moana Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ojoj, pusto tu cos... Wlasnie, ma Trufelek jakies ogloszenia?? Quote
karusiap Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 ehhh Trufus nadal usmiecha sie gdy slyszy czlowieka i macha tym slicznym ogonkiem... bardzo prosze o ogloszenia... Quote
moana Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Wieczorem postaram się zrobić jakieś ogłoszenia. Allegro też można? (coś mi się takiego przypomina, że ktoś kiedyś powiedział że schroniskowym nie bardzo?? Mylę się?) Tymczasem przypominam Trufla! :roll: Quote
karusiap Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Psiakom z naszego schroniska mozna robic allegro:) Quote
Charly Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Swietne allegro.Dziekujemy. Trufelku zeby cie ktos wypatrzal:-( Quote
moana Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Zrobiłam Trufelkowi pogrubione ogłoszenie Allegro... Pomoże coś? :placz: Quote
moana Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Charly napisał(a):Swietne allegro.Dziekujemy. Trufelku zeby cie ktos wypatrzal:-( Charly ale jesteś szybka! ;) Quote
Charly Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 co nie? az cie przeskoczylam:lol:. Czary na dogo czy cus:niewiem: Bierzcie ludziska slepego psiaka. Raz sie zyje. A czas na dobre uczynki i szczesliwe zycie z przyjacielem pieskim ucieka. Bierzcie. Quote
moana Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 To ja jeszcze zrobiłam takie ogłoszenie Wbrew pozorom sporo tam wejść jest. Karusiap, czy ja mogłam dać namiary na Ciebie?? :oops: Quote
moana Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No to fajnie... Niech Ci się telefony urywają... :diabloti: Quote
Toska Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 oby znalazł się ktoś , kto zabierze Trufla do domu ....... i nie będzie mu przeszkadzało , że ślepy , że starszy.... da opiekę , ciepły dotyk , bezpieczeństwo ..... czy to możliwe ? Quote
Jagienka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Teraz jak Drwal trafił juz do hotelu, w schronisku nie będziemy już tak często :( Ale ekipa niedzielna się zbiera co tydzień, więc Trufel akurat tak źle nie ma, jako jeden z ulubieńców Uli :loveu: Domu jednak nic nie zastąpi :-( Quote
moana Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 No to ja chociaż wirtualnie odwiedzę biedaka... :roll: Quote
Recommended Posts