Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
Szanowna dogociociu marysiu55, czy spać po nocach nie możesz?

czasami tak mam :evil_lol::evil_lol: zwłaszcza w weekendy :diabloti: bo wiem że na nastepny dzień wogę pospać nawet do 10 :grins::grins::grins: w normalny dzień obchód po wątkach kończę troche wcześniej :p:p

Posted

piekny psiak..mam nadzieje,ze rweszcie go ktos wypatrzy:))ogladalam jego allegro moanko sliczne!wierze,ze masz szczesliwa reke;)dzieki twoim allegro juz dwa nasze psiaki w ds i dla 3 sie szykuje:))wierze,ze i trufelkowi sie uda:)a nikt mu nie moze dac chociaz dt?

Posted

moana napisał(a):
Przypomnę Trufelka, bo widzę, że nawet ciotka Marysia go nie zabrała na majówkę...:razz:

Cioteczka Marysia usnęła przed monitorem - z wyczerpania- bo codziennie tak późno "gania" z pieskami :eviltong:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Cioteczka Marysia usnęła przed monitorem - z wyczerpania- bo codziennie tak późno "gania" z pieskami :eviltong:

a gania, gania kiedy tylko może :evil_lol: ale zmiennicy mile widziani :eviltong::eviltong: ( juz nie te lata :diabloti: )

Posted

[quote name='marysia55']a gania, gania kiedy tylko może :evil_lol: ale zmiennicy mile widziani :eviltong::eviltong: ( juz nie te lata :diabloti: )
Melduje się zmiennik;)

Posted

marysia55 napisał(a):
dzieki wielkie zmienniku, bo w moim wieku jakie ganianie nie słuzy zdrowiu :diabloti: szybko łapię zadyszkę :evil_lol::evil_lol:

Jestem pierwsza dzisiaj:cool3:...dzięki temu że posty skaczą:p

Posted

Renata5 napisał(a):
Znowu czuwam na warcie...sama:cool3:

dzieki wielkie zmienniku, bo w moim wieku jakie ganianie nie słuzy zdrowiu :diabloti: szybko łapię zadyszkę :evil_lol::evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
Jestem pierwsza dzisiaj:cool3:...dzięki temu że posty skaczą:p

a co ty kobieta ciężarna, żeby wchodziła bez pytania :evil_lol: kolejka cie nie obowiązuje :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
a co ty kobieta ciężarna, żeby wchodziła bez pytania :evil_lol: kolejka cie nie obowiązuje :diabloti:

Wypluj to,wypluj to...:shocked!: