agniecha82x Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 miejmy nadzieje, bo jak nie to i Mikolaj i Gwiazdor maja :mad: :diabloti: Quote
marysia55 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 agniecha82x napisał(a):miejmy nadzieje, bo jak nie to i Mikolaj i Gwiazdor maja :mad: :diabloti: a ja ci pomogę :mad::mad::mad: .... a narazie Trufel idziemy na nocny spacerek :painting::painting::painting: Quote
agniecha82x Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 to teraz poranny spacerek :painting: Quote
agniecha82x Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 nikt juz do Trufelka nie zaglada :shake: Quote
marysia55 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jak to nikt... a ja :lol::lol::lol: kochany Trufelek :loveu::loveu::loveu: na pierwsza stronę.... może jednak poruszych kochanie czyjeś serduszko ... tak na całe życie:grins::grins::grins: Quote
agniecha82x Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 marysia55 napisał(a):jak to nikt... a ja :lol::lol::lol: kochany Trufelek :loveu::loveu::loveu: na pierwsza stronę.... może jednak poruszych kochanie czyjeś serduszko ... tak na całe życie:grins::grins::grins: za rzadko Ciotka popraw sie :diabloti: :evil_lol: a Trufelek na gore! Quote
izzie1983 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Powstała nowa strona o adopcjach psich staruszków (link w moim podpisie). Jeśli chcecie, żeby umieścić tam pieska proszę o przesłanie do mnie na priv jak najwięcej z informacji: imię, wiek, płeć, wielkość, województwo w którym przebywa, czy szuka tylko DS czy DS albo DT, stan zdrowia, czy wykastrowany, stosunek do zwierząt, dzieci, dla kogo pies, gdzie przebywa, dane kontaktowe, link do wątku na dogo, ewentualne uwagi, oraz dwa zdjęcia najlepiej w pozycji poziomej. To chyba by było na tyle. Pozdrawiam :-) Quote
Jagienka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 izzie1983 napisał(a):Powstała nowa strona o adopcjach psich staruszków (link w moim podpisie). Jeśli chcecie, żeby umieścić tam pieska proszę o przesłanie do mnie na priv jak najwięcej z informacji: imię, wiek, płeć, wielkość, województwo w którym przebywa, czy szuka tylko DS czy DS albo DT, stan zdrowia, czy wykastrowany, stosunek do zwierząt, dzieci, dla kogo pies, gdzie przebywa, dane kontaktowe, link do wątku na dogo, ewentualne uwagi, oraz dwa zdjęcia najlepiej w pozycji poziomej. To chyba by było na tyle. Pozdrawiam :-) Dziekujemy :loveu:... troche mało wiemy takich konkretów, bow sumie tylko tyle że kastrat, nie lubi innych psów... ale już klecę pw, może coś z tego będzie :) Quote
marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='agniecha82x']za rzadko Ciotka popraw sie :diabloti: :evil_lol: a Trufelek na gore! [SIZE="4"]....juz się poprawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trufel ..idziemy na nocny obchód, żeby nas ciotka agniecha82x nie opierdzieliła znowu:lol::lol::lol: Quote
agniecha82x Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='marysia55']....juz się poprawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trufel ..idziemy na nocny obchód, żeby nas ciotka agniecha82x nie opierdzieliła znowu:lol::lol::lol: no :lol: i od razu lepiej :eviltong: Trufelek no to poludniowy spacerek! :painting: Quote
marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Trufel jak cie ciotka agniecha82x za bardzo nie umęczyła :cool3::cool3: tym spacerkiem... to idziemy znowu :evil_lol::evil_lol:. Poprawi ci sie muskulatura ;);) Quote
agniecha82x Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 bardziej ja umeczona niz Trufelek :lol: Quote
marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 agniecha82x napisał(a):bardziej ja umeczona niz Trufelek :lol: to znaczy , że cioteczka aga nie ma kondycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc może zamiast Trufelka ciebie zabiore na jakiś dłuższy spacerek albo na siłownię :eviltong::eviltong::eviltong:. No dobra Trufel nie zamienie cie na ciotke agnichę :lol::lol::lol: idziemy :painting: Quote
marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 chodź Trufelek na spacerek :evil_lol::evil_lol: ponoć przed północą jest najzdrowszy :painting: Quote
agniecha82x Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 no i od rana tez sie bieganko nalezy :cool3: a ciotka agniecha kondyche ma slaba to fakt :oops: Quote
marysia55 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 na spacerek :painting: nie jest jeszcze tak późno, zdążysz sie wyspać:lol: Quote
moana Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A Trufelek nadal glownie na wirtualne spacerki pomyka... :shake: Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 no jak to przeciez na trawce tez pomyka :cool3: Quote
marysia55 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 wirtualny spacerek też ważny, może akurat wpadnie komuś w oko . No Trufel pakuj plecak i idziemy na pierwsza stronę :painting: Quote
agniecha82x Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 marysia55 napisał(a):wirtualny spacerek też ważny, może akurat wpadnie komuś w oko . No Trufel pakuj plecak i idziemy na pierwsza stronę :painting: swieta racja :cool3: od rana tez pomykamy :painting: tylko z ciotka agniecha nieco wolniej anizeli z Cioteczka Marysia :evil_lol: Quote
Recommended Posts