marysia55 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Trufel Nowy Rok i Nowa nadzieja, że może akurat ten rok przyniesie ci troszkę szczęścia. Czasami szczęście tak nagle przed nami wyrasta.... Quote
agniecha82x Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Szczesliwego Nowego Roku Trufelku! :loveu: i wszystkim Cioteczkom rowniez! :loveu: Quote
maarit Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 agniecha82x napisał(a):Szczesliwego Nowego Roku Trufelku! :loveu: i wszystkim Cioteczkom rowniez! :loveu: Wzajemnie:loveu:........... Quote
agniecha82x Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 no to teraz nowy rok niech przyniesie nowy domek!!! Quote
Dinka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 To w Krakowie... :-( Czy Trufelek ma ogloszenia? Quote
Jagienka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dinka napisał(a):To w Krakowie... :-( Czy Trufelek ma ogloszenia? Miewa... Jak ktoś w odruchu serca mu porobi... :oops: Już pare razy miał serie wystawianą, tylko on tak długo szuka już domu, że zdążyły powygasać... Quote
Dinka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Moge zrobic ogloszenia. tylko potrzebuje kontaktu i jakiegos opisu... moze sa jeszcze jakies strony gdzie ogloszenia nie wygasly? bedzie latwiej. :loveu: Quote
marysia55 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jagienka napisał(a):Miewa... Jak ktoś w odruchu serca mu porobi... :oops: Już pare razy miał serie wystawianą, tylko on tak długo szuka już domu, że zdążyły powygasać... Jagienka jak cię palnę w uszy :evil_lol: ... ile razy już pisałam :wallbash: że łatwiej mi pomóc finansowo niż w realu. Wystarczy jedna informacja. Ja wiem że łatwiej pomagać niż prosić o pomoc, ale przecież nie dla siebie prosisz tylko dla biedaków :cool3: napisz ile potrzeba na ogłoszenia a ja ci odpisze ile moge dać. Naprawdę jestem normalny człowiek :eviltong:. Czekam .... :mad::mad: .... może akurat teraz sie uda :roll: Quote
Jagienka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dinka napisał(a):Moge zrobic ogloszenia. tylko potrzebuje kontaktu i jakiegos opisu... moze sa jeszcze jakies strony gdzie ogloszenia nie wygasly? bedzie latwiej. :loveu: Dziękuję, zaraz poszukam :) marysia55 napisał(a):Jagienka jak cię palnę w uszy :evil_lol: ... ile razy już pisałam :wallbash: że łatwiej mi pomóc finansowo niż w realu. Wystarczy jedna informacja. Ja wiem że łatwiej pomagać niż prosić o pomoc, ale przecież nie dla siebie prosisz tylko dla biedaków :cool3: napisz ile potrzeba na ogłoszenia a ja ci odpisze ile moge dać. Naprawdę jestem normalny człowiek :eviltong:. Czekam .... :mad::mad: .... może akurat teraz sie uda :roll: :lol::lol::lol: marysiu to nawet nie o kase chodzi, bo jest sporo stron darmowych do ogłaszania zwierzaków... tylko czasu to zamuje sporo... czasami ogłaszanie jednego psiaka potrafi 5 godz (sic!) zająć... ale dziekuję, będe pamiętać :loveu: Quote
marysia55 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jagienka napisał(a):Dziękuję, zaraz poszukam :) :lol::lol::lol: marysiu to nawet nie o kase chodzi, bo jest sporo stron darmowych do ogłaszania zwierzaków... tylko czasu to zamuje sporo... czasami ogłaszanie jednego psiaka potrafi 5 godz (sic!) zająć... ale dziekuję, będe pamiętać :loveu: kurcze tyle rzeczy juz sie nauczyłam na tym Dogo a jak wchodziłam tu w październiku to byłam zielona jak trawa na wiosnę i wszystko było dla mnie "czarną magią" ... myslałam że nigdy sobie z tym nie poradzę . Jak widać dla chcącego nic trudnego. To sie i ogłoszenia robic nauczę... obiecuję :grins::grins::grins: Quote
Jagienka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Dinka']moze sa jeszcze jakies strony gdzie ogloszenia nie wygasly? bedzie latwiej. :loveu: tutaj jest zakończona w prawdzie aukcja, ale jeszcze się wyświetla: TRUFEL jak owczarek - marzący pies... Kraków (499435273) - Aukcje internetowe Allegro marysiu, trzymam kciuki :laugh2_2: Quote
Dinka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 TRUFEL: ogloszenia.trojmiasto.pl kokosy.pl kupiepsa.pl pineska.pl gumtree.pl pajeczyna.pl Quote
Jagienka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dinka napisał(a):TRUFEL: ogloszenia.trojmiasto.pl kokosy.pl kupiepsa.pl pineska.pl gumtree.pl pajeczyna.pl dziękujemy pięknie :loveu: Quote
agniecha82x Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 wlasnie ogloszenia to nic trudnego, tylko tego czasu tak strasznie brak :shake: Quote
moana Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A to wznowiona aukcja Trufelka na allegro: TRUFEL jak owczarek - marzący pies... Kraków (521306064) - Aukcje internetowe Allegro Kto go wreszcie zauważy?! :roll: Quote
marysia55 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 agniecha82x napisał(a):wlasnie ogloszenia to nic trudnego, tylko tego czasu tak strasznie brak :shake: agniecha ... co nic trudnego...co nic trudnego....:motz: dla początkującego wszystko jest trudne :evil_lol::evil_lol: ale 'mówiem że sie naumiem' :eviltong::eviltong: Quote
agniecha82x Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 marysia55 napisał(a):agniecha ... co nic trudnego...co nic trudnego....:motz: dla początkującego wszystko jest trudne :evil_lol::evil_lol: ale 'mówiem że sie naumiem' :eviltong::eviltong: :lol: no Ciotka ja wierze w Ciebie :eviltong: Quote
Dinka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Szybko się nauczysz robić ogłoszenia :loveu: Uwielbiam je robić, tylko doprowadza mnie do szału mój wolny komputer. :grab: No i jak tam Trufelek? Quote
marysia55 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 dziekuje ciotkom że chociaz mnie nie znaja to we mnie wierzą :grins::grins: juz jeden tekst do ogłoszeń napisałam tylko muszę sprawdzić czy go wykorzystają :evil_lol::evil_lol: a potem Trufel weźmiemy się za ciebie :kciuki: Quote
agniecha82x Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 witam Trufelka w ten sniezny i mrozny dzionek ! Quote
agniecha82x Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Trufelek wita wszystkich w ten mrozny poranek! Quote
Recommended Posts