Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paros napisał(a):
Właśnie biorę się za koty ;) chcę je dodać do strony kotów w potrzebie i rozgłosić w necie.
A czy mają maluszki allegro?:roll:

niestety, zaden z nich chyba nie ma, przynajmniej ja im nie wystawiałam z braku czasu:shake:
Kanał - total, mam dwa maluchy od Miuti u siebie, bo nie chcą jeść i trzeba je karmić na siłę co 2-3 godziny. Trochę wspomoże mnie mója najstarsza córka. Dzwoniła dzisiaj kobitka, której podrzucono karton z 3 maluchami pod drzwi. Nie weźmie ich, bo ma 3 psy i 3 koty. Zatrzymała je do jutra. Przecież nie oddamy ich do schronu. Adopcje są zerowe!!! Mamy w tym momencie 35 kotów a od jutra pewnie 38. Jeden ubył, bo po prostu umarł ale zdaje się, że nie o to chodzi ..... Nie wiem już gdzie je umieszczać i czym za to wszystko płacić. U Fruzi zostało chyba około 300 zł na koncie. Na kotach Krk jest więcej ale w przyszłym tygodniu jest operacja tej kotki, która ma raka. W Chironie na szczęście tylko jedna kotka, która ma być przez tydzień ale do szczepienia, odrobaczenia, odpchlenia i wyleczenia świerzba. Pewnie dojdą te 3 maluchy, bo już nigdzie ich nie wcisnę :shake: No przecież idzie się wyhuśtać z bezsilności:-(

Posted

Tweety napisał(a):
Pozostałe niestety nie nadają się na razie do adopcji, bo są chore.
A czy Sheridan ma zrobione allegro? Bo on już powinien iść do domu

OK to mi wystarczy. Sheridana nie wystawiałam chyba że ktoś inny. Jasne dla mnie i przejrzyście.

Posted

Isadora7 napisał(a):
OK to mi wystarczy. Sheridana nie wystawiałam chyba że ktoś inny. Jasne dla mnie i przejrzyście.

to ja poprosze również o Sheridana - 11-miesięczny, baaardzo przytulasty kocurek, z bezwładną łapką, wykastrowany poszukuje odpowiedzialnego opiekuna, który nie zapomni, że Sheridan wymaga szczególnej uwagi

Posted

Tweety napisał(a):
to ja poprosze również o Sheridana - 11-miesięczny, baaardzo przytulasty kocurek, z bezwładną łapką, wykastrowany poszukuje odpowiedzialnego opiekuna, który nie zapomni, że Sheridan wymaga szczególnej uwagi

Zdjęcia poproszę.

Posted

Isadoro - Dziękujemy za ogłoszenia !!!!

Parosku - Ty pilnuj Allegro koteczków JoliK ! I "naszych" psiaków. Inaczej się całkiem pogubimy... A Ty nie nadążysz...
Tylko na swoją stronę dajesz wszystkie.
Musimy coś jeszcze wymodzić... Za dużo kocinek... Potrzebne wiele domów...

Tweety - sytuacja finansowa jak widzę wygląda fatalnie !!!!
Nawet u Fruzieńki...
Brak wystawiających bazarki też sporo ujmuje...
Pilnie poszukujemy Osób z doświadczeniem "bazarkowym" !!!

Bardzo też prosimy - pomóżcie w finansowaniu tych wszystkich kocich nieszczęść !!!!
Trzeba je ratować...

Każdy grosz jest teraz ważny !!!
Wpłaty na AFN "Koty Krk"

Posted

Nie wiem co robić z bazarkami wystawionymi na miau...
Nie idą nikt do nich nie zagląda a ja od dłuższego czasu mam problem z wejściem na miau bo nie chce mnie wpuszczać wcale lub przy każdym bazarku muszę się na nowo logować .....

Posted

BeataSabra napisał(a):
Nie wiem co robić z bazarkami wystawionymi na miau...
Nie idą nikt do nich nie zagląda a ja od dłuższego czasu mam problem z wejściem na miau bo nie chce mnie wpuszczać wcale lub przy każdym bazarku muszę się na nowo logować .....

spróbuję podnosić ale pewnie nieregularnie.
Beatka, ja nie mam pieniędzy od tej dziewczyny od kolczyków albo nie mogę znaleźć:shake:

Posted

maluchy na szczęście zaczęły jeść po pierwszym dniu przymusowego karmienia. Niestety, skazane są na klatkę, bo ich mama nie żyje, brat nie żyje, cholera wie czy nie są jakieś białaczkowe ale na razie nie będę ich stresować testami, bo nawet nie ma jak im tej krwi utoczyć Za to są bardzo miziaste i mruczaczowe. Wykorzystują każdą chwilę na przytulanie, małe mysiorki

no i doszły te 3 maluszki, jadą dzisiaj do Kiwi ale tylko na tydzień, bo wykorzystujemy nieobecność domowników a co dalej? Eh....

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Isadoro - jestem pod wrażeniem Twojej pomysłowości !!!!

Pilnie potrzebne miejsca tymczasowe dla kociaków !!!!
Prosimy o tego typu pomoc !!!!!

I niestety jak zwykle o wsparcie finansowe...

I dom dla Mufasy....
Jak na razie tylko jedna osoba w jego sprawie dzwoniła i..... :shake:.
Tweety jestem zmuszona zakupić Flixotide dla Mufka tamtego niestety nie odzyskamy - znowu 80 zł pójdzie ........

Posted

Jakieś nowe zdjęcie Mufasy by sie przydało. Ma obserwatorów. Nie przywiązuję do tego specjalnej wagi, ale zauważyłam tez że często jak wstawi się nowe zdjęcie, jakiś nowy news, to ożywiają się.

Jestem zwolenniczką "żywych aukcji" w których trakcie robi się jakieś zmiany.

Posted

ja też robię zmiany w aukcja, informuję co się z danym kociakiem dzieje.

Byłam dzisiaj u p. Kazi, zawiozłam jej worek karmy, no i oglądnęłam sobie ....nowe maluszki. Mają 5 dni jest czarny w białych skarpetkach, biały z plamką czarna i rudą i rudy, przecudne:loveu::loveu::loveu:
Ale dzięki temu mamy już 41 kotów pod opieką:placz::placz::placz:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jakieś nowe zdjęcie Mufasy by sie przydało. Ma obserwatorów. Nie przywiązuję do tego specjalnej wagi, ale zauważyłam tez że często jak wstawi się nowe zdjęcie, jakiś nowy news, to ożywiają się.

Jestem zwolenniczką "żywych aukcji" w których trakcie robi się jakieś zmiany.

Jutro postaram się coś zrobić.
Jak będę miała nowe foty to prześle.

Posted

Widzę, że jeszcze mam troche kociaków do wklejenia na kocią stronę http://jg1.pl/:cool3:

Jeżeli ktoś robi jakieś kocie ogłoszenia to niech podaje link do tej strony, zawsze jest szansa, że jak nie ten to może któryś z kotów z tej strony znajdzie domek :lol: