Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agniecha82x napisał(a):
nie no racja, trzeba by jakis maly truchcik, bo sie tluszczyk odklada i sie latem w bikini nie wcisne :eviltong:
Trufelek lecimy! :lol:

Trufek chodź maleńki, bo akurat mi sie taki truchcik przed latem przyda:diabloti:

Posted

agniecha82x napisał(a):
no to my biegniemy na poranny spacerek! :diabloti:

z taką częstotliwością to ty ciotko agnicho tkanki tłuszczowej od nastepnej zimy nie zgubisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
aha pewnie w nastepnym poście ktos mi dowali :lol::lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
z taką częstotliwością to ty ciotko agnicho tkanki tłuszczowej od nastepnej zimy nie zgubisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
aha pewnie w nastepnym poście ktos mi dowali :lol::lol:

E tam, dlaczego zaraz dowali ;)

Ja tak sobie myslę, że te bieganie zacznę, od...poniedziałku.

Tymczasem TRUFELEK na pierwsza!

Posted

[quote name='Renata5']Trufelku chociaz Cie podniosę,bo nijak nie moge pomóc:-([/QUOTE]

renatko to też ważne, zawsze powtarzam że nigdy nie wiadomo który moment w życiu to właśnie ten szczęśliwy, może właśnie teraz ktoś zwróci uwagę na Trufelka :loveu:

Posted

Trufelek przez te swoje bielma na oczkach ma takie jakies magiczne spojrzenie.Jego "niemy" wzrok paraliżuje i jednocześnie przyciąga.Kiedys mówię do męża-pokażę Ci psa,który ma niesamowite spojrzenie,że aż ciarki przechodzą.Mąż mówi-jejku,fajny jest.No to ja ciągnę temat-kochanie chodź go weźmiemy,plisssss.TZ na to-kochanie zlituj się już mamy 8 psów,nie mamy warunków,mamy kręte schody,tłok w domu,daj sobie spokój.
No i se dałam,ale jego oczy cały czas mnie przesladują:shake: