Lionees Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dzisiaj jestem przed Marysią całkiem legalnie,co by mi tu potem nie gadała,że bez kolejki się wpycham:diabloti: Quote
marysia55 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Renata5 napisał(a):Dzisiaj jestem przed Marysią całkiem legalnie,co by mi tu potem nie gadała,że bez kolejki się wpycham:diabloti: udało Ci sie bo mnie na inny wątek wezwali :roll: ale tak zdążyłam tutaj zaglądnąć aby sprawdzić jak tak zmiennik sie sprawuje :diabloti: Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 REJA napisał(a):Trufelek na wieczornym spacerku:evil_lol: :crazyeye: o kurcze, nowy zmiennik sie przyłączył. Witamy,witamy i do klubu Trufelkowego zapraszamy :lol::lol::lol: Quote
Lionees Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Do dupy to wszystko...Bobiś którego miałam wziąć na dt umiera.Odstąpił miejsca Antosiowi,który był w stanie też nie wesołym.Bobiś jeszcze wtedy czuł sie dobrze,to Antoś bardziej potrzebował domku.Musiałam wybierać,wybrałam,nie żałuję.Ale zadra w sercu została,pies teraz umiera.Ale jak patrzę w oczy ,te biedne ślepe oczy Antoniuszka...:-( Trufelku kochany,trudne są niektóre decyzje,eh...:shake: Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Renata5 napisał(a):Do dupy to wszystko...Bobiś którego miałam wziąć na dt umiera.Odstąpił miejsca Antosiowi,który był w stanie też nie wesołym.Bobiś jeszcze wtedy czuł sie dobrze,to Antoś bardziej potrzebował domku.Musiałam wybierać,wybrałam,nie żałuję.Ale zadra w sercu została,pies teraz umiera.Ale jak patrzę w oczy ,te biedne ślepe oczy Antoniuszka...:-( Trufelku kochany,trudne są niektóre decyzje,eh...:shake: Renatko tak jak juz pisałam na wątku Kubusia. Musimy niestety dokonywać wyborów i podejmować decyzję o których do końca nie wiemy czy były słuszne. Tak na prawdę nie mamy na to wpływu, a życ trzeba dalej, chociaż tak jak piszesz zadra zostaje i to uczucie rozdarcia..... czy faktycznie zrobiłyśmy wszystko co było mozliwe. Quote
REJA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Smutno się zrobiło na wątku Trufelka.Biedny ten Bobiś:placz:. Jest szansa , że przeżyje? Przydały by się jakies dobre wiadomości.Może domek dla Trufelka?? Quote
marysia55 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 zapomniałaś Renatko , że posty skaczą i może się okazać , że tutaj tez będę pierwsza :eviltong::eviltong: PS; no i sie udało :diabloti::diabloti: Quote
Lionees Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Marysiu byłaś pierwsza u Kubusia a je jestem pierwsza u Trufelka:cool3: Quote
marysia55 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 no to jeszcze nocny obchód z ciotką marysią :evil_lol: przed snem :diabloti: Quote
Lionees Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Wpadłam w odwiedzinki jak człowiek - w dzień:razz: Quote
marysia55 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Reja święte słowa, może przyniesiesz mu szczęście :loveu::loveu: Quote
REJA Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Trufelku , a może jutro twój szczęliwy dzień nadejdzie. Quote
Lionees Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 marysia55 napisał(a):ciekawe na jakich Ty bateriach działasz, że masz tyle siły :evil_lol::evil_lol: pewnie Duracel :diabloti::diabloti: No....raczej na Durexie:laugh2_2:żartowałam:mdrmed: Quote
marysia55 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Renata5 napisał(a):A ja znowu-w dzień:cool3: ciekawe na jakich Ty bateriach działasz, że masz tyle siły :evil_lol::evil_lol: pewnie Duracel :diabloti::diabloti: Quote
Lionees Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 marysia55 napisał(a):ciekawe na jakich Ty bateriach działasz, że masz tyle siły :evil_lol::evil_lol: pewnie Duracel :diabloti::diabloti: Patrzta,odezwała się ta co całe dnie leży:evil_lol: Ja nie pracuję i jestem na rencie,to se mogę pozwolić wpadać na wątki o różnych porach,a Ty-cyferki,cyferki i jeszcze raz cyferki,pewnie jak jesteś w pracy to nawet nie masz czasu po d**** się podrapać:diabloti: Quote
marysia55 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Renata5']Patrzta,odezwała się ta co całe dnie leży:evil_lol: Ja nie pracuję i jestem na rencie,to se mogę pozwolić wpadać na wątki o różnych porach,a Ty-cyferki,cyferki i jeszcze raz cyferki,pewnie jak jesteś w pracy to nawet nie masz czasu po d**** się podrapać:diabloti: no jakbyś zgadła, bo jesli w ogóle mam czas w pracy :diabloti: to drapie sie po głowie jakby tu zadowolic szefa ( w sensie finansowym:evil_lol:) ty mój zajączku na duracelach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 REJA napisał(a):Oj, te cioteczki:lol:. Dobrej nocy Trufelku!! Ja również Ci tego życzę....oby nowy dzień był lepszy od poprzedniego;) Ej,Marysiu banerek z Apollem masz hukowo podlinkowany:cool3: Quote
marysia55 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Renata5']Ja również Ci tego życzę....oby nowy dzień był lepszy od poprzedniego;) Ej,Marysiu banerek z Apollem masz hukowo podlinkowany:cool3: wiem kurna, ale już próbowałam kilka razy go uaktualniać i za każdym razem wychodzi hukowo :eviltong::eviltong: tak sie zastanawiam czy nie podlinkować go z innej strony wątku niz pierwsza :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts