Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
Trufelek:loveu: znowu cisza u ciebie psiaku, nawet ciotka renata5 przestała zaglądać, chociaz po dogo lata :evil_lol:

Kurna,mea kulpa:oops:, byłam zawalona robotą,ale już się odwaliłam:diabloti:.
Marysiu Słońce Ty moje,podaj mi na pw swój nr telefonu,co?:loveu::cool3:

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Kurna,mea kulpa:oops:, byłam zawalona robotą,ale już się odwaliłam:diabloti:.
Marysiu Słońce Ty moje,podaj mi na pw swój nr telefonu,co?:loveu::cool3:

a cooo będziesz do mnie dzwonić :p:p:p, jak ja do ciebie dzwoniłam to nie chciałaś ze mną rozmawiać, pewnie sie bałaś, że zgodnie z obietnicą będę Cie 'moleścić' :eviltong::eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']a cooo będziesz do mnie dzwonić :p:p:p
Będę,pewnie,że będę!:eviltong:

jak ja do ciebie dzwoniłam to nie chciałaś ze mną rozmawiać, pewnie sie bałaś, że zgodnie z obietnicą będę Cie 'moleścić' :eviltong::eviltong::diabloti:

Wcale się nie bałam,tylko nie wzięłam ze sobą ładowarki:splat:,a na tej wsi ani ładowarek,ani jakiegoś gównianego telefonu nie mogłam kupić,bo nie było żadnego komisu:watpliwy:
Trufelku kochany wybacz,ale musiałam Se "pogadać" z ciotką Marysią:p

Posted

Renata5 napisał(a):
Chodzi,chodzi tylko ciemną nocą,bo wtedy co wytrwalsze ciotki do Niego zaglądają;)

no jak widać nie zawsze nocą, cos sie cioteczce Renatce zegar biologiczny przestawił :diabloti:

Posted

terra napisał(a):
Cioteczka, co Ty taka zasadnicza jesteś? :crazyeye:

terra, bo wcześniej to ja z Renatką5 tylko jako nocna zmiana zaglądałyśmy do tych naszych ulubieńców :loveu::loveu:, dzień zostawiałysmy dla innych :lol:
Renata5 napisał(a):
Te typy tak mają :diabloti::diabloti::diabloti:

Renatka rozwiń tę myśl, bo nie wiem czy spuścić czy łomot :mad: czy dać buziaka :buzi:

Posted

moana napisał(a):
Nie było mnie chwilę w sieci i na dogo... Czy ktoś w tzw 'międzyczasie' robił Truflowi allegro? Jeśli nie, odnowię.

moana :loveu:
wydaje mi się, że nie, ale nie chce pisać, że na 100, bo znowu się potem okaże, że potajemnie gdzies było...

Posted

marysia55 napisał(a):
terra, bo wcześniej to ja z Renatką5 tylko jako nocna zmiana zaglądałyśmy do tych naszych ulubieńców :loveu::loveu:, dzień zostawiałysmy dla innych :lol:

Renatka rozwiń tę myśl, bo nie wiem czy spuścić czy łomot :mad: czy dać buziaka :buzi:

A co kochana chcesz spuszczać:cool3::diabloti:
Ale cokolwiek by to nie było,to lepiej daj buziaka:kiss_2:
widzę,że robisz za dzienną zmianę,może zajrzysz do Trufelka:razz:

Posted

Renata5 napisał(a):
A co kochana chcesz spuszczać:cool3::diabloti:
Ale cokolwiek by to nie było,to lepiej daj buziaka:kiss_2:
widzę,że robisz za dzienną zmianę,może zajrzysz do Trufelka:razz:

przytrafiła mi sie literówka :oops:, którą oczywiście wykorzystałaś :cool3: miało być "czy spuścić Ci łomot czy dać buziaka" , ale Ok zostajemy na razie przy buziaku. Trufelek dla ciebie tez mam :buzi: i wieczorny spacerek

Posted

marysia55 napisał(a):
przytrafiła mi sie literówka :oops:,

Toć wiem:cool3:
Ciotka zechlał mi się telefon i nie mogę zobaczyć sms-ka:wallbash::placz:
Trufelku ja się wkurzam,że nie mogę zobaczyć tego i owego,a Ty NIC biedaku nie widzisz:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Toć wiem:cool3:
Ciotka zechlał mi się telefon i nie mogę zobaczyć sms-ka:wallbash::placz:Trufelku ja się wkurzam,że nie mogę zobaczyć tego i owego,a Ty NIC biedaku nie widzisz:-(

oj żałuj ciotuchna na pewno by ci poprawił humor:evil_lol:. Trufelek , ale tobie humor by poprawiła tylko własna chałupka :lol:

Posted

terra napisał(a):
Kto pokocha i przygarnie Trufelka?

czyżby pytanie retoryczne, nie wierzę:shake:. Trufel gdzieś jest dom dla ciebie, tylko nie możemy go jeszcze namierzyć:cool1: