Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy coś się stało z Truflem ???
Zdaje mi się, że on był na stronie schroniska w 'naszych weteranach' a teraz go nie ma ?

W 'naszych weteranach" jest Zoran, Rex, był Harrison (uśpiony) i chyba Trufel. A teraz jest tylko Zoran i Rex !!!

Posted

Ank@2 napisał(a):
Czy coś się stało z Truflem ???
Zdaje mi się, że on był na stronie schroniska w 'naszych weteranach' a teraz go nie ma ?

W 'naszych weteranach" jest Zoran, Rex, był Harrison (uśpiony) i chyba Trufel. A teraz jest tylko Zoran i Rex !!!

Nie przypominam sobie, żeby tam był umieszczony Trufel... On trafił do schroniska w 2005 roku, a w schronie są nawet psy, które trafiły tam w 1999 chociazby Giga...

Posted

Ank@2 napisał(a):
tylko że Gigi tam na 100% nie było !

Wiem wiem tylko Ci daje przykład z rokiem przyjścia, że dawanie Trufla który jest w schronie 3 lata... a nie danie psów które są już około 10 lat w schronie... no dziwne by było.. wydaje mi sie, ze Trufla nie było w weteranach, ale moge sie mylić ;) W niedziele jeszcze był.

Posted

jak patrzę na ten jego pyszczek...to widzę tyle tragedii i zarazem tyle pokory w tych jego niewidzących oczkach. Serce mi pęka , że nie jestem w stanie jemu pomóc :-(:-(:-( a przecież tak bardzo na nią zasługuje.
Ruszaj piesku na pierwszą stronę :multi::multi:

Posted

marysia55 napisał(a):
jak patrzę na ten jego pyszczek...to widzę tyle tragedii i zarazem tyle pokory w tych jego niewidzących oczkach. Serce mi pęka , że nie jestem w stanie jemu pomóc :-(:-(:-( a przecież tak bardzo na nią zasługuje.
Ruszaj piesku na pierwszą stronę :multi::multi:

Marysiu55, pieknie to ujęlas:loveu: