terra Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Trufel czeka na dom, ile jeszcze będzie czekał? Quote
Gosiapk Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Trufek szuka domu na zawsze. Opieka nad niewidzącym psem nie jest trudna, wiem bo mam suczkę w takim stanie :) Quote
terra Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Trufelek czeka, spokojnie, pokornie i cichutko...czeka. Quote
marysia55 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Trufelek chociaz nie widzi, pokocha domek , który jego pokocha :loveu: bo do miłości trzeba dwojga ... Quote
marysia55 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ale pustki, poprawiłam podlinkowania swoich banerków i mogę znowu spokojnie zaglądać do swoich ulubieńców. Trufelek zmykaj na pierwszą, bo coś za bardzo mi spadasz. Quote
marysia55 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Coś się św. Mikołaj nie postarał :shake: zasłużył chyba na rózgę :mad: Quote
terra Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ano nie postarał się o domek dla Trufelka :( Quote
koosiek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [FONT=Georgia]Horror w Szydłowcu![/FONT] Setki bezdomnych zwierząt na ulicach... Chorych, rannych... I panująca wokół znieczulica. Z tego psiego piekła udało się uratować już dwadzieścia trzy psy i trzy koty. Lada dzień dołączy do nich następny, Anioł w krytycznym stanie, ranny, skłaniający się na nogach, z chorobą skóry - i pewnie nie on jeden opuści tego dnia Szydłowiec... Na trzy kolejne czekają miejsca w hotelu. Jest tylko jeden problem... Kończą się fundusze... A leczenie uratowanych zwierzaków to ogromne koszty, na leczenie Lampa, jednego z pierwszych zabranych psów, wydano już ponad 600 złotych... Potrzebna jest każda pomoc: ogłoszenia - każdy wyadoptowany psiak to szansa dla kolejnego, który może zająć jego miejsce w hotelu. Allegra cegiełkowe - to jedno z głównych źródeł funduszy na ratowanie tych psiaków. Bazarki. Pomoc rzeczowa - karma, środki na odrobaczenie i odpchlenie, smycze, obroże. Transport - do Azylu, lecznic, hoteli... Deklaracje... Dzięki nim następne psiaki dostaną szansę! Na te trzy psiaki: KLIK od połowy grudnia czekają miejsca w hotelu. W hotelu, do którego pewnie nie pojadą, bo nie ma na to pieniędzy... Wszystkich chcących pomóc zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/1722...rcie-finansowe Idzie zima... Ile z nich spędzi ją na ulicy? Quote
marysia55 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 .... może Gwiazdka dla Tufelka będzie łaskawsza. Quote
marysia55 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Trufelek, chodź pokażemy się nocną porą. Może też ktoś nie może spać i cie wypatrzy:lol: Quote
marysia55 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Trufelek, mam nadzieję że ci dupeczka nie marznie :-) Quote
terra Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Zaczyna się zły czas dla psiaków schroniskowych. Trufelek z dupeczką hopsa na górę. Quote
marysia55 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No to znowu SE hopsniemy, bo na dole zamarzniemy :-) Quote
marysia55 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 marysia55 napisał(a):No to znowu SE hopsniemy, bo na dole zamarzniemy :-) i jeszcze raz do góry:multi: Kto pokocha naszego Trufelka i końcu da mu ciepły kąt :lol: Quote
marysia55 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 marysia55 napisał(a):i jeszcze raz do góry:multi: Kto pokocha naszego Trufelka i końcu da mu ciepły kąt :lol: zaczynam na wątku Trufelka prowadzić monolog sama ze sobą,trudno "jak trza to trza" :-) Quote
_Aga_ Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Trufelek jest w schronisku? Nadal na boksach pojedynczych? Ciężko o domek dla takich psiaków :( Quote
Jagienka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 _Aga_ napisał(a):Trufelek jest w schronisku? Nadal na boksach pojedynczych? Ciężko o domek dla takich psiaków :( Tak, Pani Ula wciąż z nim spaceruje... Trufel się starzeje, a ostatnio coś te starsze psiaki schronisko zaczęło usypiać... Quote
marysia55 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Jagienka']Tak, Pani Ula wciąż z nim spaceruje... Trufel się starzeje, a ostatnio coś te starsze psiaki schronisko zaczęło usypiać... o matko Jagienka nie strasz mnie!!! ale przecież Trufelek to nie jest taki znowu starszy. Quote
marysia55 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 "To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. " Quote
Recommended Posts