Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
O Trufelku nie zapominam,jestem u Niego nawet 2 x dziennie:cool3::loveu:

próbujesz mnie wyprzedzić :cool3::cool3:. Trufelek ja tak nie dam rady :placz: ja w pracy nie mam czasu wchodzic na Dogo :placz: więc została mi dla ciebie tylko noc :loveu:

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
on nic nie wie o tym moim nocnym zauroczeniu Trufelkiem:lol: mysli że tu są same sunie i nie ma rywali :razz:

No tak...mniej wie,lepiej śpi,a czego oczy nie widzą tego sercu nie żal:diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
on nic nie wie o tym moim nocnym zauroczeniu Trufelkiem:lol: mysli że tu są same sunie i nie ma rywali :razz:

ale sprytny plan dogociocia szanowna wymyśliła :diabloti:

Posted

Gosiapk napisał(a):
ale sprytny plan dogociocia szanowna wymyśliła :diabloti:

Gosia, trening czyni mistrza :evil_lol:ma sie juz trochę latek to i wiedza o życiu większa. Jak nie można powiedziec prawdy to trza sie nauczyc kłamać ale tylko dla wzniosłych celów :p:p:p
Trufelek wznieś no sie piesku, żeby cię inni zobaczyli i pokochali :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
Trufelek, nie zapominam do ciebie zaglądnąć nocną porą :cool3:

Ja też:loveu:
A Ty Marysiu czuj mój oddech na swoich plecach,jestem tuż za Tobą :diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']Ja też:loveu:
A Ty Marysiu czuj mój oddech na swoich plecach,jestem tuż za Tobą :diabloti:
chyba muszę szybciej śmigać po tych wątkach. Wtedy jest szansa, że złapiesz zadyszkę :evil_lol: i zostaniesz trochę w tyle :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']chyba muszę szybciej śmigać po tych wątkach. Wtedy [B]jest szansa, że złapiesz [COLOR=Red]za[/COLOR]dyszkę[/B] :evil_lol: i zostaniesz trochę w tyle :diabloti:[/quote]
Wolałabym złapać za stówkę,więcej bym miała do wydania:diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']Wolałabym złapać za stówkę,więcej bym miała do wydania:diabloti:[/QUOTE]
Trufelek wytłumacz ciotce Renatce, że nie pieniądze są najważniejsze, ale uczucia :p:p ( materialistka jedna:mad:)

Posted

[quote name='marysia55']Trufelek wytłumacz ciotce Renatce, że nie pieniądze są najważniejsze, ale uczucia :p:p ( materialistka jedna:mad:)[/quote]
Pieniądze szczęścia nie dają...tym,którzy ich nie mają:cool3:
A materialistką nie jestem:stop::obrazic:

Posted

[quote name='Renata5']Pieniądze szczęścia nie dają...tym,którzy ich nie mają:cool3:
[B]A materialistką nie jestem:stop::obrazic:[/B][/QUOTE]
Trufel, chyba będę musiała ją przeprosić :cool3:, aleeeee .... z drugiej strony to nawet na moje sms-y nie odpisuje :evil_lol: więc może jednak jest chociaż ociupinke materialistką ;););)

Posted

[quote name='marysia55']Trufel, chyba będę musiała ją przeprosić :cool3:, aleeeee .... z drugiej strony to [B]nawet na moje sms-y nie odpisuje [/B]:evil_lol: więc może jednak jest chociaż ociupinke materialistką ;););)[/quote]
Bo nie mam nic na koncie:placz:

Posted

[quote name='Renata5']Bo nie mam nic na koncie:placz:[/QUOTE]
oooo 'sorry Winetou' , no faktycznie nie może być materialistą ktoś kto nie ma nic na koncie. Zwracam cześć ciotuchnie Renatce :buzi:

Posted

[quote name='marysia55']oooo 'sorry Winetou' , no faktycznie nie może być materialistą ktoś kto nie ma nic na koncie. Zwracam cześć ciotuchnie Renatce :buzi:[/quote]
Szkoda mi kasy na doładowanie,z mężowskiego dzwonię jak muszę:rolleyes:
Kupiłam teraz swoim staruszkom posłanko i szeleczki i ubranko.W dupie z doładowaniem:diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']Szkoda mi kasy na doładowanie,z mężowskiego dzwonię jak muszę:rolleyes:
Kupiłam teraz swoim staruszkom posłanko i szeleczki i ubranko.W dupie z doładowaniem:diabloti:[/QUOTE]
dobra , to teraz będę Ci słać miłosne sms-y bez chęci wzajemnej adoracji :diabloti: