Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Dzisiaj jestem przed Marysią całkiem legalnie,co by mi tu potem nie gadała,że bez kolejki się wpycham:diabloti:

udało Ci sie bo mnie na inny wątek wezwali :roll: ale tak zdążyłam tutaj zaglądnąć aby sprawdzić jak tak zmiennik sie sprawuje :diabloti:

Posted

REJA napisał(a):
Trufelek na wieczornym spacerku:evil_lol:

:crazyeye: o kurcze, nowy zmiennik sie przyłączył. Witamy,witamy i do klubu Trufelkowego zapraszamy :lol::lol::lol:

Posted

Do dupy to wszystko...Bobiś którego miałam wziąć na dt umiera.Odstąpił miejsca Antosiowi,który był w stanie też nie wesołym.Bobiś jeszcze wtedy czuł sie dobrze,to Antoś bardziej potrzebował domku.Musiałam wybierać,wybrałam,nie żałuję.Ale zadra w sercu została,pies teraz umiera.Ale jak patrzę w oczy ,te biedne ślepe oczy Antoniuszka...:-(
Trufelku kochany,trudne są niektóre decyzje,eh...:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
Do dupy to wszystko...Bobiś którego miałam wziąć na dt umiera.Odstąpił miejsca Antosiowi,który był w stanie też nie wesołym.Bobiś jeszcze wtedy czuł sie dobrze,to Antoś bardziej potrzebował domku.Musiałam wybierać,wybrałam,nie żałuję.Ale zadra w sercu została,pies teraz umiera.Ale jak patrzę w oczy ,te biedne ślepe oczy Antoniuszka...:-(
Trufelku kochany,trudne są niektóre decyzje,eh...:shake:

Renatko tak jak juz pisałam na wątku Kubusia. Musimy niestety dokonywać wyborów i podejmować decyzję o których do końca nie wiemy czy były słuszne. Tak na prawdę nie mamy na to wpływu, a życ trzeba dalej, chociaż tak jak piszesz zadra zostaje i to uczucie rozdarcia..... czy faktycznie zrobiłyśmy wszystko co było mozliwe.

Posted

Smutno się zrobiło na wątku Trufelka.Biedny ten Bobiś:placz:.
Jest szansa , że przeżyje? Przydały by się jakies dobre wiadomości.Może domek dla Trufelka??

Posted

marysia55 napisał(a):
ciekawe na jakich Ty bateriach działasz, że masz tyle siły :evil_lol::evil_lol: pewnie Duracel :diabloti::diabloti:

No....raczej na Durexie:laugh2_2:żartowałam:mdrmed:

Posted

marysia55 napisał(a):
ciekawe na jakich Ty bateriach działasz, że masz tyle siły :evil_lol::evil_lol: pewnie Duracel :diabloti::diabloti:

Patrzta,odezwała się ta co całe dnie leży:evil_lol:
Ja nie pracuję i jestem na rencie,to se mogę pozwolić wpadać na wątki o różnych porach,a Ty-cyferki,cyferki i jeszcze raz cyferki,pewnie jak jesteś w pracy to nawet nie masz czasu po d**** się podrapać:diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']Patrzta,odezwała się ta co całe dnie leży:evil_lol:
Ja nie pracuję i jestem na rencie,to se mogę pozwolić wpadać na wątki o różnych porach,a Ty-cyferki,cyferki i jeszcze raz cyferki,pewnie jak jesteś w pracy to nawet nie masz czasu po d**** się podrapać:diabloti:

no jakbyś zgadła, bo jesli w ogóle mam czas w pracy :diabloti: to drapie sie po głowie jakby tu zadowolic szefa ( w sensie finansowym:evil_lol:) ty mój zajączku na duracelach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

REJA napisał(a):
Oj, te cioteczki:lol:.
Dobrej nocy Trufelku!!

Ja również Ci tego życzę....oby nowy dzień był lepszy od poprzedniego;)
Ej,Marysiu banerek z Apollem masz hukowo podlinkowany:cool3:

Posted

[quote name='Renata5']Ja również Ci tego życzę....oby nowy dzień był lepszy od poprzedniego;)
Ej,Marysiu banerek z Apollem masz hukowo podlinkowany:cool3:

wiem kurna, ale już próbowałam kilka razy go uaktualniać i za każdym razem wychodzi hukowo :eviltong::eviltong: tak sie zastanawiam czy nie podlinkować go z innej strony wątku niz pierwsza :cool3::cool3: