc :loveu:

To jutro się za to zabieram :).

Póki co potrzebuję skonsultować jaką cenę im dać (myślałam o Kup Teraz?) + jakie będą koszty wysyłki.

Posted

[quote name='zdwrdwd']To jutro się za to zabieram :).

Póki co potrzebuję skonsultować jaką cenę im dać (myślałam o Kup Teraz?) + jakie będą koszty wysyłki.

5zł to dużo czy mało za coś takiego?
A co do kosztów to jak to ustalić? Na poczcie wymiarowo czy wagowo liczą za paczki?

Posted

Yorija napisał(a):
5zł to dużo czy mało za coś takiego?
A co do kosztów to jak to ustalić? Na poczcie wymiarowo czy wagowo liczą za paczki?

w tym przypadku wagowo. Myślę, że cena wywoławcza 5 zł może być i alternatywnie kup teraz za 10 zł

Posted

Tweety napisał(a):
w tym przypadku wagowo. Myślę, że cena wywoławcza 5 zł może być i alternatywnie kup teraz za 10 zł

Trzeba zważyć taki jeden stojak (razem z opakowaniem) i zobaczyć ile będzie kosztowała wysyłka - jako paczka, bo taki stojak bynajmniej nie ma wymiarów listu ;).

Posted

zdwrdwd napisał(a):
Trzeba zważyć taki jeden stojak (razem z opakowaniem) i zobaczyć ile będzie kosztowała wysyłka - jako paczka, bo taki stojak bynajmniej nie ma wymiarów listu ;).

Hmm a co w przypadku gdy ktos zamówi więcej niż jeden? I narazie nie wiem w co dokładnie to zapakuję. Wymiary podałam. Jeden stojak nie waży 1kg więc orientacyjnie można podać jak za paczkę do 1kg.
A w razie czego już po zapakowaniu mogę się zorientować ile to będzie na poczcie kosztowało i ewentualnie skontaktować się z adresatem. Jak by się okazało że mniej niż za paczkę do 1kg to pieniądzę moge zwrocić lub za zgodą nabywcy nadwyżkę przekazać na kociaki.
Nie wiem czy tak na bazarkach można i czy się tak praktykuje.

Posted

[quote name='Yorija']Hmm a co w przypadku gdy ktos zamówi więcej niż jeden? I narazie nie wiem w co dokładnie to zapakuję. Wymiary podałam. Jeden stojak nie waży 1kg więc orientacyjnie można podać jak za paczkę do 1kg.
A w razie czego już po zapakowaniu mogę się zorientować ile to będzie na poczcie kosztowało i ewentualnie skontaktować się z adresatem. Jak by się okazało że mniej niż za paczkę do 1kg to pieniądzę moge zwrocić lub za zgodą nabywcy nadwyżkę przekazać na kociaki.
Nie wiem czy tak na bazarkach można i czy się tak praktykuje.

Jeśli kupujący się zgodzi na ewentualne zapłacenie nadwyżki to można ;).

Jutro zabieram się za robienie bazarku. Czyli co pół na pół z tymi stojakami? 12 czy 13 na dogo?

Posted

Patia napisał(a):
Tweety czy przyda się Wam jedzonko Royal baby dla kociaków od 1 do 4 miesiąca zycia ?

jak najbardziej, wielkie dzięki :loveu:, takich ogonków mamy teraz 10, pozostałe 10 dorasta

Posted

Ank@2 napisał(a):
pomyliłam wątki :oops:

ale dobrze, że jesteś, może udałoby się od przyszłego tygodnia przymierzyć się do "Twoich" kociaków spod kościoła. Darmowe sterylki to jedyne co możemy robić w obecnej sytuacji:oops:

Posted

z tego wszystkiego nie napisałam, że Beksa od wczoraj jest w domu:loveu: Ciachnęliśmy wczoraj Kacperka i dwie bezdomne koteczki. Leon pomaleńku zdrowieje ale trzeba chodzić 3 razy dziennie na Wielopole aby go karmić strzykawką, bo sam nie może jeść:shake:
U Patki też nie wesoło, dwa maluszki cały czas próbują odejść, w przypadku jednego to ponoć tylko cud go uratuje:-(.
Wykańczamy kociarnię (nas wykończyła już jakiś czas temu - głównie finansowo:mad:), w sobotę chyba odbędzie się malowanie i pomaleńku będzie można się przenosić