Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moana']Wznowilam allegro Trufelka, podswietlone:
TRUFEL - pies, który ma marzenie... Pomóż! (465558573) - Aukcje internetowe Allegro
Chyba nikt teraz nie robil mu nowego Allegro? Czy cos sie zmienilo? Trufel nadal w schronisku?

Trufelek nadal czeka na domek, ja robilam mu wczoraj ogloszonka na adopcjach itp., ale nie allegro, ma jeszcze alegratke i gumtree, allegro ma teraz od Ciebie, slicznie dziekujemy :Rose:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
na razie tylko co niedziele spaceruje z Ulka :shake:nikt o niego nie pta nawet:shake:

to przykre :-( ma allegro, ma filmik na utubie, zrobilam mu tez pare innych ogloszen i zero zainteresowania nadal... :-( a przeciez Trufelek jest slicznym kochanym pieskiem!

Posted

agniecha82x napisał(a):
to przykre :-( ma allegro, ma filmik na utubie, zrobilam mu tez pare innych ogloszen i zero zainteresowania nadal... :-( a przeciez Trufelek jest slicznym kochanym pieskiem!

Jest śliczny :)

Codziennie taka slepa mordka, prawie identyczna, wita mnie co rano :)
Trufel jest o połowę młodszy od mojego Dziadeczka, więc robiąc prosty rachunek matematyczny;) i opierając na doświadczeniach empirycznych :) Zapewniam, że Trufel da miłość+radosć swojemu domkowi do potegi n+k (gdzie n=nieskończoność, a k=niewymierna liczba miłości).

Sporo, prawda?