Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dinka napisał(a):
To w Krakowie... :-(
Czy Trufelek ma ogloszenia?

Miewa... Jak ktoś w odruchu serca mu porobi... :oops:
Już pare razy miał serie wystawianą, tylko on tak długo szuka już domu, że zdążyły powygasać...

Posted

Moge zrobic ogloszenia.
tylko potrzebuje kontaktu i jakiegos opisu... moze sa jeszcze jakies strony gdzie ogloszenia nie wygasly?
bedzie latwiej. :loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Miewa... Jak ktoś w odruchu serca mu porobi... :oops:
Już pare razy miał serie wystawianą, tylko on tak długo szuka już domu, że zdążyły powygasać...

Jagienka jak cię palnę w uszy :evil_lol: ... ile razy już pisałam :wallbash: że łatwiej mi pomóc finansowo niż w realu. Wystarczy jedna informacja. Ja wiem że łatwiej pomagać niż prosić o pomoc, ale przecież nie dla siebie prosisz tylko dla biedaków :cool3: napisz ile potrzeba na ogłoszenia a ja ci odpisze ile moge dać. Naprawdę jestem normalny człowiek :eviltong:. Czekam .... :mad::mad: .... może akurat teraz sie uda :roll:

Posted

Dinka napisał(a):
Moge zrobic ogloszenia.
tylko potrzebuje kontaktu i jakiegos opisu... moze sa jeszcze jakies strony gdzie ogloszenia nie wygasly?
bedzie latwiej. :loveu:

Dziękuję, zaraz poszukam :)

marysia55 napisał(a):
Jagienka jak cię palnę w uszy :evil_lol: ... ile razy już pisałam :wallbash: że łatwiej mi pomóc finansowo niż w realu. Wystarczy jedna informacja. Ja wiem że łatwiej pomagać niż prosić o pomoc, ale przecież nie dla siebie prosisz tylko dla biedaków :cool3: napisz ile potrzeba na ogłoszenia a ja ci odpisze ile moge dać. Naprawdę jestem normalny człowiek :eviltong:. Czekam .... :mad::mad: .... może akurat teraz sie uda :roll:

:lol::lol::lol: marysiu to nawet nie o kase chodzi, bo jest sporo stron darmowych do ogłaszania zwierzaków... tylko czasu to zamuje sporo... czasami ogłaszanie jednego psiaka potrafi 5 godz (sic!) zająć...
ale dziekuję, będe pamiętać :loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Dziękuję, zaraz poszukam :)

:lol::lol::lol: marysiu to nawet nie o kase chodzi, bo jest sporo stron darmowych do ogłaszania zwierzaków... tylko czasu to zamuje sporo... czasami ogłaszanie jednego psiaka potrafi 5 godz (sic!) zająć...
ale dziekuję, będe pamiętać :loveu:

kurcze tyle rzeczy juz sie nauczyłam na tym Dogo a jak wchodziłam tu w październiku to byłam zielona jak trawa na wiosnę i wszystko było dla mnie "czarną magią" ... myslałam że nigdy sobie z tym nie poradzę . Jak widać dla chcącego nic trudnego. To sie i ogłoszenia robic nauczę... obiecuję :grins::grins::grins:

Posted

agniecha82x napisał(a):
wlasnie ogloszenia to nic trudnego, tylko tego czasu tak strasznie brak :shake:

agniecha ... co nic trudnego...co nic trudnego....:motz: dla początkującego wszystko jest trudne :evil_lol::evil_lol: ale 'mówiem że sie naumiem' :eviltong::eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
agniecha ... co nic trudnego...co nic trudnego....:motz: dla początkującego wszystko jest trudne :evil_lol::evil_lol: ale 'mówiem że sie naumiem' :eviltong::eviltong:

:lol: no Ciotka ja wierze w Ciebie :eviltong:

Posted

Szybko się nauczysz robić ogłoszenia :loveu:
Uwielbiam je robić, tylko doprowadza mnie do szału mój wolny komputer. :grab:
No i jak tam Trufelek?

Posted

dziekuje ciotkom że chociaz mnie nie znaja to we mnie wierzą :grins::grins:
juz jeden tekst do ogłoszeń napisałam tylko muszę sprawdzić czy go wykorzystają :evil_lol::evil_lol: a potem Trufel weźmiemy się za ciebie :kciuki: