Lionees Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 marysia55 napisał(a):Trufelek:loveu: znowu cisza u ciebie psiaku, nawet ciotka renata5 przestała zaglądać, chociaz po dogo lata :evil_lol: Kurna,mea kulpa:oops:, byłam zawalona robotą,ale już się odwaliłam:diabloti:. Marysiu Słońce Ty moje,podaj mi na pw swój nr telefonu,co?:loveu::cool3: Quote
Lionees Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Gosiapk napisał(a):Pamiętajcie o Trufciu! Pamiętamy,pamiętamy:loveu: Quote
marysia55 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Renata5 napisał(a):Kurna,mea kulpa:oops:, byłam zawalona robotą,ale już się odwaliłam:diabloti:. Marysiu Słońce Ty moje,podaj mi na pw swój nr telefonu,co?:loveu::cool3: a cooo będziesz do mnie dzwonić :p:p:p, jak ja do ciebie dzwoniłam to nie chciałaś ze mną rozmawiać, pewnie sie bałaś, że zgodnie z obietnicą będę Cie 'moleścić' :eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Lionees Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='marysia55']a cooo będziesz do mnie dzwonić :p:p:p Będę,pewnie,że będę!:eviltong: jak ja do ciebie dzwoniłam to nie chciałaś ze mną rozmawiać, pewnie sie bałaś, że zgodnie z obietnicą będę Cie 'moleścić' :eviltong::eviltong::diabloti: Wcale się nie bałam,tylko nie wzięłam ze sobą ładowarki:splat:,a na tej wsi ani ładowarek,ani jakiegoś gównianego telefonu nie mogłam kupić,bo nie było żadnego komisu:watpliwy: Trufelku kochany wybacz,ale musiałam Se "pogadać" z ciotką Marysią:p Quote
marysia55 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 OK to jutro do Ciebie zadzwonię, bo dzisiaj to mąż by mnie na balkon wystawił z łozkiem:evil_lol::evil_lol: ( tak nieboraczek chodzi wcześnie spać). Nie to co ja :lol::lol: Quote
terra Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A co ty Trufelku na spacerki wirtualne nie chodzisz? Quote
Lionees Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 terra napisał(a):A co ty Trufelku na spacerki wirtualne nie chodzisz? Chodzi,chodzi tylko ciemną nocą,bo wtedy co wytrwalsze ciotki do Niego zaglądają;) Quote
marysia55 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Renata5 napisał(a):Chodzi,chodzi tylko ciemną nocą,bo wtedy co wytrwalsze ciotki do Niego zaglądają;) no jak widać nie zawsze nocą, cos sie cioteczce Renatce zegar biologiczny przestawił :diabloti: Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 jak widać dzisiaj to tez moja przypadłość :evil_lol: Trufel, ruszaj dupsko na spacerek :p:p Quote
terra Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cioteczka, co Ty taka zasadnicza jesteś? :crazyeye: Quote
Lionees Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 terra napisał(a):Cioteczka, co Ty taka zasadnicza jesteś? :crazyeye: Te typy tak mają :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 terra napisał(a):Cioteczka, co Ty taka zasadnicza jesteś? :crazyeye: terra, bo wcześniej to ja z Renatką5 tylko jako nocna zmiana zaglądałyśmy do tych naszych ulubieńców :loveu::loveu:, dzień zostawiałysmy dla innych :lol: Renata5 napisał(a):Te typy tak mają :diabloti::diabloti::diabloti: Renatka rozwiń tę myśl, bo nie wiem czy spuścić czy łomot :mad: czy dać buziaka :buzi: Quote
terra Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Trufelek idzie na poranny spacer, bo takie tez lubi ;) Quote
moana Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nie było mnie chwilę w sieci i na dogo... Czy ktoś w tzw 'międzyczasie' robił Truflowi allegro? Jeśli nie, odnowię. Quote
Jagienka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 moana napisał(a):Nie było mnie chwilę w sieci i na dogo... Czy ktoś w tzw 'międzyczasie' robił Truflowi allegro? Jeśli nie, odnowię. moana :loveu: wydaje mi się, że nie, ale nie chce pisać, że na 100, bo znowu się potem okaże, że potajemnie gdzies było... Quote
Lionees Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 marysia55 napisał(a):terra, bo wcześniej to ja z Renatką5 tylko jako nocna zmiana zaglądałyśmy do tych naszych ulubieńców :loveu::loveu:, dzień zostawiałysmy dla innych :lol: Renatka rozwiń tę myśl, bo nie wiem czy spuścić czy łomot :mad: czy dać buziaka :buzi: A co kochana chcesz spuszczać:cool3::diabloti: Ale cokolwiek by to nie było,to lepiej daj buziaka:kiss_2: widzę,że robisz za dzienną zmianę,może zajrzysz do Trufelka:razz: Quote
marysia55 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Renata5 napisał(a):A co kochana chcesz spuszczać:cool3::diabloti: Ale cokolwiek by to nie było,to lepiej daj buziaka:kiss_2: widzę,że robisz za dzienną zmianę,może zajrzysz do Trufelka:razz: przytrafiła mi sie literówka :oops:, którą oczywiście wykorzystałaś :cool3: miało być "czy spuścić Ci łomot czy dać buziaka" , ale Ok zostajemy na razie przy buziaku. Trufelek dla ciebie tez mam :buzi: i wieczorny spacerek Quote
Lionees Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 marysia55 napisał(a):przytrafiła mi sie literówka :oops:, Toć wiem:cool3: Ciotka zechlał mi się telefon i nie mogę zobaczyć sms-ka:wallbash::placz: Trufelku ja się wkurzam,że nie mogę zobaczyć tego i owego,a Ty NIC biedaku nie widzisz:-( Quote
marysia55 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Renata5 napisał(a):Toć wiem:cool3: Ciotka zechlał mi się telefon i nie mogę zobaczyć sms-ka:wallbash::placz:Trufelku ja się wkurzam,że nie mogę zobaczyć tego i owego,a Ty NIC biedaku nie widzisz:-( oj żałuj ciotuchna na pewno by ci poprawił humor:evil_lol:. Trufelek , ale tobie humor by poprawiła tylko własna chałupka :lol: Quote
marysia55 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 terra napisał(a):Kto pokocha i przygarnie Trufelka? czyżby pytanie retoryczne, nie wierzę:shake:. Trufel gdzieś jest dom dla ciebie, tylko nie możemy go jeszcze namierzyć:cool1: Quote
terra Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Domek Trufelka coś zwleka z ujawnieniem się. A może jeszcze nie wie, że Trufelek tak długo już czeka. Quote
Recommended Posts