marysia55 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Renata5 napisał(a):O Trufelku nie zapominam,jestem u Niego nawet 2 x dziennie:cool3::loveu: próbujesz mnie wyprzedzić :cool3::cool3:. Trufelek ja tak nie dam rady :placz: ja w pracy nie mam czasu wchodzic na Dogo :placz: więc została mi dla ciebie tylko noc :loveu: Quote
Lionees Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 marysia55 napisał(a): ...więc została mi dla ciebie tylko noc :loveu: A co TZ na to?:cool3::diabloti: Quote
marysia55 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Renata5 napisał(a):A co TZ na to?:cool3::diabloti: on nic nie wie o tym moim nocnym zauroczeniu Trufelkiem:lol: mysli że tu są same sunie i nie ma rywali :razz: Quote
Lionees Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 marysia55 napisał(a):on nic nie wie o tym moim nocnym zauroczeniu Trufelkiem:lol: mysli że tu są same sunie i nie ma rywali :razz: No tak...mniej wie,lepiej śpi,a czego oczy nie widzą tego sercu nie żal:diabloti: Quote
Gosiapk Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 marysia55 napisał(a):on nic nie wie o tym moim nocnym zauroczeniu Trufelkiem:lol: mysli że tu są same sunie i nie ma rywali :razz: ale sprytny plan dogociocia szanowna wymyśliła :diabloti: Quote
terra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Trufelku, ty nawet nie podejrzewasz jak cioteczki kombinują, by do ciebie zajrzeć.:evil_lol: Quote
terra Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Niewidomy Trufelek czeka na swojego człowieka Quote
marysia55 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Gosiapk napisał(a):ale sprytny plan dogociocia szanowna wymyśliła :diabloti: Gosia, trening czyni mistrza :evil_lol:ma sie juz trochę latek to i wiedza o życiu większa. Jak nie można powiedziec prawdy to trza sie nauczyc kłamać ale tylko dla wzniosłych celów :p:p:p Trufelek wznieś no sie piesku, żeby cię inni zobaczyli i pokochali :loveu: Quote
terra Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Niewidomy Trufelek czeka w schronisku. Quote
marysia55 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Trufelek, nie zapominam do ciebie zaglądnąć nocną porą :cool3: Quote
Lionees Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 marysia55 napisał(a):Trufelek, nie zapominam do ciebie zaglądnąć nocną porą :cool3: Ja też:loveu: A Ty Marysiu czuj mój oddech na swoich plecach,jestem tuż za Tobą :diabloti: Quote
marysia55 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Renata5']Ja też:loveu: A Ty Marysiu czuj mój oddech na swoich plecach,jestem tuż za Tobą :diabloti: chyba muszę szybciej śmigać po tych wątkach. Wtedy jest szansa, że złapiesz zadyszkę :evil_lol: i zostaniesz trochę w tyle :diabloti: Quote
terra Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wpadnę z wizytą pomiędzy cioteczkami marysia55 i Renata5:lol: Quote
marysia55 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 a jednak wpadłaś między marysia55 a marysia55 :evil_lol::evil_lol: Quote
terra Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ooooo, faktycznie ;) To teraz jesteś między terra i terra:lol: Trufelek czeka na cioteczkę z kochającym domkiem. Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='marysia55']chyba muszę szybciej śmigać po tych wątkach. Wtedy [B]jest szansa, że złapiesz [COLOR=Red]za[/COLOR]dyszkę[/B] :evil_lol: i zostaniesz trochę w tyle :diabloti:[/quote] Wolałabym złapać za stówkę,więcej bym miała do wydania:diabloti: Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Renata5']Wolałabym złapać za stówkę,więcej bym miała do wydania:diabloti:[/QUOTE] Trufelek wytłumacz ciotce Renatce, że nie pieniądze są najważniejsze, ale uczucia :p:p ( materialistka jedna:mad:) Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='marysia55']Trufelek wytłumacz ciotce Renatce, że nie pieniądze są najważniejsze, ale uczucia :p:p ( materialistka jedna:mad:)[/quote] Pieniądze szczęścia nie dają...tym,którzy ich nie mają:cool3: A materialistką nie jestem:stop::obrazic: Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Renata5']Pieniądze szczęścia nie dają...tym,którzy ich nie mają:cool3: [B]A materialistką nie jestem:stop::obrazic:[/B][/QUOTE] Trufel, chyba będę musiała ją przeprosić :cool3:, aleeeee .... z drugiej strony to nawet na moje sms-y nie odpisuje :evil_lol: więc może jednak jest chociaż ociupinke materialistką ;););) Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='marysia55']Trufel, chyba będę musiała ją przeprosić :cool3:, aleeeee .... z drugiej strony to [B]nawet na moje sms-y nie odpisuje [/B]:evil_lol: więc może jednak jest chociaż ociupinke materialistką ;););)[/quote] Bo nie mam nic na koncie:placz: Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Renata5']Bo nie mam nic na koncie:placz:[/QUOTE] oooo 'sorry Winetou' , no faktycznie nie może być materialistą ktoś kto nie ma nic na koncie. Zwracam cześć ciotuchnie Renatce :buzi: Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='marysia55']oooo 'sorry Winetou' , no faktycznie nie może być materialistą ktoś kto nie ma nic na koncie. Zwracam cześć ciotuchnie Renatce :buzi:[/quote] Szkoda mi kasy na doładowanie,z mężowskiego dzwonię jak muszę:rolleyes: Kupiłam teraz swoim staruszkom posłanko i szeleczki i ubranko.W dupie z doładowaniem:diabloti: Quote
marysia55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Renata5']Szkoda mi kasy na doładowanie,z mężowskiego dzwonię jak muszę:rolleyes: Kupiłam teraz swoim staruszkom posłanko i szeleczki i ubranko.W dupie z doładowaniem:diabloti:[/QUOTE] dobra , to teraz będę Ci słać miłosne sms-y bez chęci wzajemnej adoracji :diabloti: Quote
Recommended Posts