Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Mojej mamie jest obojętny wygląd - byle to była kociczka młoda, kuwetkowa i baaardzo przytulaśna. Dobrze by też było gdyby tolerowała psy ale jeśli nie to damy sobie radę i bez tego.

No to nic bardziej pasującego niż "moja" Julka nie znajdziecie ;) Młoda, kuwetkowa, a przytulaśna tak, że mogłaby z miłości człowieka udusić :lol:. serio!
Do psów ma dystans, może jakiś kiedyś ją zaatakował na podwórku skąd ją wzięłam? Do innych kotów przyjacielska i zdziwiona kiedy ją atakują.
I nie przestaje mruczeć, nigdy nie widziałam kota, który traktorzy bezustannie :loveu:

Posted

Bieduś straszny ten mały piwniczny :-(.

Tweety, a ja tak nieśmiało zapytam: może w sprawie tej koteńko pogadać z Malagos? Ona mówiła, że może przyjąć jednego tymczasa.
Gosiu :oops:..............cały czas myślę o tej kici :-(

Posted

Kinya napisał(a):
No to nic bardziej pasującego niż "moja" Julka nie znajdziecie ;) Młoda, kuwetkowa, a przytulaśna tak, że mogłaby z miłości człowieka udusić :lol:. serio!
Do psów ma dystans, może jakiś kiedyś ją zaatakował na podwórku skąd ją wzięłam? Do innych kotów przyjacielska i zdziwiona kiedy ją atakują.
I nie przestaje mruczeć, nigdy nie widziałam kota, który traktorzy bezustannie :loveu:

tak, Julka pasuje bardzo dobrze do opisu:loveu:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Bieduś straszny ten mały piwniczny :-(.

Tweety, a ja tak nieśmiało zapytam: może w sprawie tej koteńko pogadać z Malagos? Ona mówiła, że może przyjąć jednego tymczasa.
Gosiu :oops:..............cały czas myślę o tej kici :-(

myślę, że w jej przypadku to byłby dożywotni tymczas, tak jak kiedyś Kinya dała taki Babuni

Posted

j3nny napisał(a):
a co sie dzieje z tym kociakiem Bono?

teoretycznie jedzie jutro do Lublina, w praktyce zobaczymy, bo nie mam wieści z wizyty przedadopcyjnej

A Miszka poddał się, przed swoja ostatnią drogą za TM zjadł jeszcze mięsko, wypił mleko i poszedł tam gdzie nie ma cierpienia, nieczułych ludzi i głodu :placz::placz::placz:

Posted

Tweety napisał(a):

A Miszka poddał się, przed swoja ostatnią drogą za TM zjadł jeszcze mięsko, wypił mleko i poszedł tam gdzie nie ma cierpienia, nieczułych ludzi i głodu :placz::placz::placz:

:-( :-( wiedzial, ze trzeba zaczekac, az go znajdziesz i odejsc wsrod troski. wroci. w innym futerku.

rycze jak glupia, bardzo trzymalam za niego kciuki. cierpienie maluchow jest najtrudniejsze.

Posted

mamy kolejny kwiatek do kożucha, jutro, pojutrze dojadą kotka z piątką maluszków 1,5 miesiąca, kotka 3-miesięczna bardzo puchata i 3 podrostki, całość zabrana pijakowi, który zamykał je na kilka dni w pustych pomieszczeniach i lazł w p... znaczy daleko :evil: :evil: :evil:

Posted

przyjechały w poniedziałek, pierwsze fotki:

na początek Pusia-Kluska w Krakvecie

a to już maluszki, fotki jeszcze z Chirona, liczę na późniejsze robione przez Cinciana :wink:

to chyba dziewczynka ta na przedzie

tu widok na wszystkie

mamusia śliczna marmurkowa a wzdłuż kręgosłupa ma 2-3 podłużne paski czarne

a to podrostki, płeć jeszcze nieznana

ten jest super, taki marmurkowy

Posted

a oto Figa, patrzcie i podziwiajcie :D

sceneria łazienkowa może nie najciekawsza, fotki też trudno zrobić, bo pannica ciągle leci przytulać się :wink:

Posted

[quote name='Tweety']przyjechały w poniedziałek, pierwsze fotki:

na początek Pusia-Kluska w Krakvecie

o mamo jaki szkrabik sliczny! te oczka takie juz zostana stalowe czy zmienia kolor?

Posted

Tweety dodalam allegro cegielkowe i Twoje kotki na profil n-k...

mam nadzieje,ze sprzedaz cegielek ruszy pelna para!!

Prosze podaj mi swoj numer gg w przypadku gdy ludzie by chcieli pomoc niezaleznie od cegielek i w sprawie adopcji.

Posted

Kamila_s napisał(a):
Tweety dodalam allegro cegielkowe i Twoje kotki na profil n-k...

mam nadzieje,ze sprzedaz cegielek ruszy pelna para!!

Prosze podaj mi swoj numer gg w przypadku gdy ludzie by chcieli pomoc niezaleznie od cegielek i w sprawie adopcji.

Kamila_s, niesamowitą robotę zrobiłaś:multi::multi::multi:

Posted

Tweety widzialas???juz nowe cegielki ruszyly????
chyba bede siedziala do rana dzis i rozsylala...ale jestem szczesliwa..spiaca,ale szczesliwa bo bedzi troszke piniazkow na leczenie:multi::multi::multi::multi:

Posted

Kamila_s napisał(a):
Tweety widzialas???juz nowe cegielki ruszyly????
chyba bede siedziala do rana dzis i rozsylala...ale jestem szczesliwa..spiaca,ale szczesliwa bo bedzi troszke piniazkow na leczenie:multi::multi::multi::multi:

widziałam i to chyba cuda przedświateczne:loveu: