Lionees Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 REJA napisał(a):Widzę ,że tu nastroje imprezowe:evil_lol:.Żeby tylko wreszcie domek był. To dopiero by była imprezka:diabloti::cunao::drink1::cunao::diabloti: Quote
Lionees Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ciocia Marysia szlaja się po innych wątkach,a do Trufelka to nie zajrzy:-x:diabloti: Quote
Lionees Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Marysiu,halo gdzie się podziewasz?:helo: Trufelek się stęsknił za Tobą:cool3: Quote
Lionees Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 REJA napisał(a):Marysia nie zagląda ,to ja zaglądam. No i Marysia ma bęcki:mad::diabloti: Quote
Lionees Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 marysia55 napisał(a):Renatka i Reja, no straszta mnie straszta, już sie zaczynam bać. Wiecie, że jak mnie nie ma to muszą być ważne przyczyny :cool3: pisałam w tempie kosmicznym tekst dla psiej bidy o imieniu Moon ( a i tak go olali-tekst oczywiście), wydawało mi się że już nic nie jest wstanie zdziwić mnie na Dogo, ale jak zobaczyłam zdjęcia tego psa to po prostu zabrakło mi powietrza :shake:. Dlatego Trufelek na pewno mi wybaczy a wy paskudne ciotki "odszczekacie" te kalumnie co na mnie rzucacie:diabloti: Przepraszam,po stokroć przepraszam,wybaczysz?:modla: Jesssu,czemu olali taki boski tekst(czytałam)????:crazyeye::motz: Quote
marysia55 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Renatka i Reja, no straszta mnie straszta, już sie zaczynam bać. Wiecie, że jak mnie nie ma to muszą być ważne przyczyny :cool3: pisałam w tempie kosmicznym tekst dla psiej bidy o imieniu Moon ( a i tak go olali-tekst oczywiście), wydawało mi się że już nic nie jest wstanie zdziwić mnie na Dogo, ale jak zobaczyłam zdjęcia tego psa to po prostu zabrakło mi powietrza :shake:. Dlatego Trufelek na pewno mi wybaczy a wy paskudne ciotki "odszczekacie" te kalumnie co na mnie rzucacie:diabloti: Quote
elmira Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ale Marysiu jesteś odważna:) Trufelku i ja wpadam do ciebie. Quote
REJA Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Nie denerwuj się Marysiu. Wiadomo,że teraz wszystkie ciotki u Moona siedzą. Sama już z prześcieradłami biegałam:evil_lol: , ale o Tobie Trufelku tez pamiętam. Quote
Lionees Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 REJA napisał(a):Nie denerwuj się Marysiu. Wiadomo,że teraz wszystkie ciotki u Moona siedzą. Sama już z prześcieradłami biegałam:evil_lol: , ale o Tobie Trufelku tez pamiętam. :ices_bla: Ja nie siedzę ,byłam tam tylko raz...:oops::roll: Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Renata5 napisał(a):Przepraszam,po stokroć przepraszam,wybaczysz?:modla: Jesssu,czemu olali taki boski tekst(czytałam)????:crazyeye::motz: najważniejsze, że nie wszyscy olali :loveu: a teraz emir mnie sądem straszy :diabloti: prawnik mi potrzebny na "gwałt":evil_lol::evil_lol: ( żartuje oczywista):eviltong: Trufel na spacerek z ciotką, noce teraz sa ciepłe Quote
Lionees Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 marysia55 napisał(a): najważniejsze, że nie wszyscy olali :loveu: a teraz emir mnie sądem straszy :diabloti: prawnik mi potrzebny na "gwałt":evil_lol::evil_lol: ( żartuje oczywista):eviltong: Trufel na spacerek z ciotką, noce teraz sa ciepłe Żartujesz:crazyeye:...jakby co,znam dobrego adwokata w Krakowie,poważnie Wprawdzie to kobitka i na gwałt się chyba nie nada,ale zawsze można spróbować...porady rzecz jasna;) Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Renata5 napisał(a):Żartujesz:crazyeye:...jakby co,znam dobrego adwokata w Krakowie,poważnie Wprawdzie to kobitka i na gwałt się chyba nie nada,ale zawsze można spróbować...porady rzecz jasna;) będę pamiętać, w razie czego zawołam HELPPPPPPPP Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 elmira napisał(a):Ale Marysiu jesteś odważna:) elmirko, rozwiń myśl bo nie łapię sedna?? jakaś ostatnio przymulona jestem :diabloti: Quote
Lionees Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 marysia55 napisał(a):elmirko, rozwiń myśl bo nie łapię sedna?? jakaś ostatnio przymulona jestem :diabloti: Rzuć te robote i wyjedź na wczasy to się odmulisz:cool3: Ja znikam z dogo,jak wrócę,to się odezwę:bye: Quote
REJA Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Trufelku, a ty kiedy na wakacje pojedziesz?? Marysiu nie przejmuj się . Dobro psa najważniejsze, a Ty też piękne teksty piszesz. Czytałam:cool3:. Quote
elmira Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 marysia55 napisał(a):elmirko, rozwiń myśl bo nie łapię sedna?? jakaś ostatnio przymulona jestem :diabloti: Marysiu, ja w nawiązaniu do Twoich słów do dziewczyn "straszta mnie, straszta" Tak to buńczucznie zabrzmiało :) Quote
moana Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Skończyło się Trufelkowe allegro. Zaraz mu odnawiam. Strasznie długo na swój Dom czeka... :roll: Quote
REJA Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Oj! Straszne długo czeka:shake:.Teraz jeszcze okres wakacyjny ,to ciężko o domki. Quote
marysia55 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Trufelku przyleciałam do ciebie i Twoich ciotek od razu jak mnie Dogo puściło ( trzymało mnie w odcięciu prawie 3 dni :mad:) i zabieram na spacerek należy ci sie piesku Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Trufelek, póżno juxź więc tylko mizianki psinko,spij spokonie :loveu: Quote
marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Kamii napisał(a):Trzymaj sie Piesku! domku gdzie ty? :( ooo widzę, że i tu trafiła cioteczka Kamii, Trufelek jak Gandalf ; starszy piesek i widzący tylko sercem. Biedne te psiny i takie kochane :loveu: Quote
REJA Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Marysiu ,zgadzam się z Tobą.Tylko jak przekonać innych żeby tez tak myśleli? Quote
Recommended Posts