agniecha82x Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 a co tu sie znowu tak u Trufelka cicho zrobilo? :mad: a Trufciu nadal na domek czeka! Quote
maarit Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 agniecha82x napisał(a):a co tu sie znowu tak u Trufelka cicho zrobilo? :mad: a Trufciu nadal na domek czeka! Ciocia marysia zaspała:evil_lol: A ja "trenuję" robienie ogłoszeń i tak zeszło...:oops: Trufelku wybacz:oops: Quote
agniecha82x Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 oj ciocia Marysia to oberwie za zaniedbywanie Trufelka :mad: :evil_lol: Quote
agniecha82x Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Trufelku no i gdzie ta Ciotka Marysia, nic nie zaglada :placz: Quote
marysia55 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 sorry Trufel biecuję że sie poprawie :lol::lol: ...... a ciotki niech mnie nie straszą tak bardzo bo tez wyciągnę bejsbola z szafy :mad::mad: Quote
elmira Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 marysia55 napisał(a):sorry Trufel biecuję że sie poprawie :lol::lol: ...... a ciotki niech mnie nie straszą tak bardzo bo tez wyciągnę bejsbola z szafy :mad::mad: Ja nie mam bejsbola, ale tez obiecuję poprawę:cool3: Quote
elmira Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 marysia55 napisał(a):no to trzymamy za słowo ciotke elmirę, a wrazie czego to wywalimy taką wiadomość na pw że w pięty pójdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ok. :) Zagięłaś Marysiu parol. Wyjscia nie mam. Ale najbardziej to bym sie cieszyła jak Trufel znalazł by dom. Quote
marysia55 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 elmira napisał(a):Ja nie mam bejsbola, ale tez obiecuję poprawę:cool3: no to trzymamy za słowo ciotke elmirę, a wrazie czego to wywalimy taką wiadomość na pw że w pięty pójdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 agniecha82x napisał(a):bejsbol bejsbolem, ale mysmy juz tu rzewne lzy za cioteczka Marysia wylewali :placz: gdzie sie ciotka podziewala co :diabloti: a Ciotka Elmira to juz nawet nie pytam gdzie sie podziewala tyle czasu :diabloti: Juz jestem :) I nijakich eskapad juz urzadzać nie będę ;) Quote
agniecha82x Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 bejsbol bejsbolem, ale mysmy juz tu rzewne lzy za cioteczka Marysia wylewali :placz: gdzie sie ciotka podziewala co :diabloti: a Ciotka Elmira to juz nawet nie pytam gdzie sie podziewala tyle czasu :diabloti: Quote
marysia55 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 agniecha82x napisał(a):bejsbol bejsbolem, ale mysmy juz tu rzewne lzy za cioteczka Marysia wylewali :placz: gdzie sie ciotka podziewala co :diabloti: agniecha82 ... kocham :loveu::loveu: takie teksty napisz mi to jescze raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_Tosia_ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 biedaczek, taki piekny... do góry słoneczko Quote
marysia55 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [SIZE="4"]Pomożesz mi ??? tak pyta Trufel wszystkich, którzy odwiedzają ten wątek. Odpowiesz na to pytanie ??????? Quote
agniecha82x Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Trufelek ma ten pyszczek taki kochany :) tylko tulic i miziac :loveu: Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 marysia55 napisał(a): Pomożesz mi ??? tak pyta Trufel wszystkich, którzy odwiedzają ten wątek. Odpowiesz na to pytanie ??????? Jeju, Trufel jest tak podobny do mojego Chapa. Kolor sierści, wyraz slepych oczu:placz: Szkoda, ze musi być w schronisku. Quote
marysia55 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Trufel musi chociaz na pewno nie chce, dobrze że ciotki go zabierają na spacerki i zaglądaja do niego bo to wprawdzie taka namiastka swojego ludzia ale zawsze cos. Duzo gorzej by mu było gdyby siedział gdzieś w końcie zapomniany przez cały świat. A tak to chociaż ludzie na Dogo go oglądają, a skoro oglądają to psiak ma ciągle szansę na domek. Trufel a teraz idziemy na spacer wirtualny :p:p:p Quote
maarit Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Witaj Trufelku,to ja cię dzisiaj wyciągnę na spacer na 1 stronę:cool3: Quote
marysia55 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [SIZE="3"] Trufel troche dzisiaj zimno, ale my sie zimna nie boimy i biegniemy na 1 stronę :razz::razz::razz: Quote
edit_f Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 poniżej kilka fotek Trufelka ze spacerku z ostatniej niedzieli :) Quote
madcat1981 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Śliczności, Ślepaczku ty nasz słodziutki :( Quote
Recommended Posts