Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

REJA napisał(a):
Widzę ,że tu nastroje imprezowe:evil_lol:.Żeby tylko wreszcie domek był.

To dopiero by była imprezka:diabloti::cunao::drink1::cunao::diabloti:

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Renatka i Reja, no straszta mnie straszta, już sie zaczynam bać. Wiecie, że jak mnie nie ma to muszą być ważne przyczyny :cool3: pisałam w tempie kosmicznym tekst dla psiej bidy o imieniu Moon ( a i tak go olali-tekst oczywiście), wydawało mi się że już nic nie jest wstanie zdziwić mnie na Dogo, ale jak zobaczyłam zdjęcia tego psa to po prostu zabrakło mi powietrza :shake:. Dlatego Trufelek na pewno mi wybaczy a wy paskudne ciotki "odszczekacie" te kalumnie co na mnie rzucacie:diabloti:

Przepraszam,po stokroć przepraszam,wybaczysz?:modla:
Jesssu,czemu olali taki boski tekst(czytałam)????:crazyeye::motz:

Posted

Renatka i Reja, no straszta mnie straszta, już sie zaczynam bać. Wiecie, że jak mnie nie ma to muszą być ważne przyczyny :cool3: pisałam w tempie kosmicznym tekst dla psiej bidy o imieniu Moon ( a i tak go olali-tekst oczywiście), wydawało mi się że już nic nie jest wstanie zdziwić mnie na Dogo, ale jak zobaczyłam zdjęcia tego psa to po prostu zabrakło mi powietrza :shake:. Dlatego Trufelek na pewno mi wybaczy a wy paskudne ciotki "odszczekacie" te kalumnie co na mnie rzucacie:diabloti:

Posted

Nie denerwuj się Marysiu. Wiadomo,że teraz wszystkie ciotki u Moona siedzą.
Sama już z prześcieradłami biegałam:evil_lol: , ale o Tobie Trufelku tez pamiętam.

Posted

REJA napisał(a):
Nie denerwuj się Marysiu. Wiadomo,że teraz wszystkie ciotki u Moona siedzą.
Sama już z prześcieradłami biegałam:evil_lol: , ale o Tobie Trufelku tez pamiętam.

:ices_bla: Ja nie siedzę ,byłam tam tylko raz...:oops::roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
Przepraszam,po stokroć przepraszam,wybaczysz?:modla:
Jesssu,czemu olali taki boski tekst(czytałam)????:crazyeye::motz:

najważniejsze, że nie wszyscy olali :loveu: a teraz emir mnie sądem straszy :diabloti: prawnik mi potrzebny na "gwałt":evil_lol::evil_lol: ( żartuje oczywista):eviltong:
Trufel na spacerek z ciotką, noce teraz sa ciepłe

Posted

marysia55 napisał(a):

najważniejsze, że nie wszyscy olali :loveu: a teraz emir mnie sądem straszy :diabloti: prawnik mi potrzebny na "gwałt":evil_lol::evil_lol: ( żartuje oczywista):eviltong:
Trufel na spacerek z ciotką, noce teraz sa ciepłe

Żartujesz:crazyeye:...jakby co,znam dobrego adwokata w Krakowie,poważnie
Wprawdzie to kobitka i na gwałt się chyba nie nada,ale zawsze można spróbować...porady rzecz jasna;)

Posted

Renata5 napisał(a):
Żartujesz:crazyeye:...jakby co,znam dobrego adwokata w Krakowie,poważnie
Wprawdzie to kobitka i na gwałt się chyba nie nada,ale zawsze można spróbować...porady rzecz jasna;)

będę pamiętać, w razie czego zawołam HELPPPPPPPP

Posted

marysia55 napisał(a):
elmirko, rozwiń myśl bo nie łapię sedna?? jakaś ostatnio przymulona jestem :diabloti:

Rzuć te robote i wyjedź na wczasy to się odmulisz:cool3:
Ja znikam z dogo,jak wrócę,to się odezwę:bye:

Posted

Trufelku, a ty kiedy na wakacje pojedziesz??
Marysiu nie przejmuj się . Dobro psa najważniejsze, a Ty też piękne teksty
piszesz. Czytałam:cool3:.

Posted

marysia55 napisał(a):
elmirko, rozwiń myśl bo nie łapię sedna?? jakaś ostatnio przymulona jestem :diabloti:

Marysiu, ja w nawiązaniu do Twoich słów do dziewczyn "straszta mnie, straszta" Tak to buńczucznie zabrzmiało :)

Posted

Kamii napisał(a):
Trzymaj sie Piesku! domku gdzie ty? :(

ooo widzę, że i tu trafiła cioteczka Kamii, Trufelek jak Gandalf ; starszy piesek i widzący tylko sercem. Biedne te psiny i takie kochane :loveu: