Kinya Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 weszka napisał(a):Mojej mamie jest obojętny wygląd - byle to była kociczka młoda, kuwetkowa i baaardzo przytulaśna. Dobrze by też było gdyby tolerowała psy ale jeśli nie to damy sobie radę i bez tego. No to nic bardziej pasującego niż "moja" Julka nie znajdziecie ;) Młoda, kuwetkowa, a przytulaśna tak, że mogłaby z miłości człowieka udusić :lol:. serio! Do psów ma dystans, może jakiś kiedyś ją zaatakował na podwórku skąd ją wzięłam? Do innych kotów przyjacielska i zdziwiona kiedy ją atakują. I nie przestaje mruczeć, nigdy nie widziałam kota, który traktorzy bezustannie :loveu: Quote
EVA2406 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Bieduś straszny ten mały piwniczny :-(. Tweety, a ja tak nieśmiało zapytam: może w sprawie tej koteńko pogadać z Malagos? Ona mówiła, że może przyjąć jednego tymczasa. Gosiu :oops:..............cały czas myślę o tej kici :-( Quote
Tweety Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Kinya napisał(a):No to nic bardziej pasującego niż "moja" Julka nie znajdziecie ;) Młoda, kuwetkowa, a przytulaśna tak, że mogłaby z miłości człowieka udusić :lol:. serio! Do psów ma dystans, może jakiś kiedyś ją zaatakował na podwórku skąd ją wzięłam? Do innych kotów przyjacielska i zdziwiona kiedy ją atakują. I nie przestaje mruczeć, nigdy nie widziałam kota, który traktorzy bezustannie :loveu: tak, Julka pasuje bardzo dobrze do opisu:loveu: Quote
Tweety Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 EVA2406 napisał(a):Bieduś straszny ten mały piwniczny :-(. Tweety, a ja tak nieśmiało zapytam: może w sprawie tej koteńko pogadać z Malagos? Ona mówiła, że może przyjąć jednego tymczasa. Gosiu :oops:..............cały czas myślę o tej kici :-( myślę, że w jej przypadku to byłby dożywotni tymczas, tak jak kiedyś Kinya dała taki Babuni Quote
Tweety Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 j3nny napisał(a):a co sie dzieje z tym kociakiem Bono? teoretycznie jedzie jutro do Lublina, w praktyce zobaczymy, bo nie mam wieści z wizyty przedadopcyjnej A Miszka poddał się, przed swoja ostatnią drogą za TM zjadł jeszcze mięsko, wypił mleko i poszedł tam gdzie nie ma cierpienia, nieczułych ludzi i głodu :placz::placz::placz: Quote
Tweety Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 malagos napisał(a):Nie wiem, czy w przypadku tego kotka ze swierzbem nie lepsza by była eutanazja :-( już nie ma takiej potrzeby Quote
Tweety Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 troszkę słońca w ten ponury dzień czyli nasz fundacyjny Boczuś z niańkiem Hektorem Quote
liryka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Tweety napisał(a): A Miszka poddał się, przed swoja ostatnią drogą za TM zjadł jeszcze mięsko, wypił mleko i poszedł tam gdzie nie ma cierpienia, nieczułych ludzi i głodu :placz::placz::placz: :-( :-( wiedzial, ze trzeba zaczekac, az go znajdziesz i odejsc wsrod troski. wroci. w innym futerku. rycze jak glupia, bardzo trzymalam za niego kciuki. cierpienie maluchow jest najtrudniejsze. Quote
malagos Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Nie wiem, czy w przypadku tego kotka ze swierzbem nie lepsza by była eutanazja :-( Quote
Isabel Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Wielki żal :placz: tyle się nacierpiał biedaczek, sam, w samotności, a teraz jak pojawiła się szansa, nie miał już sił walczyć:-( Maleńki [*] [*] [*] Quote
weszka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Biedaczek :( Przynajmniej nie odszedł sam w piwnicy... Quote
Tweety Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 mamy kolejny kwiatek do kożucha, jutro, pojutrze dojadą kotka z piątką maluszków 1,5 miesiąca, kotka 3-miesięczna bardzo puchata i 3 podrostki, całość zabrana pijakowi, który zamykał je na kilka dni w pustych pomieszczeniach i lazł w p... znaczy daleko :evil: :evil: :evil: Quote
Tweety Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 przyjechały w poniedziałek, pierwsze fotki: na początek Pusia-Kluska w Krakvecie a to już maluszki, fotki jeszcze z Chirona, liczę na późniejsze robione przez Cinciana :wink: to chyba dziewczynka ta na przedzie tu widok na wszystkie mamusia śliczna marmurkowa a wzdłuż kręgosłupa ma 2-3 podłużne paski czarne a to podrostki, płeć jeszcze nieznana ten jest super, taki marmurkowy Quote
Tweety Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 a oto Figa, patrzcie i podziwiajcie :D sceneria łazienkowa może nie najciekawsza, fotki też trudno zrobić, bo pannica ciągle leci przytulać się :wink: Quote
Isabel Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jaka śliczna puchata, i te frędzelki na uszkach - cudo :loveu: Quote
j3nny Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Tweety']przyjechały w poniedziałek, pierwsze fotki: na początek Pusia-Kluska w Krakvecie o mamo jaki szkrabik sliczny! te oczka takie juz zostana stalowe czy zmienia kolor? Quote
Tweety Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 j3nny napisał(a):o mamo jaki szkrabik sliczny! te oczka takie juz zostana stalowe czy zmienia kolor? chyba zostaną, bo panna będzie miała 5-6 tydzień Quote
Kamila_s Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Tweety dodalam allegro cegielkowe i Twoje kotki na profil n-k... mam nadzieje,ze sprzedaz cegielek ruszy pelna para!! Prosze podaj mi swoj numer gg w przypadku gdy ludzie by chcieli pomoc niezaleznie od cegielek i w sprawie adopcji. Quote
Tweety Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Kamila_s napisał(a):Tweety dodalam allegro cegielkowe i Twoje kotki na profil n-k... mam nadzieje,ze sprzedaz cegielek ruszy pelna para!! Prosze podaj mi swoj numer gg w przypadku gdy ludzie by chcieli pomoc niezaleznie od cegielek i w sprawie adopcji. Kamila_s, niesamowitą robotę zrobiłaś:multi::multi::multi: Quote
Kamila_s Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Tweety widzialas???juz nowe cegielki ruszyly???? chyba bede siedziala do rana dzis i rozsylala...ale jestem szczesliwa..spiaca,ale szczesliwa bo bedzi troszke piniazkow na leczenie:multi::multi::multi::multi: Quote
Tweety Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Kamila_s napisał(a):Tweety widzialas???juz nowe cegielki ruszyly???? chyba bede siedziala do rana dzis i rozsylala...ale jestem szczesliwa..spiaca,ale szczesliwa bo bedzi troszke piniazkow na leczenie:multi::multi::multi::multi: widziałam i to chyba cuda przedświateczne:loveu: Quote
Recommended Posts