Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agniecha82x napisał(a):
miejmy nadzieje, bo jak nie to i Mikolaj i Gwiazdor maja :mad: :diabloti:

a ja ci pomogę :mad::mad::mad: .... a narazie Trufel idziemy na nocny spacerek :painting::painting::painting:

Posted

jak to nikt... a ja :lol::lol::lol: kochany Trufelek :loveu::loveu::loveu: na pierwsza stronę.... może jednak poruszych kochanie czyjeś serduszko ... tak na całe życie:grins::grins::grins:

Posted

marysia55 napisał(a):
jak to nikt... a ja :lol::lol::lol: kochany Trufelek :loveu::loveu::loveu: na pierwsza stronę.... może jednak poruszych kochanie czyjeś serduszko ... tak na całe życie:grins::grins::grins:

za rzadko Ciotka popraw sie :diabloti:
:evil_lol:
a Trufelek na gore!

Posted

Powstała nowa strona o adopcjach psich staruszków (link w moim podpisie). Jeśli chcecie, żeby umieścić tam pieska proszę o przesłanie do mnie na priv jak najwięcej z informacji: imię, wiek, płeć, wielkość, województwo w którym przebywa, czy szuka tylko DS czy DS albo DT, stan zdrowia, czy wykastrowany, stosunek do zwierząt, dzieci, dla kogo pies, gdzie przebywa, dane kontaktowe, link do wątku na dogo, ewentualne uwagi, oraz dwa zdjęcia najlepiej w pozycji poziomej. To chyba by było na tyle. Pozdrawiam :-)

Posted

izzie1983 napisał(a):
Powstała nowa strona o adopcjach psich staruszków (link w moim podpisie). Jeśli chcecie, żeby umieścić tam pieska proszę o przesłanie do mnie na priv jak najwięcej z informacji: imię, wiek, płeć, wielkość, województwo w którym przebywa, czy szuka tylko DS czy DS albo DT, stan zdrowia, czy wykastrowany, stosunek do zwierząt, dzieci, dla kogo pies, gdzie przebywa, dane kontaktowe, link do wątku na dogo, ewentualne uwagi, oraz dwa zdjęcia najlepiej w pozycji poziomej. To chyba by było na tyle. Pozdrawiam :-)

Dziekujemy :loveu:... troche mało wiemy takich konkretów, bow sumie tylko tyle że kastrat, nie lubi innych psów... ale już klecę pw, może coś z tego będzie :)

Posted

[quote name='agniecha82x']za rzadko Ciotka popraw sie :diabloti:
:evil_lol:
a Trufelek na gore!

[SIZE="4"]....juz się poprawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trufel ..idziemy na nocny obchód, żeby nas ciotka agniecha82x nie opierdzieliła znowu:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='marysia55']....juz się poprawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trufel ..idziemy na nocny obchód, żeby nas ciotka agniecha82x nie opierdzieliła znowu:lol::lol::lol:

no :lol: i od razu lepiej :eviltong:
Trufelek no to poludniowy spacerek! :painting:

Posted

agniecha82x napisał(a):
bardziej ja umeczona niz Trufelek :lol:

to znaczy , że cioteczka aga nie ma kondycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc może zamiast Trufelka ciebie zabiore na jakiś dłuższy spacerek albo na siłownię :eviltong::eviltong::eviltong:.
No dobra Trufel nie zamienie cie na ciotke agnichę :lol::lol::lol: idziemy :painting:

Posted

marysia55 napisał(a):
wirtualny spacerek też ważny, może akurat wpadnie komuś w oko . No Trufel pakuj plecak i idziemy na pierwsza stronę :painting:

swieta racja :cool3: od rana tez pomykamy :painting: tylko z ciotka agniecha nieco wolniej anizeli z Cioteczka Marysia :evil_lol: